BT > Nyheter

Monday, 22 April, 15:34

BT - 20 jul 11 kl. 10:39

Undomens hus försenas ytterligare
När renoveringen av lokalerna drog igång fanns inget bygglov. Nu får allt tas om igen.
? Vi ville snabba på och jag såg till att få dit hantverkare som tillsammans med ungdomarna skulle göra i ordning det nödvändigaste som el, pentry och biorum, säger Hans Forsman.
?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hans Forsman, Patrik Johansson, Johansson, Ungdomens, Andreas Cerny

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undomens, hus, försenas, ytterligare
Kristianstadsbladet - 27 jan 12 kl. 06:30

Folkets hus utan styrning

Foto: Scanpix
Styrelsen i Sibbhults folkets hus kastar in handduken. "Vi kan inte fullfölja vårt uppdrag, det känns sorgligt", säger ordförande Gunda Fridman.
För någon vecka sedan hade Sibbhults folketshusförening kallat till ett möte med andra föreningar som är verksamma i byggnaden och i byn.

Kristianstadsbladet - 13 mar 12 kl. 09:48

Nytt bakslag för LB-Hus

För snart en månad sedan blev konkursen ett faktum för LB-Hus. Nu kommer ytterligare ett bakslag för företaget vars konkursbo döms att betala 2 800 407 kronor till en entreprenör.
Entreprenören, Hedströms El AB, skrev 2008 ett avtal med LB-Hus för elinstallationer i 56 hus.

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 07:00

Nytt hus kan försenas ytterligare

Foto: Tomas Nyberg
Myndigheterna har synpunkter på den planerade grundläggningen.
? Det förekommer diskussioner om hur huset ska grundläggas, säger Anders Wihlborg på kulturmiljösektionen på länsstyrelsen.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 18:00

Bygge på Sockerbrukstomten kan försenas

Arkivfoto: Sara Johari
Efter att en rad grannar överklagat beslutet att Trelleborgshem får sanera marken på Sockerbrukstomten stoppar nu länsstyrelsen beslutet med omedelbar verkan.
Det handlar om så kallad inhibition, vilket innebär att det beslut som samhällsbyggnadsnämnden fattade i juni i år tills vidare inte gäller. Bakgrunden är att länsstyrelsen vill studera frågan närmare.

Skånskan - 18 apr 19 kl. 05:30

Ny anläggning kan försenas

Södra Sandby Byggandet av Skånska Spritfabrikens nya anläggning riskerar försening efter komplikationer i ett annat byggärende.Fabriksbygget har fått bygglov på en avstyckad tomt i Södra Sandby och på den andra delen av fastigheten vill Skånska Spritfabrikens ägare uppföra två enbostadshus.
Det projektet är tänkt att delfinansiera fabriken och ägarna begärde ett positivt förhandsbesked från kommunen.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Alingsås tidning - 10 jan 17 kl. 05:30

Bygge av smålägenheter försenas

Det planerade bygget av ett 30-tal smålägenheter vid Utbildningens hus blir ännu mer försenat. Detaljplanen har överklagats av en lång rad närboende. Det har hunnit gå flera år sedan byggherrarna Stefan Sundell och Anders Wängroth först presenterade sitt förslag att bygga små hyreslägenheter för ungdomar på parkeringsplatsen i kvarteret Farkosten, vid Utbildningens hus.

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 09:52

Åhus och Sölvesborg värd för Europatävling

Foto: Malin Palm
Det blev rejält uppmärksammat i fjol när Kristianstads GK i Åhus fick arrangera en deltävling i LET Access Series. Ni har kanske missat det ? men touren kommer tillbaka till Åhus i maj.

YA - 21 aug 13 kl. 06:30

Sju hus får nya fasader

Foto: Bass Nilsson
Sju hus på Flottaregatan får nya fasader. Den enstegstätade putsfasaden har gett huset fuktskador och nu byts den ut. Kostnaden får fastighetsägarna stå för.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

TV: Cirka 36 meter hög – döda granen i Borås trots allt levande

Här, i Rya Åsars naturreservat – står ett av Borås största träd, en cirka 36 meter hög gran. Död – men inte desto mindre värdefull. ”Man brukar säga att en död gran lever mer än en levande”, säger skogvaktaren Peter Rydén..

BT - 2 minuter sedan

Storgranen i Fristad fälls: ”Aldrig sett ett större träd”

Det finns fler stora granar i Boråsområdet. Utanför Fristad står en Douglasgran – men den ska fällas om en vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.