Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 19:51

Expressen - 20 jul 11 kl. 10:48

Västsvenskar i miljardrazziaEfter en gigantisk skatterazzia har skatteverket upptaxerat västsvenska företag med hundratals miljoner kronor. Flera av företagarna misstänks dessutom ha kopplingar till grov organiserad brottslighet, och har polisanmälts. - Göteborgsregionen är hårt drabbad, säger Hans Lindgren, samordnare för utredningen i Västsverige. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hans Lindgren, Västsverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Västsvenskari , miljardrazzia
BT - 05 dec 12 kl. 13:43

Varför så få västsvenskar i toppen?

När tidningen Fokus nyligen listade Sveriges 100 mäktigaste fanns extremt få västsvenskar med. Västsveriges betydelse borde avspegla sig i andelen västsvenskar som sitter i viktiga beslutande positioner på nationell nivå, anser Johan Trouvé. Varför tar så få västsvenskar plats i maktens Sverige?

GT - 15 maj 14 kl. 10:02

Västsvenskar gripna för gangstermordet

GÖTEBORG. Två västsvenskar misstänks i konspiration med en äldre kriminell från Stockholm ha mördat gangsterkungen Mille Markovic. En av dem, en 26-årig göteborgare, var 2007 med och rövade bort en pantbanksdirektör som misshandlades grovt och lämnades inlåst i bagageutrymmet på en bil.

GöteborgsPosten - 31 aug 14 kl. 07:00

Tusentals västsvenskar väntar på operationer

Vårdköerna har seglat upp som en viktig valfråga. Tusentals västsvenskar väntar på operationer. Värst är situationen vid sjukhusen i Mölndal och Göteborg..

GT - 01 mar 15 kl. 09:08

Västsvenskar, finns ett välbetalt jobb att söka

Hallå alla västsvenskar, det finns ett välbetalt och kvalificerat jobb att söka i Göteborg! Men inte ett ord i platsannonsen berättar att jobbet finns i den här staden. Och själva annonsen har regeringskansliet gömt bland lediga platser i Stockholm..

GöteborgsPosten - 19 maj 15 kl. 23:11

Stad och bad lockar västsvenskar

Semesterkombinationen stad och bad lockar alltfler västsvenskar. Antalya, Palma och Barcelona drar mest med lettiska Riga och Jurmala som bubblare..

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 18:42

Två västsvenskar uppges ha avrättats av IS

Två västsvenskar uppges ha kidnappats och avrättats av IS i Irak. Anledningen: de var shiamuslimer. UD bekräftar att de känner till uppgifterna och att de arbetar med ärendet just nu..

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 18:42

Två västsvenskar uppges mördade av IS

Två västsvenskar uppges ha kidnappats och mördats av IS i Irak. Anledningen: de var shiamuslimer. UD bekräftar att de känner till uppgifterna och att de arbetar med ärendet just nu..

GöteborgsPosten - 04 jun 18 kl. 14:31

Förundersökning om terroristbrott inledd – två västsvenskar uppges ha mördats av IS

Åklagare har inlett en förundersökning om terroristbrott efter att två västsvenskar uppges ha kidnappats och mördats av IS i Irak..

GöteborgsPosten - 19 maj 15 kl. 23:11

Stad och bad lockar västsvenskar

Semesterkombinationen stad och bad lockar alltfler västsvenskar. Antalya, Palma och Barcelona drar mest med lettiska Riga och Jurmala som bubblare..

GöteborgsPosten - 03 nov 12 kl. 18:26

Västsvenskar vill löpa för Sandys offer

De är västsvenskarna som hoppas få springa i New York på söndagen, trots allt. - Vi vill hjälpa stormen Sandys offer, säger Joel Hegardt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Passagerare avvisad från plan på Arlanda

En manlig passagerare avvisades från ett flygplan på Arlanda på torsdagskvällen. Mannen ska ha varit ”bråkig” och slängdes därför av planet. Polis tillkallades men mannen är varken gripen eller misstänkt för något brott.

Expressen - 15 minuter sedan

Bil började brinna under färd – E6 avstängd

En bil uppges ha börjat brinna under färd på E6 mellan Lomma och Alnarp.Räddningstjänsten har stängt av motorvägen i norrgående riktning medan släckningsarbetet pågår.– Det har brunnit på bra i bilen, säger Patrik Nilsson, inre befäl vid räddningstjänsten syd..

Expressen - 15 minuter sedan

Mystiska samtalet blev starten på livslång kärlek

Omid Abdul, 38 visste inte vem det var som hade ringt när han såg att han hade ett missat samtal. Han 15 år senare är han fortfarande gift med kvinnan som svarade.– Det var kärlek vid första ögonkastet, säger Omid.

Expressen - 15 minuter sedan

Ledande vit makt-män ställde upp för SD i valet

Sverigedemokraterna har inte klippt banden med den gamla rasistiska organisationen Bevara Sverige Svenskt, BSS.Expressen kan nu visa hur ledande BSS- och vitmaktpersoner engagerade sig för SD i valet i höstas - och att riksdagsledamoten David Lång för några år sedan var på en SD-middag med BSS-ideologen Leif Zeilon.– Han sa att han var väldigt nöjd med partiets utveckling, säger Lång om mötet..

Expressen - 45 minuter sedan

Ola Binis, 36, första ord inifrån fängelset

Svenska programmeraren Ola Bini med koppling till Wikileaks och Julian Assange greps på Ecuadors flygplats. Nu har han släppt ett uttalande inifrån fängelset. ”Anklagelserna mot mig bygger på böckerna jag läst och teknologin jag har.

Expressen - 45 minuter sedan

Så undviker du bedragare på nätet

Se upp för bedragare när du shoppar online!I takt med att e-handeln växer ökar även antalet nätbedrägerier.– Vem som helst som är intresserad kan köpa dina kortuppgifter för några hundralappar, säger Nina Jelver, säkerhetsexpert på Svensk Handel, i Expressen TV:s privatekonomiska magasin Dina Pengar..

Expressen - 45 minuter sedan

Han strypmördade bekant på fest – här blir han inlåst

Jonas Hansson började ”brottas” med en bekant på hemmafesten.Efter några minuter var det över – då hade Hansson strypt den andra mannen till döds.– Jonas var galen i sinnesstämningen med helt svarta ögon, säger en an festdeltagarna i förhör.

Expressen - 1 timme sedan

Kent Larsson mördade Fatima – vill släppas fri

Fatima Berggren styckades och brändes av mannen som hon tidigare haft en relation med.Kent Larsson, 54, dömdes till 16 års fängelse för mordet.54-åringen har nu valt att överklaga domen:”Inte begått åtalade gärningarna ...

Expressen - 1 timme sedan

Vakterna skulle avvisa män som ”skapat otrygghet” – blev beskjutna

Ordningsvakterna skickades till Årsta centrum på grund av den problembild som uppstått där.De avvisade två ”stökiga” personer – sen blev de beskjutna.Nu sitter tre män inlåsta misstänkta för mordförsök på vakterna.

Expressen - 1 timme sedan

Därför började det brinna i Notre-Damekatedralen

En kortslutning tros var orsaken till branden i Notre Dame, säger en polis med insyn i utredningen till franska medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.