Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 21 April, 05:27

Affärsvärlden - 20 jul 11 kl. 10:53

Mungiporna upp på börsenStockholmsbörsen avancerade i likhet med Europa på onsdagsförmiddagen. Ökade förhoppningar om en lösning på skuldtaksfrågan i USA höjde humöret..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Europa, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mungipornaupp på , börsen
BT - 12 dec 14 kl. 17:41

Dyster vecka på börsen

Stockholmsbörsens kräftgång fortsätter. På fredagen backade OMXS-index 1,7 procent i spåren av fortsatta prisfall på råolja. Totalt under veckan har index fallit närmare 3 procent procent.

BT - 08 nov 12 kl. 17:34

Svagt ned på Stockholmsbörsen

Ericsson var en av få vinnare i torsdagens fallande handel på Stockholmsbörsen. Telekomjätten gynnades av planer på gigantiska amerikanska investeringar i USA:s telenät.Den amerikanska teleoperatören AT & T planerar att investera 22 miljarder dollar i sina mobila och fasta telefonnät.

BT - 04 apr 14 kl. 17:44

Våren värmer Stockholmsbörsen

Våryra tycks ha greppat investerarna på Stockholmsbörsen. Nästan häften av årets uppgång har kommit denna första aprilvecka. Även på fredagen steg OMXS-index, om än med måttliga 0,2 procent.

DN - 13 maj 16 kl. 18:09

Börsen steg på USA-siffror

Muntra detaljhandelssiffror från USA fick Stockholmsbörsen att vända uppåt på fredagseftermiddagen och stanna på plus 0,9 procent.Också på de stora europeiska börserna var det mungiporna uppåt..

GöteborgsPosten - 27 sep 17 kl. 17:56

Bankerna i täten på börsen

Mungiporna pekade uppåt på Stockholmsbörsen under onsdagen. Vid stängning hade det breda OMXS-indexet gått upp 0,6 procent..

GöteborgsPosten - 27 sep 17 kl. 17:56

Bankerna i täten på börsen

Mungiporna pekade uppåt på Stockholmsbörsen under onsdagen. Vid stängning hade det breda OMXS-indexet gått upp 0,6 procent..

BT - 08 okt 14 kl. 17:45

Årets börsuppgång borta

Hela årets börsuppgång är så gott som utraderad. På tisdagen föll OMXS-index ytterligare 0,5 procent och Stockholmsbörsen står därmed nära noll jämfört med årsskiftet. På måndagen föll Stockholmsbörsen med över två procent och raset fortsatte alltså på onsdagen.

Sydsvenskan - 09 nov 12 kl. 06:30

Ericsson steg på fallande börs

Ericsson var en av få vinnare i torsdagens fallande handel på Stockholmsbörsen. Telekomjätten gynnades av planer på gigantiska amerikanska investeringar i USA:s telenät.Den amerikanska teleoperatören AT?

TA - 04 jun 13 kl. 15:20

Pajalagruvan räddad - igång igen

Obligationsägarna godkänner räddningsplanen - ett nytt obligationslån på 335 miljoner dollar. Beslutet innebär att Pajalagruvan är räddad, enligt företaget.
Verksamheten i gruvan norr om Pajala startade igen omedelbart efter beskedet att obligationsägarna sagt ja till räddningsplanen.

E24 - 24 feb 16 kl. 06:11

Bred nedgång på börserna i Asien

Ett nytt prisfall på råolja och en förstärkning av yenen gjorde att mungiporna vändes nedåt på Tokyobörsen, i den tidiga onsdagshandeln..

Sydöstran - 24 feb 16 kl. 06:10

Bred nedgång på börserna i Asien

Ett nytt prisfall på råolja och en förstärkning av yenen gjorde att mungiporna vändes nedåt på Tokyobörsen, i den tidiga onsdagshandeln. Nikkei 225-indexet gick ner 0,4 procent.(TT).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.