DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 19:53

Liknande nyheter

Taggar: Karolinska, Development, Kempenger , tummenupp
Helsingborgs Dagblad - 15 apr 11 kl. 08:18

Karolinska Development till börsen

På väg till börsen har Karolinska Development dragit in 608 miljoner kronor före emissionskostnader i en nyemission, skriver forskningsbolaget i ett pressmeddelande. I introduktionen på Stockholmsbörsen har teckningskursen för aktien fastställts till 40 kronor. Handeln med aktien inleds på fredagen.

VA - 19 apr 11 kl. 16:12

Stort aktieköp i Karolinska Development

19 april Coastal Capital International köpte 2,6 miljoner aktier i Karolinska Development den 15 april, motsvarande 5,4 procent av kapitalet och 4,2 procent av rösterna. Efter transaktionen äger Coastal Capital International just 2,6 miljoner aktier i Karolinska Development. Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 11 kl. 09:06

Förlust för Karolinska Development

Karolinska Development resultatdebuterar på börsen med en förlust för första kvartalet på 41,1 miljoner kronor före skatt. Under samma period i fjol blev det en vinst på 0,1 miljoner kronor. Intäkterna uppgick till 2,9 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 07 mar 17 kl. 07:22

Karolinska Development spikar pris i kvittningsemissionen

Karolinska Development har bestämt teckningskursen i den tidigare aviserade kvittningsemissionen för bolagets konvertibelinnehavare till 6:17 kronor per B-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. Om alla konvertibelägare accepterar kommer utestående konvertibelskuld på totalt 451 miljoner kronor att kvittas.

E24 - 29 mar 11 kl. 08:15

Karolinska Development tar steget till börsen

Karolinska Institutets investeringsbolag Karolinska Development tar steget till börsen. ?De projekt vi driver har nått den mognadsgrad som krävs, vårt mål är att ta in 450 miljoner kronor?

DI - 28 mar 11 kl. 06:31

Karolinska Development till börsen

Styrelsen i Karolinska Development har beslutat att genomföra en ägarspridning inför en notering av bolagets aktie på Nasdaq OMX, något som styrelsen nu ansökt om..

DI - 06 apr 11 kl. 08:06

Karolinska Development-bolag når cancerframgång

Axelar, ett portföljbolag inom Karolinska Development, visar positiva resultat från den avslutade första delen av en kombinerad fas I/II-studie med AXL1717 för behandling av solida tumörer..

Affärsvärlden - 15 apr 11 kl. 07:55

Karolinska Development övertecknad

Emissionen av läkemedelsforskaren Karolinska Development, med vd Torbjörn Bjerke, är övertecknad. Teckningskursen hamnar på 40 kronor per aktie, i den övre delen av intervallet..

DI - 15 apr 11 kl. 13:02

Karolinska Development står emot

Trots att Stockholmsbörsen inledde fredagen i utförsbacke, klarade sig nykomlingen Karolinska Development hyfsat under sin första förmiddag. Aktien handlas några öre över introduktionspriset..

DI - 26 maj 11 kl. 08:56

Storförlust för Karolinska Development

Karolinska Development redovisar ett resultat efter skatt på -37,5 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (0,1). Resultatet per aktie uppgick till -1,:04 kronor (0,05)..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 30 minuter sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 1 timme sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 1 timme sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 1 timme sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 1 timme sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 1 timme sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 1 timme sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .

DI - 2 timmar sedan

Svenskar gör whisky med hjälp av AI

Mjuk och ”vaniljig”. Så smakar världens första AI-producerade whisky, från svenska Mackmyra, som lagras på ekfat och lanseras till hösten..

DI - 2 timmar sedan

Det finns bara nedsida för Trump

När nu Rysslandsutredningen offentliggörs kommer fler kunna bedöma huruvida Robert Mueller verkligen ”frikänt” Donald Trump, vilket han har hävdat.  På så sätt finns bara nedsida för Trump. Men det lär krävas något stort för att förändra bilden av att han har gått segrande ur striden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.