DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 21:31

DI - 20 jul 11 kl. 11:08

Stockholmsbörsen: Uppgångar i hela EuropaStockholmsbörsen avancerade i likhet med Europa på onsdagsförmiddagen. Ökade förhoppningar om en lösning på skuldtaksfrågan i USA höjde humöret..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Uppgångari hela , Europa
Affärsvärlden - 10 feb 17 kl. 08:45

Stockholmsbörsen: Uppgångar att vänta

Veckan ser ut att avslutas i dur efter utspel från Donald Trump under torsdagen om att detaljer i hans stora skattereform snart kommer att avslöjas. New York-börsen stängde på plus 0,6 procent och i Asien råder generella uppgångar med ett smärre rally i Japan; plus 2,5 procent på Tokyobörsen..

DI - 31 mar 14 kl. 08:49

Stockholmsbörsen: Uppgångar väntas

Uppgångar väntas på Stockholms- och Europabörserna under kvartalets sista dag, där flera positiva bolagsnyheter har publicerats bland Stockholmsbolagen under fredagskvällen och måndagsmorgonen..

DI - 06 nov 13 kl. 14:01

Stockholmsbörsen: Uppgången tilltar

Stockholmsbörsens uppgångar ökade framåt onsdagseftermiddagen, och risksentimentet var på topp att döma av de cykliska bolag som syntes överst i OMXS30-indexet..

DI - 25 jun 13 kl. 13:54

Stockholmsbörsen: Uppgången stärks

Stockholmsbörsen noterade en fortsatt återhämtning på tisdagseftermiddagen där kraften i avancemanget tilltog successivt. Uppgången skedde i spåren av två dagar med tunga nedgångar. De ledande Europabörserna noterade också uppgångar..

DI - 13 apr 18 kl. 18:10

Stockholmsbörsen: Uppgången mattades av – Stora Enso i topp

Stockholmsbörsen steg svagt under veckans sista handelsdag. Tidigare uppgångar mattades av under senare delen av handeln. Amerikanska bankrapporter lyckades inte ge börserna stöd för ytterligare uppgång.

DI - 02 aug 13 kl. 08:45

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Med stöd av en stark utveckling på USA-börserna under torsdagskvällen, där S&P 500 stängde på en ny rekordnivå, och breda uppgångar i Asien väntas Stockholmsbörsen öppna högre på fredagen..

DI - 23 aug 13 kl. 17:57

Stockholmsbörsen: Husqvarna ångar vidare

Stockholmsbörsen gjorde inte något större väsen av sig under fredagen utan parkerade handeln något ovanför nollstrecket. Många Europabörser höstade också in mindre uppgångar..

Affärsvärlden - 09 dec 13 kl. 13:24

Stockholmsbörsen: Uppgången mattas av

Investerarsentimentet avtog medan måndagshandeln fortskred, och vid lunchtid hade måndagsförmiddagens uppgångar raderats ut på Stockholmsbörsen, samtidigt som den tyska industriproduktionen visade sig vara lägre än väntat i oktober..

Affärsvärlden - 28 jan 15 kl. 08:49

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel med att stiga. Terminerna för de ledande Europabörserna pekar på uppgångar i häradet omkring en procent..

Affärsvärlden - 11 feb 15 kl. 08:56

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagen med en relativt lätt uppgång i linje med Europa..

DI - 11 jan 16 kl. 17:44

Stockholmsbörsen: Uppgången kom av sig

Stockholmsbörsen noterade klara uppgångar under större delen av måndagen men indexförbättringarna försvann i sluthandeln när oljepriserna utsattes för ytterligare press..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

EBM har genomfört ny husrannsakan mot Swedbank

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har på onsdagen genomfört ytterligare en husrannsakan på Swedbanks huvudkontor. Det bekräftar bankens advokat Hans Strandberg för Di..

DI - 30 minuter sedan

Riksbankens hemliga larm: ”makulerade” sedlar kan stjälas med pincett

Det finns säkerhetsbrister i Riksbankens fysiska destruktion av sedlar. Det visar en hemlig promemoria som Di har tagit del av. Sedlar bokförs som makulerade utan att förstöras, och det räcker med en pincett för att komma åt dem..

DI - 30 minuter sedan

Anders Borg gasar på inför sommaren – fyller på portföljen

Anders Borg fyller på i sin uppdragsportfölj. I nästa vecka går han in som delägare, styrelsemedlem och rådgivare i Nordens största bolag inom Public Affairs..

DI - 45 minuter sedan

Lagerjätte uppges vara på väg mot börsen

Singaporianska GLP, som äger lagerfastigheter runt om i världen, planerar att börsnotera sin amerikanska verksamhet och siktar på en värdering på drygt 20 miljarder dollar eller omkring 190 miljarder kronor. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Akut strejkhot: Så mycket tjänar SAS-piloterna – egentligen

En ny pilotstrejk på SAS med start natten till fredagen verkar oundviklig. När Di försöker reda ut hur höga de omstridda lönerna egentligen är får vi mycket olika svar från arbetsgivare och fack.  ”Piloterna står kvar och stampar i extrema yrkanden”, säger SAS.

DI - 1 timme sedan

Affärsvärlden säljstämplar SAS

Köp STG, vänta med Avanza och sälj SAS. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. .

DI - 1 timme sedan

Goldman Sachs säljstämplar Harley-Davidson – aktien faller

Motorcykeltillverkaren Harley-Davidson backar med omkring 4 procent på onsdagen efter att Goldman Sachs sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare neutral. Riktkursen sänktes samtidigt till 34 dollar per aktie..

DI - 2 timmar sedan

L och C är på fel sida av historien

Den viktiga Försvarsberedningen kan spricka, rapporterar Dagens Nyheter. Moderaterna, Kristdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Sverigedemokraterna vill höja försvarsanslagen väsentligt och gå upp till 1,5 procent av BNP. Det är också vad beredningens mångåriga arbete har utgått ifrån..

DI - 2 timmar sedan

Trump skickar soldater till gränsen mot Mexiko

USA:s president Donald Trump skriver att beväpnade soldater nu ska skickas till gränsen mot Mexiko sedan mexikanska soldater pekat vapen mot amerikanska..

DI - 2 timmar sedan

Guldgrävare rusade efter högre produktion än väntat

Den brittiska guldgrävaren Centamin producerade 116.183 uns guld i Sukari-gruvan under det första kvartalet 2019 vilket var över bolagets prognos på 105.000-115.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.