DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:20

DI - 20 jul 11 kl. 11:12

Nordea: UBS sänker riktkursenNordea får sänkt riktkurs av UBS, till 72 kronor från tidigare 73, efter att banken hamnat något under analytikernas förväntningar för det andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
UBS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, UBS, sänker, riktkursen
DI - 22 jan 15 kl. 10:28

UBS sänker riktkursen för Nordea

UBS sänker riktkursen på Nordea från 95 till 93 kronor..

DI - 22 okt 13 kl. 10:30

Volvo: UBS sänker riktkursen

Den schweiziska banken UBS sänker riktkursen för Volvo till 95 från 100 kronor och upprepar rekommendationen neutral..

DI - 10 dec 13 kl. 14:58

Africa Oil: UBS sänker riktkursen

UBS sänker riktkursen på oljebolaget Africa Oil från 75 till 72,50 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av tisdagens morgonbrev..

DI - 26 nov 14 kl. 10:46

Alfa Laval: UBS sänker riktkursen

UBS sänker riktkursen för Alfa Laval till 165 kronor från tidigare 175 kronor. Rekommendationen neutral upprepas.Det framgår av ett marknadsbrev efter Alfa Lavals kapitalmarknadsdag..

DI - 29 jan 15 kl. 12:55

Nordea: UBS höjer riktkursen

UBS höjer riktkursen på Nordea från 93 till 98 kronor..

Affärsvärlden - 04 sep 15 kl. 14:17

UBS sänker riktkursen för Hongkong-börsen

UBS sänker sitt mål för Hongkong-börsen med 25 procent efter att de ser att det sämsta tänkbara läget för staden håller på att bli verklighet genom en sämre ekonomi och färre turister, skriver Bloomberg..

DI - 16 jan 15 kl. 07:58

Nordea: SEB sänker riktkursen

SEB Equity Research sänker riktkursen på banken Nordea från 105 till 103 kronor..

DI - 29 jan 19 kl. 20:53

Flera varningsflaggor inför Teslas rapport – UBS sänker riktkursen

Stora skulder och svaga försäljningsprognoser hänger över elbilstillverkaren Tesla inför den kommande kvartalsrapporten på onsdagen. UBS räknar med en svag rapport från bolaget och sänker därför riktkursen till 220 dollar från tidigare 230 och upprepar sälj..

DI - 12 dec 13 kl. 09:20

Securitas: UBS sänker riktkurs

Schweiziska UBS sänker riktkursen på säkerhetsbolaget Securitas från 74 till 70 kronor. Rekommendationen är kvar på neutral..

DI - 07 maj 14 kl. 08:05

ABB: UBS sänker kursen

UBS sänker riktkursen för ABB till 21:00 schweizerfranc från tidigare 22:50 schweizerfranc. Rekommendationen neutral upprepas..

Affärsvärlden - 27 maj 14 kl. 09:00

UBS sänker Africa Oil

UBS sänker riktkursen på oljebolaget Africa Oil från 70 till 68 kronor. Rekommendationen är kvar på köp..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 6 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 7 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 7 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 8 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 8 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 9 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 9 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 10 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 10 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.