Nyheter 24 > Utrikes

Saturday, 20 April, 03:32

Nyheter 24 - 20 jul 11 kl. 11:16

"Strauss-Kahn tog mig brutalt som en soldat"
Moderns hittills hemliga affr med den tidigare IMF-chefen fick journalistdottern att vnta i tta r innan hon polisanmlde vldtkten. PARIS. Den fre detta IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn har varit anklagad fr vldtkten p journalistenTristane Banonnda sedan r 2007.Nu har nya uppgifter letat sig upp till ytan i sexfallet.Under 62-ringens tid i det franska Socialistiska partiet ska ktbocken ven ha haft ett sexuellt frhllande med kollegan Anne Mansouret - mamman till det pstdda vldtktsoffret.
Läs mer på Nyheter 24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strauss-Kahn, togmig , brutaltsom en , soldat
DN - 21 feb 12 kl. 10:39

Strauss-Kahn gripen i kopplerihärva

Sexorgier, koppleri och försnillade bolagspengar. Skandalerna kring Dominique Strauss-Kahn tog ny fart när han greps efter förhör av fransk polis..

Sydsvenskan - 10 nov 11 kl. 06:30

Strauss-Kahn i förhör om ny sexskandal

Förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn slapp åtal för våldtäkt i USA. Nu ska han kallas till förhör, misstänkt för att ha varit med när polischefer och en stor byggfirma tog med prostituerade på sexresa till Washington.
PARIS.

Nyheter 24 - 06 jun 11 kl. 13:24

Nu ska Strauss-Kahn bevisa sin oskuld


"Vi har en chans att vinna." NEW YORK. Den 62-årige tidigare chefen för Internationella valutafonden (IMF), Dominique Strauss-Kahn, kommer på måndagen att inför en domstol i New York inleda sin kamp för att frikännas från våldtäktsanklagselserna genom att förklara sig oskyldig.

Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 06:30

Strauss-Kahn ville stoppa skandalbok

Dominique Strauss-Kahn var en gris i sängen. Det skriver den förre IMF-chefens älskarinna i en ny bok. Men det får man inte säga.

BT - 04 jul 11 kl. 20:17

Ny anmälan mot Strauss-Kahn

Fler sexbrottsanklagelser väntar Dominique Strauss-Kahn.
Den franska journalisten och författaren Tristane Banon tänker polisanmäla förre chefen för Internationella valutafonden IMF för ett överfall under en intervju 2003.
Banon var bara 22 år gammal när hon fick intervjun med Strauss-Kahn, som tidigare varit fransk finansminister.

Nyheter 24 - 05 maj 12 kl. 13:36

Nya anklagelser mot Strauss-Kahn - misstänks för gruppvåldtäkt


Förundersökningen mot den förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn har tagit en ny vändning. Strauss-Kahn anklagas nu för gruppvåldtäkt. LILLE.

BT - 06 jun 11 kl. 15:40

Strauss-Kahn nekar till anklagelser

Förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn anlände i dag till domstolen i New York, anklagad för sexbrott mot en hotellstäderska. Strauss-Kahn nekar till anklagelserna, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
Han representeras av advokater med smak för högprofilsfall.

Sydsvenskan - 13 okt 11 kl. 19:40

Journalist anmälde Strauss-Kahn försent

Foto: Scanpix
Förre IMF-chefen frias från nya misstankar.
De franska åklagarna anser att det var försök till sexuellt övergrepp, inte våldtäkt och därmed faller åtalet. Enligt fransk lag har sexuellt övergrepp en kortare preskriptionstid än våldtäkt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Strauss-Kahn stämmer hotellstäderskan

Den före detta chefen för Internationella valutafonden (IMF), Dominique Strauss-Kahn, stämmer den kvinna i New York som anklagade honom för sexuella övergrepp. De franske tidigare toppolitikern kräver motsvarande nära sju miljoner kronor i skadestånd.Strauss-Kahn greps i New York i maj förra året efter att kvinnan, som var städare på hotellet på Manhattan där Strauss-Kahn bott, anmälde honom för våldtäktsförsök.

Sydsvenskan - 17 feb 15 kl. 16:09

Åklagaren vill fria Strauss-Kahn

En fransk åklagare säger att den tidigare chefen för Internationella valutafonden (IMF), Dominique Strauss-Kahn, bör frias.— Vare sig den juridiska undersökningen eller rättegången har bevisat att Strauss-Kahn är skyldig till att ha skaffat prostituerade till de olika sexfester som han deltog i — i Paris, Bryssel och Washington, säger åklagaren Frédéric Fèvre.Strauss-Kahn står inför rätta i Lille, Frankrike, åtalad för att vara inblandad i en stor prostitutionshärva.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.