Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 22 April, 17:52

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 07:32

Man hittades i vattnetHan hade legat ett tag och ropat p hjlp nr polis och ambulans anlnde efter larmet vid halvsjutiden. Mannen frdes till SUS i Malm, dr man konstaterade att han var lindrigt nedkyld, men inte verkade skadad p annat stt.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man hittadesi , vattnet
GöteborgsPosten - Igår: 11:01

Kropp hittades i vattnet – man anhållen

En man har anhållits misstänkt för mord efter att en person hittats död i vattnet i Sollentuna norr Stockholm..

GöteborgsPosten - I förrgår: 17:51

Person funnen död i vattnet i Stockholm

En person har hittats död i vattnet vid Skanstull i Stockholm..

YA - 9 timmar sedan

Drunkningstillbud: Hundägare räddade kvinna ur vattnet

En hundägare såg en kvinna i vattnet utanför stranden vid Gjuteriet i morse. Han hoppade i och räddade henne. Kvinnan fördes till lasarettet i Ystad..

Nyheter 24 - 22 maj 12 kl. 07:55

Fyra ton knark flöt runt på vattnet


Marijuanan som guppade på vattnet kan tillhöra mexikanska smugglare. KALIFORNIEN. 19 kilometer utanför kusten hittades 180 narkotikabalar med marijuana guppandes på vattnet.

YA - 03 okt 13 kl. 13:54

Vattnet i Sankt Olof åter drickbart

Vattnet i Sankt Olof är fullt tjänligt. Alla analyser är klara och visar att det kommunala vattnet går bra att dricka. Men för säkerhets skull fortsätter provtagningarna.

Expressen - 25 dec 12 kl. 13:42

Död man hittades i vattnet vid Tjörnbron

En död man hittades på juldagen i vattnet vid brofästet vid Tjörnbron. - Det verkar om att han legat ett tag i vattnet, säger Jenny Widén vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 05 maj 14 kl. 19:52

Död kropp hittades i vattnet utanför Arvika

En död kropp hittades i vattnet vid Viksholmen i Arvika. Enligt polisen kan kroppen ha legat i vattnet i flera år. – Vi misstänker inget brott i nuläget men vi får se vad den rättsmedicinska obduktionen visar, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 09:28

Död hittad i vattnet i Luleå


En 51-årig man hittades livlös i vattnet i närheten av centrala Luleå tidigt på fredagsmorgonen. På sjukhuset konstaterades att han hade avlidit.Dödsorsaken är ännu inte känd, men polisen misstänker i nuläget inget brott.

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 14 kl. 09:31

Död hittad i vattnet i Luleå

En 51-årig man hittades livlös i vattnet i närheten av centrala Luleå tidigt på fredagsmorgonen. På sjukhuset konstaterades att han hade avlidit. Dödsorsaken är ännu inte känd, men polisen misstänker i nuläget inget brott.

BT - 15 aug 14 kl. 09:28

Död hittad i vattnet i Luleå

En 51-årig man hittades livlös i vattnet i närheten av centrala Luleå tidigt på fredagsmorgonen. På sjukhuset konstaterades att han hade avlidit. Dödsorsaken är ännu inte känd, men polisen misstänker i nuläget inget brott.

YLE - 23 nov 15 kl. 10:30

Försvunna kvinnan i Kronoby söks i vattnet

Polisen fortsätter sökandet efter den försvunna kvinnan i Kronoby. Nu koncentreras sökande till vattnet strax utanför Hästöskatan. - Vi har inte fått in några tips.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.