Kristianstadsbladet > Nöje

Tuesday, 23 April, 09:29

Kristianstadsbladet - 20 jul 11 kl. 06:30

Jedward: Planet JedwardDubbelmassaker allts.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jedward, Planet, Jedward
Expressen - 12 jul 11 kl. 16:53

Jedward - Planet Jedward

Schlagertvillingarna Jedward har inte bara fantastiska frisyrer, de sjunger karaoke med hysterisk energi. Men några stora artister är de inte. .

Kristianstadsbladet - 31 maj 14 kl. 14:07

Försvunna planet förblir mysterium

Efter att det i veckan stod klart att det hittills bästa spåret efter försvunna MH370 - signaler som troddes komma från svarta lådan - sannolikt var falska är frågan om mysteriet någonsin får ett svar.
Snart tre månader har gått sedan flight MH370 gick förlorad och något klargörande av vad som hänt finns fortfarande inte.Rådande officiell förklaring är att Malaysia Airlines plan störtade i Indiska oceanen, långt väster om Australien.

BT - 31 maj 14 kl. 14:07

Försvunna planet förblir mysterium

Efter att det i veckan stod klart att det hittills bästa spåret efter försvunna MH370 - signaler som troddes komma från svarta lådan - sannolikt var falska är frågan om mysteriet någonsin får ett svar. Snart tre månader har gått sedan flight MH370 gick förlorad och något klargörande av vad som hänt finns fortfarande inte.Rådande officiell förklaring är att Malaysia Airlines plan störtade i Indiska oceanen, långt väster om Australien.

NT - 16 aug 11 kl. 12:24

Jedward till Sverige med nytt album

Den irländska duon Jedward slog igenom i brittiska "X-Factor" och väckte uppmärksamhet i årets schlager-EM. Snart släpper de albumet "Victory" och med den nya skivan i bagaget kommer de till Sverige. Den 17 september uppträder Jedward på Fryshuset i Stockholm..

Expressen - 10 jul 11 kl. 13:10

Jedward: "Svenska fans är så häftiga"

Irländska tvillingarna Jedward skapade tokhysteri i "Sommarkrysset" på Gröna Lund i går. Expressen träffade de två energiknippena John och Edward Grimes, 19, backstage och fick veta varför de är så populära. - Vi vet själva hur det är att vara fans.

Posh24 - 17 okt 12 kl. 08:13

Grattis grabbar! Jedward firar sin födelsedag!

Söta som alltid! Jedward firar sin 21 årsdag i hemstaden Dublin på Irland. Stort grattis killar önskar vi!

YLE - 21 apr 14 kl. 11:36

"Man ska ha jävla tur att komma ut när planet börjar spinna"

När centrifugalkraften slår till är det dessvärre kört. Att ta sig ut ur ett plan som spinner är närapå omöjligt. Det säger flygaren Tommy Hollsten från Skärgårdens flygklubb i Dragsfjärd.

Västerbottens Folkblad - 25 nov 16 kl. 19:29

Planet fast vid landningsbanan

Planet från Arlanda sitter fast på Umeå airport. Planet från Arlanda landade 18.40 på Umeå airport, men sitter för närvarande fast vid landningsbanan.

Sydsvenskan - 20 jan 16 kl. 19:52

Solsystem kan ha nionde planet

Vårt solsystem kan innehålla en nionde planet som är tio gånger större än jorden och vars omloppsbana ligger långt bortom Neptunus. En datorsimulering visar en mystisk planet — om den existerar — som skulle röra sig runt solen omkring 20 gånger längre bort än vad jorden gör.Den möjliga upptäckten har gjorts av California Institute of Technology (Caltech) med hemvist i Pasadena i USA.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 19:52

Solsystem kan ha nionde planet

Vårt solsystem kan innehålla en nionde planet som är tio gånger större än jorden och vars omloppsbana ligger långt bortom Neptunus. En datorsimulering visar en mystisk planet — om den existerar — som skulle röra sig runt solen omkring 20 gånger längre bort än vad jorden gör.Den möjliga upptäckten har gjorts av California Institute of Technology (Caltech) med hemvist i Pasadena i USA.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.