Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 13:22

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 10:53

Murdochs brev till de anställdaPå tisdagen förhördes mediemogulen Rupert Murdoch och hans son James Murdoch av det brittiska utskottet för kultur, media och sport. Efter framträdandet skickade han ut ett brev till de anställda inom hans företag News corporation..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Rupert Murdoch, James Murdoch, News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Murdochs, brevtill de , anställda
Nyteknik - 6 timmar sedan

Ledande global expert satsar på sina anställda

Med sina 6 900 anställda i 35 länder är franskägda Mersen en ledande global expert inom elkraft och avancerade material. I Sverige finns 15 anställda, och inför sin expansion söker Mersen nu en teknisk säljare som kommer få möjlighet att utvecklas inom avancerad försäljning i Norden..

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 12 kl. 07:00

Oro för de anställda i semestertider

Mitt under semestern kom beskedet i ett brev till de cirka 50 anställda på Temoto Production AB (före detta Dux) i Trelleborg. Deras företag har gått i konkurs och jobben kan vara i fara.
Johnny Cickovski är fackordförande i klubben för de kollektivanställda.

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:04

Delägare: ?Vi har en mix av anställda?

Andreas Ekberg, delägare i Royal Design, menar att praktiken är en chans för unga att få ett jobb, men att en del blir besvikna när de inte får stanna. När jag besökte lagret i Orrefors i höstas sade du att ”här har man jobbet direkt och man kan bara förlora det om man missköter sig”. Nu har många fått sluta, har så många misskött sig?

Cornucopia - 25 mar 19 kl. 16:45

Anställda på Metro och Sova fick ingen lön idag

Idag är det den 25:e vilket för många är lönedagen. De anställda på krisande tidningen Metro och på sängbutikskedjan Sova fick ingen lön idag, vilket belyser behovet av hushållsekonomisk prepping.
Tydligen var intäkterna 2016 friserade och inte bara en konsekvent linjär utvecklingSängbutikskedjan Sova försatte idag sju av sina butiker i konkurs, och de anställda fick inte någon lön idag.

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 13 kl. 10:10

Tysk fackbas stöttar anställda

Foto: Tom Wall
Först sålda sedan förrådda. Med de orden inleder ordföranden i det europeiska företagsråd där Pergo ingått ett brev med skarp kritik mot planerna att lägga ned Pergos fabrik i Trelleborg.
Unilin köpte Pergo av det tyska företaget Pfleiderer.

Alliansfritt Sverige - 28 nov 13 kl. 10:14

Handelsminister möter protester från anställda

Arbetsmiljön på det delstatliga företaget Business Sweden är katastrofal. Så katastrofal att att var sjätte anställd sagt upp sig. Nu har de missnöjda anställda skrivit ett brev till ledningen och ansvarig minister, handelsminister Ewa Björling.

YLE - 05 jun 13 kl. 05:28

Häxjakt och hot mot anställda vid Johannes församling

Efter att Yle Huvudstadsregionen i måndags berättade om problem bland de anställda inom Johannes församling har flera personer vittnat om ett ohållbart arbetsklimat. Enligt samtliga källor handlar det om två präster som tagit sig friheten att styra och ställa inom församlingen och tvingar alla andra till tystnad. Efter att en person var i kontakt med domkapitlet om problemen på arbetsplatsen uppstod en så obehaglig häxjakt att ingen längre vågar uttala sig offentligt, berättar en källa.

IDG - 26 aug 13 kl. 04:49

Här är Steve Ballmers brev till de anställda

Microsoft meddelade i fredags att företagets vd, Steve Ballmer, lämnar företaget inom tolv månader. Här är hans eget brev till de anställda..

IDG - 04 feb 14 kl. 15:53

Så var Nadellas första brev till de anställda

Satya Nadella tar jobbet som beskrivits som ett som ingen vill ha. I sitt första brev till sina anställda som vd på Microsoft är han noga med att påpeka att han valt jobbet för att han vill..

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 14 kl. 06:30

Entré kan tvingas säga upp anställda

Foto: Tomas Nyberg
Butiken Entré vid Hedvägen kan tvingas till uppsägningar. Orsaken är att omsättningen sjunkit på grund av Virkesvägens avstängning. Men tekniska nämndens ordförande ger en öppning för en öppning.

Barometern - 17 maj 14 kl. 08:56

?Jag försöker lyssna på de anställda?

Svar på öppet brev från Magdalena Ladniak.
Tack för ditt brev. Jag ska här försöka svara på dina frågor och synpunkter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.