Opinionen.se > Opinion

Friday, 19 April, 17:39

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Död man hittad i brinnade bil
En död man har påträffats i en utbränd bil i närheten av Svartå, mellan Degerfors och Laxå.Polisen larmades om den brinnande bilen på länsväg 204 vid halv tio-tiden på onsdagsförmiddagen. När släckningsarbetet var klart hittade räddningspersonalen den döde mannen. Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning och kroppen är ännu inte identifierad. Polisen har inlett en utredning för att klargöra om ett brott ligger bakom händelsen, skriver Aftonbladet..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Svartå, Degerfors, Laxå, Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Död man hittadi , brinnade, bil
Sydsvenskan - 20 okt 16 kl. 23:37

Brinnade bil på Lergöksgatan

En bil började brinna på Lergöksgatan i Malmö under torsdagskvällen..

DalaDemokraten - 01 feb 17 kl. 15:18

Stress avslöjade brott: Narkotika hittad i bil och bostad

När polisen genomförde en rutinkontroll uppträdde en passagerare i en bil nervöst och stressat. Det ledde till husrannsakan och till att narkotika hittades i en bil och i ett bostadshus..

Dalarnas tidningar - 01 feb 17 kl. 15:18

Stress avslöjade brott: Narkotika hittad i bil och bostad

När polisen genomförde en rutinkontroll uppträdde en passagerare i en bil nervöst och stressat. Det ledde till husrannsakan och till att narkotika hittades i en bil och i ett bostadshus..

Nyhetskanalen - 18 jun 11 kl. 18:29

Misstänkt bomb hittad under bil

En misstänkt bomb hittades under en bil i stadsdelen Lindeborg i Malmö på lördagseftermiddagen.
.

Nyhetskanalen - 27 maj 12 kl. 02:43

Skarp granat hittad under bil i Åstorp

En skarpladdad handgranat upptäcktes under en bil i ett villaområde i Åstorp utanför Helsingborg på lördagskvällen. Polisens bombtekniker bedömde det som för riskfyllt att flytta granaten och beslöt att spränga den. När det gjordes vid 01-tiden natten till söndagen, evakuerades fyra närliggande villor.

Expressen - 26 okt 12 kl. 18:30

Man skuren i ansiktet hittad i bil i Stockholm

Polisen utreder ett misstänkt mordförsök sedan en person med skärskador på kroppen och i ansiktet hittats i en bil utanför en butik i Bromma i västra Stockholm..

GöteborgsPosten - 27 nov 12 kl. 16:46

Död person hittad i bil

I förmiddags brann en bil nära Hansagårds camping i Falkenberg. I den hittades en död person..

Opinionen.se - 26 jan 13 kl. 20:57

Död man hittad i bil under isen

En 63-årig man påträffades på lördagen död i en bil i sjön Fegen i Gislaveds kommun. Det var en skridskoåkare som på lördagseftermiddagen upptäckte bilen under isen och slog larm.Den omkomne mannen bodde i området.

Expressen - 04 apr 13 kl. 08:31

Misstänkt bomb hittad under bil i Eskilstuna

Flera gator har spärrats av och boende i området har fått evakueras på Öster i Eskilstuna. Detta efter att ett misstänkt föremål hittades under en bil tidigt imorse. ?

Sydsvenskan - 07 maj 13 kl. 19:05

Tvååring hittad i bil

En liten pojke hittades okontaktbar i en bil i Eslöv på tisdagseftermiddagen. Pojken dödförklarades senare på sjukhuset. Pojkens pappa har gripits misstänkt för grovt vållande till annans död.

Sydsvenskan - 07 maj 13 kl. 19:05

Livlös tvååring hittad i bil

En liten pojke hittades okontaktbar i en bil i Eslöv på tisdagseftermiddagen. Pojken dödförklarades senare på sjukhuset. Pojkens pappa är misstänkt för grovt vållande till annans död.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.