Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 22 April, 17:57

Västerbottens Folkblad - 20 jul 11 kl. 10:41

Många tror att butiker skattefuskarUMEÅ Var fjärde svensk tror på ett utbrett skattefusk i landets butiker. Detta enligt Skatteverket.UMEÅ Var fjärde svensk tror på ett utbrett skattefusk i landets butiker. Detta enligt Skatteverket. 24 procent tror att det är ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Var, Skatteverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många troratt , butiker, skattefuskar
Dagens PS - 23 feb 18 kl. 08:08

Oops! Outlet-butiker ska rädda H&M

Klädjätten har smygöppnat tre outlet-butiker i Sverige. Det här uppger DN och enligt tidningen har H&M köpt konceptet från Tyskland och Storbritannien. Som Dagens PS berättat i flera artiklar tyngs H&M av en haltande online-affär och vikande försäljning, vilket satt avtryck i resultatet och fått aktien att rasa ned i källaren.

BT - 04 jul 14 kl. 09:29

"Finns butiker som åker snålskjuts"

Under Sommartorsdagarna beräknas butikerna, kaféerna och restaurangerna omsätta cirka 26 miljoner kronor. I gengäld betalar de halva arrangörskostnaden. Men alla är inte med och bidrar.

DI - 08 jan 19 kl. 07:57

Taxiförbundet: "Ubers förare skattefuskar"

Många av taxi- och samåkningsföretaget Ubers förare skattefuskar genom att inte redovisa intäkter. Det hävdas efter en undersökning som har utförts av ett säkehetsföretag på uppdrag av Svenska Taxiförbundet..

Sydsvenskan - 16 apr 14 kl. 05:30

Handlare tror på ökad försäljning

Både dagligvaruhandlare och sällanköpsvaruhandlare tror på en försäljningsökning under den kommande tremånadersperioden, visar Svensk Handels Handelsbarometer för april.– Den positiva trenden för handeln ser ut att fortsätta och många butiker tror att försäljningen kan ta fart under våren”, säger branschorganisationens Lisa Burden.Knappt 60 procent av handlarna tror att försäljningen kommer att öka i den egna butiken, och andelen som väntar sig minskad försäljning har sjunkit till 5 procent.

HBL - 29 jul 13 kl. 06:08

Små butiker i Helsingfors kämpar för livet

Det sämsta året på trettio år och värre än under förra lågkonjunkturen, säger en del av butiksinnehavarna i centrum.En rundvandring bland de små affärerna i centrala Helsingfors, inom området Bulevarden?Nylandsgatan?

YLE - 26 aug 15 kl. 06:04

”Längre öppettider gynnar stora butiker”

De som skulle dra mest nytta av längre öppethållningstider är butikskedjor, stora mataffärer och småbutiker i centrum av större städer. Det bedömer professor Pekka Mattila vid handelshögskolan vid Aalto-universitetet. - Vinnarna finns sannolikt i handelns knutpunkter.

YLE - 01 mar 17 kl. 15:57

Kust-Österbottens Seppäläbutiker får finnas kvar

Butikskedjan Seppälä inleder en företagssanering och 14 butiker ska bort. Vasas två butiker hör inte till dem. Klädbutikskedjan Seppälä inleder en företagssanering och har på onsdagen lämnat in en ansökan till Helsingfors tingsrätt.

YLE - 01 mar 17 kl. 15:57

Vasas Seppäläbutiker får finnas kvar

Butikskedjan Seppälä inleder en företagssanering och 14 butiker ska bort. Vasas två butiker hör inte till dem. Klädbutikskedjan Seppälä inleder en företagssanering och har på onsdagen lämnat in en ansökan till Helsingfors tingsrätt.

Dagens PS - 18 dec 18 kl. 09:52

SEB: H&M måste stänga 200 butiker

Klädjätten H&M väntas guida för 180 nya butiker netto under 2019, vilket skulle vara en nedtrappning sett till den historiska tillväxten. Det skriver SEB i en analys. ”Inditex stängde butiker netto på årsbasis enligt den senaste kvartalsrapporten och vi tror att H&M kommer att guida för 180 nya butiker netto under nästa räkenskapsår”, skriver banken och fortsätter: ”Samtidigt som detta ligger långt från den historiska tillväxten tyder vår utvärdering på att H&M ska stänga 4 procent, eller 200 butiker netto, av sina 4 968 butiker – allt annat lika – för att kunna återhämta sig till sina femåriga försäljningseffektivitetsnivåer mätt i jämförbar försäljning.

BT - 20 sep 12 kl. 17:55

Elkedja bjuder in Expertbutiker: "Tror majoriteten kommer till oss"

Audio Video-kedjan vill knyta till sig de 63 franschisebutiker som står inför en oklar framtid efter Experts konkurs, skriver dn.se. ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] I topp efter storseger

Hattrick av stjärnan. Andra raka hållna nollan. Storseger och serieledning.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Premiärkryss för Umedalen: ”Känns väldigt surt”

Det var nära flera gånger om, men bollen gick inte i mål och nykomlingen Umedalen fick nöja sig med....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Storseger för Umeå IK

Umeå IK följde upp premiärsegern med en ny viktoria i omgång två. Umeå IK som vann premiären mot Uppsala med 2-0 på hemmaplan höll nollan igen när laget åkte till Skåne och slog tillbaka nykomlingen Borgeby med 4-0. Det var mållöst i knappt en halvtimme innan Orji Ebere gjorde två mål på tio minuter och […].

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Här är det dåtid som är tricket

Retrosession har blivit en påsktradition – och dagen handlar mest om att ha roligt. Men på vägen....

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Umeå: Flera bilister bötfällda

Polisens kontroll av trafiken under annandag påsk har redan gett resultat. På måndagsmorgonen genomfördes en hastighetskontroll på Ersboda. Den ledde till att patrullen utfärdade böter till fyra bilförare som kört för fort.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Larm om brand i industri

Räddningstjänsten har larmats om att det brinner i en byggnad i Holmsund. Branden ska enligt SOS Alarm uppstått i en industri på Holmsundsvägen. Det finns i nuläget inga uppgifter om brandens omfattning.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Företaget lockar barnfamiljer med ny aktivitet

Företaget i Umeåregionen satsar i sommar på en ny aktivitet. Turistföretag Forsknäckarna, i byn Ekorrsele nordväst om Vindeln, erbjuder i sommar forsränning för barnfamiljer. – Intresset för våra naturaktiviteter fortsätter att öka.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

SM-guld till Iksu-juniorerna: ”Betyder otroligt mycket”

Revansch. Efter seniorernas uttåg i slutspelet såg i alla fall juniorerna till att Iksu är bäst i Sverige. – Det är dubbla känslor.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Översvämning i Tavelsjö

Räddningstjänsten har larmats om en översvämning i Tavelsjö utanför Umeå. SOS Alarm uppger att det rör sig om en vattenskadad ute på Blomåkersvägen. Det finns i nuläget inga uppgifter om översvämningens omfattning..

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Rattfull mopedist togs av polis

Under söndagskvällen stoppades en mopedist på Finnforsvägen i Skellefteå. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i sållningsinstrumentet. Han fick därför följa med till polisstationen för ytterligare provtagning och förhör.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.