Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:11

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 11:34

Gömde 35 kilo hasch i bilenNär mannen, som är i 30-årsåldern, körde igenom tullen i Helsingborg hittade tullarna drygt 35 kilo hasch som han gömt i bilen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gömde35 , kilo, haschi , bilen
GT - 06 okt 15 kl. 07:41

77-åring smugglade över 70 kilo hasch

Den slovenske mannen lät inte åldern stoppa honom. När han greps av den norska tullen vid Svinesund visade det sig att 77-åringen hade över 70 kilo hasch bilen. Själv hävdade han att han skulle gå på museum i Oslo..

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 08:46

Ett kilo hasch till polisen


Polisen i Timrå har fått ett kilo hasch inlämnat av en privatperson. Narkotikan kommer från ett dödsbo och mannen som hittade den bestämde sig för att gå till polisen med den, skriver polisen i ett pressmeddelande.Analys ska nu göras av haschet och dess emballage för att försöka spåra varifrån det kommer.

Corren - 05 jun 13 kl. 08:47

Ett kilo hasch till polisen

Polisen i Timrå har fått ett kilo hasch inlämnat av en privatperson. Narkotikan kommer från ett dödsbo och mannen som hittade den bestämde sig för att gå till polisen med den, skriver polisen i ett pressmeddelande..

Nya Wermlands Tidningen - 05 dec 11 kl. 19:28

Sex kilo hasch gav tre års fängelse

Mannen hade sex kilo hasch i bilen när han försökte passera gränsen till Norge. Nu har han dömts till tre års fängelse..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Försökte smuggla 51 kilo hasch

En 33-årig man från Holland har dömts vid Värmlands tingsrätt till tre och ett halvt års fängelse för anstiftan till grovt narkotikabrott.Mannen var inblandad i försöket att smuggla 51 kilo hasch till Norge i mars 2010 som stoppades när polisen och tullen kontrollerade bilen i Töcksfors. 33-åringen greps i Belgien i somras och han dömdes mot sitt nekande.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 12 kl. 15:06

Ombyggd bil var lastad med 40 kilo hasch

Bilen var lastad med nästan 40 kilo hasch. Nu har en 41-årig holländare åtalats för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott. Hade det inte varit för åklagarschabbel och en trasig fax hade även en misstänkt kumpan åtalats..

Expressen - 13 apr 15 kl. 08:52

Man stoppades med 75 kilo hasch i bilen

Den misstänkte smugglaren sa att han skulle fiska i Norge i hopp om bättre napp än vad han hade haft i Sverige. När den norska tullen kontrollerade hans bil hittades 75 kilo hasch i hans bagage. Droger vars värde polisen uppskattar till cirka 7,5 miljoner norska kronor..

UT - 29 sep 18 kl. 08:46

Man hade halvt kilo hasch och 100 tabletter i bilen

En man sitter nu anhållen efter en poliskontroll på hans fordon. Polisen hittade ett halvt kilo hasch och 100 tabletter. Mannen misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott.

Kristianstadsbladet - 24 nov 18 kl. 22:22

Halvt kilo hasch hittades i bil – fyra gripna

En bil med fyra personer stoppades i en kontroll av polisen i centrala Hässleholm. Samtliga greps efter att ett halvt kilo hasch fanns synligt i bilen..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 14 kl. 09:41

Hade två kilo hasch i lägenheten

En man i Nordmaling åtalas för narkotikabrott. Polisen hittade över två kilo hasch i mannens lägenhet. Mannen är i 25-årsåldern och befinner sig just nu i häktet i Umeå.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Snövit” tillbaka med originalhäxa

Den populära föreställningen "Snövit – the musical" får nypremiär på Göta Lejon i Stockholm 23 november, enligt ett pressmeddelande. Återigen är det Robert Dröses version av bröderna Grimms klassiska saga som sätts upp, men den här gången spelas rollen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hanssons uttagna till VM

Jagar medaljer i Sydkorea..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Brand i flervåningshus i Solna

Räddningstjänsten har larmats om en brand i ett flervåningshus i Huvudsta i Solna. Branden ska härja på våning sex och vara fullt utvecklad. Evakuering av våningarna ovanför har påbörjats, rapporterar P4 Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lagrådskritik mot straff för blåljussabotage

Regeringen tar i lite för mycket i sina förslag om straff för sabotage mot blåljusverksamhet, anser Lagrådet. Förslagen innebär att straffen skulle kunna bli hårdare än för andra sabotagebrott, där människors liv sätts i fara. Regeringen föreslog nylige.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Därför dröjer Daniel Kindbergs rättegång

Rättegången mot Daniel Kindberg skulle inledas på onsdagen, men har skjutits på framtiden. Åklagaren behöver hålla nya förhör för att kontrollera bevisning som försvaret menar kan rentvå ÖFK:s tidigare ordförande. Utredningen av den grova ekonomiska bro.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Festival stärker sitt fokus på hållbarhet

Berwaldhallen fyller 40 år och inleder den nya säsongen med en Östersjöfestival som tydligare fokuserar på hållbarhet. Konserterna inleds med direktsända samtal som hålls inför publik. Även om festivalens spelplats är Sverige arrangeras hållbarhetssamta.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dödsdömda hembiträden fick åka hem

Två indonesiska hembiträden som dömts till döden i Saudiarabien har fått åka till sitt hemland efter att deras straff omvandlats, meddelar Indonesiens utrikesdepartement. Båda anlände till Jakarta efter mer än 10 år i saudiskt fängelse. 2009 dömdes båda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre unga söker till högskolan

Drygt 360 000 personer sökte en utbildning i höst..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Idrottsprofilen Carolina Klüft hyllade Aktivitet förebygger

Carolina Klüft ledde konferens i Ängelholm..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Förundersökning inledd om polisanmälningarna av Skurups flyktingbarn

Bröt kommunledningen i Skurup mot lagen?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.