IDG > IT

Tuesday, 23 April, 09:30

IDG - 20 jul 11 kl. 10:44

"Google+ närmar sig 18 miljoner användare"Enligt ett mätföretag är Google+ på väg att nå 18 miljoner användare efter drygt tre veckor..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Google

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Google+, närmarsig 18 miljoner , användare
IDG - 15 mar 13 kl. 08:45

Google lockar Hadoop-användare

Användare av Googles molntjänst BigQuery kan nu kombinera resultat från flera olika tabeller. Målet är inte minst att locka över användare av Hadoop..

IDG - 18 jul 12 kl. 08:02

"Därför har Google+ nöjdare användare än Facebook"


En ny undersökning visar att användarna på Google+ är nöjdare med sitt sociala nätverk jämfört med de som använder Facebook..

Dagensanalys.se - 27 jul 18 kl. 10:21

Google Drive har en miljard användare

Om du tror att Google tjänar mest på Sök så har du fel. Även deras molntjänster drar in jättesummor till bolaget. Bara se på Google Drive som nu stoltserar med en miljard användare.

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 09:01

Android Go ska utöka Googles universum med en miljard användare

För Google likväl Facebook krävs det att tjänsterna hela tiden ökar sina universum med nya användare. Nu har Google hittat ett sätt att nå ytterligare någon miljard människor. Hälften av världens befolkning, det blir cirka 3,8 miljarder människor, ännu inte online.

Dagensanalys.se - 21 apr 16 kl. 16:05

Googles Chrome når en miljard användare – men riskerar böter på 60 miljarder kronor

Googles senaste siffror visar enligt dem att man nu har en miljard aktiva användare i såväl den mobila som den desktopbaserade versionen av webbläsaren Chrome. Men samtidigt hotas internetjätten med böter på 60 miljarder kronor av EU-kommissionen, som anser att man missbrukat sin dominerande ställning i mobilvärlden. Google släpper nu version 50 av Chrome, och annonserar i samband med detta att man sprängt miljardvallen i antalet aktiva användare.

Dagensanalys.se - 24 okt 17 kl. 11:31

Facebook har över 2 miljarder användare och de fortsätter växa

Antalet människor som använder Facebook har ökat med 100 procent från juni 2016 till juni 2017, de har gått från 1 miljard användare till 2 miljarder användare bara under det senaste året. Källa: FactSet news report Microsoft som investerade i det ”lilla” bolaget 2004 Microsoft hade tävlat om affären med Google – det var en. tid då Microsoft konkurrerade med Google om det mesta – och vann.

YLE - 21 nov 16 kl. 09:58

Facebookvirus sprider sig bland en del användare - kan troligen kryptera data och kräva betalning

En del Facebookanvändare har under de senaste dagarna drabbats av ett virus som sprider sig via Facebook. Viruset kan troligen ladda ned en så kallad utpressningstrojan vid namn Locky, som krypterar innehållet på hårdskivan och kräver pengar för att användaren ska återfå filerna. IT-säkerhetsföretaget F-Secure säger åtminstone att det finns pålitlig information om att viruset har hämtat ned Locky, och att den kan hämta hem också annan skadlig kod.

Dagensanalys.se - 24 okt 18 kl. 07:18

Google lagrar upp till 10GB data om varje användare

Några chefer som tidigare jobbat med Google Analytics tänkte att de kan göra ett bättre jobb och startade hey.ai. Bolaget ska hjälp konsumenter få tillgång till och förstå den data som lagras hos Facebook och Google.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Google vill köpa Twitch45 miljoner användare

6,6 miljarder kronor. Så mycket kan Google få betala för att köpa video- och datorspelsplattformen Twitch, som bland annat används för att livestreama e-sport.Affären skulle bli den största för Google-ägda Youtube och är mycket nära att bli verklighet, enligt källor till Variety.

Dagensanalys.se - 01 feb 18 kl. 06:43

Facebook tappar användare men tjänar ändå mer pengar

Facebook firar ett högre resultat än väntat, efter att delårsrapporten blev offentlig igår. Antalet användare ökar inte som tidigare men det gör inget för bolaget tjänar ändå mer pengar. Facebook har verkligen blivit en sann pengamaskin som Google, Microsoft och Apple.

YLE - 19 feb 13 kl. 10:06

Twitter har få finskspråkiga användare

Det sociala nätverket Twitter har fortfarande en lång väg att gå innan det slår igenom i Finland. Det här framkommer i en unik granskning av finskspråkiga tweetar. Men allt fler grupper av finländare verkar finnas på nätverket ?

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.