Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 20 April, 23:43

Affärsvärlden - 20 jul 11 kl. 11:00

Svenskarna: Vi litar mer på FI än på kungahusetFler litar på Finansinspektionen än kungahuset. Det visar ny forskning. Kolla hela listan över var svenska folkets förtroende ligger..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
FI, Finansinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SvenskarnaVi , litar, merpå FI , än, kungahuset
DI - 04 jan 17 kl. 20:29

Svenskarna litar inte på försvaret

Två tredjedelar av svenskarna litar inte på att försvaret verkligen kan försvara landet. Mer än hälften vill att det ska få bättre resurser..

Expressen - 12 jun 17 kl. 00:44

Amerikaner litar mer på Comey än Trump

Amerikaner litar mer på den sparkade FBI-chefen James Comey än på USA:s president Donald Trump.46 procent av de över 18 år anser att Comey är ”mer ärlig och förtroendeingivande” – på Trump litar bara 26 procent.Det visar en opinionsundersökning som Huffington Post/YouGov har genomfört..

FriaTider - 06 okt 13 kl. 13:06

Assad: Väst litar mer på al-Qaida än på mig

Syriens president Bashar al-Assad säger till Der Spiegel att Tyskland kan bli medlare vid freds­förhandlingar med rebellerna. Han är också besviken på hur han framställs i västerländsk media.
?

Affärsvärlden - 01 jun 18 kl. 14:04

Unga litar mer på Amazon än storbankerna

Unga britter litar mer på Amazon och Paypal än på bankerna när det gäller att skydda deras personliga data..

Dagens PS - 09 dec 16 kl. 13:29

Svenskarna bara mer förmögna

Trots att spararna tog ut mer pengar än de satte in växte fondförmögenheten, rapporterar TT och konstaterar att bakgrunden är uppgången på världens börser efter presidentvalet i USA. ”Efter några månader med inflöden till aktiefonder vände det i november, och spararna plockade ut 2,7 miljarder kronor netto. Sett till alla fondkategorier var det endast blandfonder som hade ett nettoflöde under månaden, på 2,2 miljarder kronor.

SR - 28 mar 11 kl. 10:30

Svenskarna handlar mer

Svenskarna handlade mer i februari, visare siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och Handelns Utredningsinstitut (HI) som kom nu på förmiddagen. Detaljhandelns omsättning ökade med 2,4 procent i februari jämfört med samma månad i fjol..

DN - 13 apr 16 kl. 14:00

Svenskarna pantar mer än någonsin


Svenskarna pantar mer för varje år och i fjol sattes nytt rekord. I snitt lämnades 171 burkar och petflaskor per person in till återvinning och totalt återvanns cirka 1,69 miljarder förpackningar under 2015 enligt Returpack..

Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 14:37

Svenskarna allt mer oroliga över säkerheten på internet

Sju av tio svenskar är oroliga över säkerheten på nätet och fler än en av tio har drabbats av dataintrång. Det framgår i en ny SIFO-undersökning som genomförts på uppdrag av mjukvaru- och tjänsteföretaget Tieto. Samtidigt vill nio av tio att företag som utsatts för dataintrång ska informera om möjliga läckta kunduppgifter inom ett dygn.

DI - 06 sep 16 kl. 12:15

Svenskarna litar på betalning med fingeravtryck

I Sverige anser 76 procent av befolkningen att fingeravtryck är en säker betalningsmetod. Nästan lika många svenskar (69 procent) litar på ögonscanning..

YA - 27 apr 17 kl. 00:01

Svenskarna litar på lokaltidningar

Jag har grottat ner mig i statistik och vet nu vad svenska folket tycker. De litar på Ystads Allehanda och är inte rädda för ett nytt världskrig, är den korta sammanfattningen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.