DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:53

DI - 20 jul 11 kl. 11:14

Flyt för Aarhus KarlshamnAarhus Karlshamn, tillverkare av vegetabiliska specialfetter, redovisar ett rörelseresultat på 196 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (164, exklusive IAS-effekt)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Aarhus Karlshamn, Karlshamn, IAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flytför , Aarhus, Karlshamn
YA - 27 apr 16 kl. 11:10

Ökad förlust för Aarhus Karlshamn

Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en förlust före skatt på 38 miljoner kronor för första kvartalet 2016. Det kan jämföras med förlusten på 27 miljoner kronor motsvarande period 2015.(TT) Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en vinst före skatt på 343 miljoner kronor för första kvartalet 2016.

BT - 18 feb 11 kl. 08:23

Lägre vinst för Aarhus Karlshamn

Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en rörelsevinst på 251 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2010. Det kan jämföras med vinsten på 289 miljoner kronor motsvarande period 2009.
Omsättningen uppgick till 3 930 miljoner kronor, jämfört med 3 788 miljoner kronor ett år tidigare.

DI - 18 feb 11 kl. 08:26

Aarhus Karlshamn höjer utdelningen

Aarhus Karlshamn, tillverkare av vegetabiliska specialfetter, hade ett justerat rörelseresultat på 251 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (287)..

DI - 01 mar 11 kl. 08:39

Aarhus Karlshamn startar säljkontor i Kina

Aarhus Karlshamn (AAK) startar ett säljkontor i Kina och utser Rick Luo som landchef..

DI - 28 apr 11 kl. 10:53

Aarhus Karlshamn: Handelsbanken höjer riktkursen

Handelsbanken höjer sin riktkurs på Aarhus Karlshamn inför rapporten till 220 kronor, från tidigare 210 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 11 kl. 11:24

Ökad vinst för Aarhus Karlshamn

Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en vinst före skatt på 189 miljoner kronor för första kvartalet 2011. Det kan jämföras med vinsten på 179 miljoner kronor motsvarande period 2010. Omsättningen uppgick till 3 843 miljoner kronor, jämfört med 3 510 miljoner kronor ett år tidigare..

DI - 04 maj 11 kl. 11:22

Aarhus Karlshamn prickar förväntningarna

Aarhus Karlshamn, tillverkare av vegetabiliska specialfetter, redovisar ett rörelseresultat på 204 miljoner kronor för det första kvartalet..

DI - 01 jul 11 kl. 08:54

Aarhus Karlshamn köper amerikanskt fettbolag

Aarhus Karlshamn köper det Kentuckybaserade specialfettbolaget Golden Foods/Golden Brands (GFGB).Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 20 jul 11 kl. 11:14

Fett bra för Aarhus Karlshamn

Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en rekordvinst före skatt på 169 miljoner kronor för andra kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 11:16

Fett bra för Aarhus Karlshamn

Aarhus Karlshamn, som tillverkar specialfetter, redovisar en rekordvinst före skatt på 169 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 88 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Omsättningen uppgick till 3 907 miljoner kronor, jämfört med 3 594 miljoner kronor ett år tidigare..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 45 minuter sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 1 timme sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..

DI - 1 timme sedan

Bränder rasar på flera håll i landet

Varmt vårväder och torra marker gör att det just nu härjar flera bränder i landet. Bara i Småland har räddningstjänsten bekämpat minst fem bränder under måndagen..

DI - 3 timmar sedan

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

DI - 1 timme sedan

Slå världen med häpnad - inför absolut förbud

Efter maten brukar indier fräscha upp munnen med pan masala, en blandning av träflisor och kryddor, förpackade i små påsar lämpliga för fickan eller handväskan. .

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar..

DI - 2 timmar sedan

Lista: Fly nollräntan – här är kontot som ger dig mest tillbaka

Trots den fortsatt låga räntemiljön fortsätter svenskarna att pumpa in miljarder på bankkontot. Di har gått igenom vilka sparkonton som har högst ränta just nu. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.