Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:25

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 10:58

Så snabbt blir maten farligRötmånaden förvandlar matvarorna till bakteriehärdarboSå vet du om maten går att äta boMatvarorna som kan göra dig sjuk.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , snabbtblir , maten, farlig
SR - 15 nov 13 kl. 10:18

Hormon styr hur snabbt maten passerar tunntarmen

Näringsupptaget i kroppen påverkas av hur snabbt maten passerar tunntarmen. ett hormon som styr hastigheten kan reglera hastigheten vilken kan öppna för nya mediciner, det visar forskning vid Sahlgrenska akademin i Göteborg..

YLE - 22 jul 16 kl. 17:49

Salt och is räddar maten under rötmånaden

Nu är det den tiden på året då sår inte läker och maten ruttnar. Rötmånaden är här och vi har pratat med hushållslärare Camilla Holmström för att ta reda på hur man ska göra för att maten inte ska bli förskämd. Hushållsläraren och Ekenäsmarthan Camilla Holmström säger att maten lättare blir skämd i juli trots att vi har sådana finesser som kylskåp och frys.

SmålandsPosten - 20 aug 14 kl. 10:02

Maten ska vara en upplevelse

Maten ska vara en upplevelse, näringsrik och professionellt tillagad. Men även rätt distribuerad och smakfullt presenterad, skriver Catharina Winberg (M), ordförande i omsorgsnämnden. Moderaterna ser framåt och fortsätter att utveckla Växjö.

Kristianstadsbladet - 03 apr 14 kl. 19:00

Full kock lagade farlig mat


När maten skulle serveras på ett boende i södra Dalarna upptäckte personalen att kokutrustning och spishällar var i full gång - men maten som var påbörjad var förstörd. I ett angränsande rum fann de den köksansvarige, kraftigt berusad, skriver dt.se.

BT - 03 apr 14 kl. 19:00

Full kock lagade farlig mat

När maten skulle serveras på ett boende i södra Dalarna upptäckte personalen att kokutrustning och spishällar var i full gång - men maten som var påbörjad var förstörd. I ett angränsande rum fann de den köksansvarige, kraftigt berusad, skriver dt.se.

BT - 03 apr 14 kl. 20:53

Full kock lagade farlig mat

När maten skulle serveras på ett boende i södra Dalarna upptäckte personalen att kokutrustning och spishällar var i full gång. Men maten som var påbörjad var förstörd. I ett angränsande rum fann de den köksansvarige, kraftigt berusad, skriver dt.

Barometern - 10 sep 14 kl. 07:50

Maten förtjänar att bli en valfråga

livsmedelspolitik ”Sverige är ett måltidsland i världsklass men för att fortsätta vara det behöver måltiden få det utrymme i debatten den förtjänar.” Måltiden och de branscher som omger den, med alltifrån livsmedels­produktion till restaurangjobb, är mycket viktiga för Sverige. Det borde innebära att också den svenska livsmedelsproduktionen går en gyllene framtid till mötes.

YLE - 08 sep 17 kl. 05:01

Nu lagar Arkea maten i Pargas – staden ska följa upp kvaliteten

Från och med den 1.9 har det varit bolaget Arkea som lagar maten som serveras i exempelvis Pargas skolor, daghem, äldreboenden och på bäddavdelningen. Nu ska staden följa upp hur det hela kommer i gång, och hålla koll på att maten håller måttet.

Expressen - 19 mar 13 kl. 08:44

Maten tar slut snabbt när krisen kommer

Sveriges livsmedelsresurser har inte varit sämre sedan 1930-talet. Vid en krissituation skulle maten snabbt ta slut i både affärer och hushållens skafferier. Samtidigt står Sverige utan en krisplan, skriver Svenska Dagbladet..

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 14 kl. 19:02

Full kock lagade farlig mat

När maten skulle serveras på ett boende i södra Dalarna upptäckte personalen att kokutrustning och spishällar var i full gång — men maten som var påbörjad var förstörd. I ett angränsande rum fann de den köksansvarige, kraftigt berusad, skriver dt.se.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Två döda i skottlossning i Helsingborg

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Så blir vädret där du bor

Aftonbladet - 45 minuter sedan

14-åringarna spanade på tjuven – åt polisen

Aftonbladet - 1 timme sedan

St Louis historiska avancemang

Aftonbladet - 10 apr 18 kl. 11:14

Hur farligt är ägg för hjärtat?

Aftonbladet - 02 apr 19 kl. 09:35

Pavlova med lemon curd och grädde

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.