Polisen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:32

Polisen - 20 jul 11 kl. 11:29

Skydda dig mot ficktjuvar på ArlandaAntalet fickstölder på Arlanda flygplats har ökat de senaste veckorna. Tjuvarnas tillvägagångssätt är liknande varandra. Polisen vill därför ge allmänheten tips om hur man på bästa sätt kan undvika att själv bli drabbad..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Arlanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skyddadig mot , ficktjuvar, Arlanda
UNT - 17 jul 11 kl. 18:06

Ficktjuvar på Arlanda

Se upp för ficktjuvar när du anländer från semesterresan. På Arlanda lurar "kladdtjuvar" åt sig ditt bagage..

UNT - 17 jul 11 kl. 18:06

Förslagna ficktjuvar härjar på Arlanda

Se upp för ficktjuvar när du anländer från semesterresan. På Arlanda lurar "kladdtjuvar" åt sig ditt bagage..

DN - 5 timmar sedan

Presenningar sätts upp över Notre-Dame för att skydda katedralen från regn

Åtta dagar efter att delar av Notre-Dame brann ner arbetar nu byggarbetare i Paris med att sätta upp stora presenningar över katedralen. Det för att skydda interiören från regn rapporterar New York Times.  .

Polisen - 27 jun 13 kl. 14:47

Så skyddar du dig mot ficktjuvar

Så här i festivaltider är det mycket folk i rörelse i Västerås. Stora folksamlingar och trängsel drar ofta till sig ficktjuvar. Här är Polisens tips på hur du kan skydda dig mot fickstölder..

Polisen - 13 dec 13 kl. 09:35

Skydda dig mot ficktjuvar i julhandeln

Så här i jultider är det mycket människor i rörelse i köpcenter och i city. Stora folksamlingar drar ofta till sig ficktjuvar. Här är tips på hur man minska risken att bli utsatt för fickstölder..

Polisen - 30 jun 14 kl. 13:49

Skydda dig mot ficktjuvar

Under den här veckan kommer det, med tanke på Power Meet, vara många människor i rörelse i Västerås. Stora folksamlingar drar ofta till sig ficktjuvar. Här är tips på hur man minskar risken att bli utsatt för fickstölder..

Polisen - 30 jun 15 kl. 14:59

Skydda dig mot ficktjuvar

Under veckan kommer det, med tanke på Power Meet, att vara många människor i rörelse i Västerås. Stora folksamlingar drar ofta till sig ficktjuvar. Här är tips på hur du minskar risken att bli utsatt för fickstölder..

YLE - 26 jul 17 kl. 19:01

Se upp för ficktjuvar på Järnvägstorget!

Helsingforspolisen har tagit fast ett flertal ficktjuvar på Järnvägstorget på sistone. Hela centrum är en riskzon. - Även om ficktjuvar nog förekommer året om så är sommaren deras säsongstid, säger kriminalkommisarie Jouni Jokinen vid Helsingforspolisen.

BT - 07 jul 11 kl. 14:45

Se upp för ficktjuvar

Det gäller att vara uppmärksam ? med stora folkmassor ökar också risken för att drabbas av ficktjuvar. I Sverige är sommarmånaderna folkfesternas tid med festivaler, stadsfester och marknader landet över.

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 20:10

Polisen varnar för ficktjuvar i jultider

Under jultider kan det bli trångt på allmänna platser och kan ficktjuven vara framme. Polisen går nu ut och varnar att i julruschen kan ficktjuven vara framme. Trängsel, tjocka jackor och många påsar innebär rena smörgåsbordet för ficktjuvar, skriver polisen på polisen.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.