BT > Nyheter

Wednesday, 24 April, 11:25

BT - 20 jul 11 kl. 10:16

Rattfull hade kniv28-ringen stoppades nr han krde i 110 km/h p 70-vg.
Det var p R40 genom Bors 28-ringen stoppades i mitten av april. I bilen hittade polisen en kniv. Drfr talas nu 28-ringen fr brott mot knivlagen, rattfylleri, narkotikabrott och hastighetsvertrdelse. .
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rattfullhade , kniv
Västerbottens Folkblad - 04 apr 19 kl. 14:29

Umeå: Rattfull togs med kniv och yxa

Polisen stoppade en misstänkt rattfyllerist i Holmsund under torsdagen. I bilen hade mannen även en kniv och en yxa. Det var under förmiddagen som polisen stoppade en förare utan körkort i Holmsund.

Corren - 20 feb 13 kl. 17:12

Rattfyllerist hade kniv

En man som saknade körkort körde i fjol rattfull på Nya Ledbergsvägen i Linköping..

BT - 26 aug 13 kl. 16:34

Rattfull knivman körde moped

En man i 65-årsåldern på moped hade 1,5 promille när polisen stoppade honom i lördags vid Almenäs. Boråsaren hade även en kniv med sig. Han har erkänt samtliga gärningar.

Skånskan - 06 okt 14 kl. 16:53

Rattfull hamnade i diket

KLÅGERUP
En bil körde i diket i Klågerup i söndags och bilföraren är misstänkt för flera olika brott.

I bilen hittades en kniv. Föraren är misstänkt för brott mot knivlagen och dessutom för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Skånskan - 02 maj 16 kl. 06:00

Körde grovt rattfull genom centrala Hörby

Hörby Mannen var både drog- och alkoholpåverkad när han satte sig i bilen i Hörby.
Vittnen berättar i tingsrätten om hur mannen körde mycket fort och vingligt genom centrum, mot rött och nästan körde på gående på ett övergångsställe.
Nu har han dömts till fängelse för en lång rad trafikbrott.

Sydöstran - 26 aug 18 kl. 12:57

Bilförare körde rattfull – passagerare ertappad med narkotika

När en polispatrull stoppade bilen luktade den körkortslöse föraren alkohol. Hans passagerare ertappades med narkotika och en kniv i byxfickan..

Västerbottens Folkblad - 16 feb 12 kl. 15:08

Körde traktor rattfull

UMEÅ Den 54-årige mannen har kört grovt rattfull med bil och rattfull med traktor. UMEÅ Den 54-årige mannen har kört grovt rattfull med bil och rattfull med traktor. Dessutom saknar han körkort.

Västerbottens Folkblad - 21 mar 11 kl. 15:12

21-åring körde grovt rattfull

TÄRNABY En 21-årig man döms för att ha kört grovt rattfull under en bilfärd i Tärnaby. TÄRNABY En 21-årig man döms för att ha kört grovt rattfull under en bilfärd i Tärnaby. Mannen, ej skriven i länet, stoppades på E12:an ?

Västerbottens Folkblad - 04 maj 11 kl. 15:59

Grovt rattfull stoppades

ÅSELE Polisen stoppade i dag en bilist som misstänks ha kört bil grovt rattfull. ÅSELE Polisen stoppade i dag en misstänkt rattfull bilist vid Avasjökorsningen, cirka två mil efter riksväg 92 mellan Åsele och Dorotea. ?

Västerbottens Folkblad - 22 jul 11 kl. 09:32

Misstänkt rattfull man skadad i MC-olycka

UMEÅ MC-föraren körde omkull och kilades fast under fordonet. Nu misstänker polisen att han kört rattfull.UMEÅ MC-föraren körde omkull och kilades fast under fordonet.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

2018 – ett dödligt år på svenska vägar

2018 var det dödligaste året på vägarna på nästan tio år. Nu går 14 myndigheter samman för att motverka utvecklingen – där tung trafik och gamla bilar pekas ut som risker..

BT - 45 minuter sedan

Just nu: Borås inför eldningsförbud – med omedelbar verkan

Efter den senaste tidens torka inför Borås stad eldningsförbud..

BT - 30 minuter sedan

De får Borås kulturstipendium 2019

Borås stads kulturstipendiater för 2019 har utsetts. De tre stipendiaterna är Fadhel Mourali, John Johansson och Siri Braide..

BT - 1 timme sedan

Med träden som affärsidé – entreprenör på hög höjd

För tio år sedan startade Tamara Christmann Olofsson sin första höghöjdsbana. Sedan dess har hon och företaget Upzone gått i framkanten för att förändra den egna branschen..

BT - 2 timmar sedan

JUST NU: Eldningsförbud utfärdat i Tranemo

Från och med onsdagen den 24 april 2019 klockan 09.00 gäller eldningsförbud i Tranemo kommun. Anledning är den stora brandrisken i skog och mark.

BT - 9 timmar sedan

Industribrand i Gislaved

BT - 3 timmar sedan

BORÅS: Därför kapas träden på Lilla Brogatan

Många boråsare har uppmärksammat att det kapats träd på Lilla Brogatan i centrala Borås. Anledningen är att en cykelbana ska tillkomma och träden behöver därför lämna plats..

BT - 4 timmar sedan

Grundvattennivåerna sjunker snabbare än normalt: ”Bör vara vaksamma”

Mätningar från stationer i Västra Götaland visar på snabbt sjunkande nivåer. För att undvika problem till sommaren krävs betydligt mer regn än normalt. – Det är stor skillnad mot förra året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.