Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 24 April, 11:20

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man dog under åkgräsklippare
En man omkom när den åkgräsklippare han körde välte och hamnade över honom i Kungsbacka kommun på onsdagsmorgonen.Mannen var anställd av kommunen och klippte gräset i en brant slänt vid pendeltågsstationen i Hede när olyckan inträffade.Polis och ambulans kallades till platsen vid 07.45 men mannens liv gick inte att rädda, skriver Norra Halland..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kungsbacka, Hede, Norra Halland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dogunder , åkgräsklippare
GöteborgsPosten - 28 maj 17 kl. 12:49

Man dog i olycka med åkgräsklippare

På fredagseftermiddagen larmades räddningspersonal och polis till Mästocka efter att en man på en åkgräsklippare vält och klämts fast under åkdonet. Mannen avled senare av sina skador..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pojke skadades av åkgräsklippare

Läkare och ett föräldrapar från Sydsverige varnar för riskerna med åkgräsklippare. Detta efter att en treårig pojke för lite mer än en vecka sedan föll av en maskin och förlorade delar av sin fot. Pojken vårdas nu vid plastikkirurgiska kliniken på Skånes universitetssjukhus i Malmö, som för några år sedan hade tre liknande fall där tre fyraåriga pojkar var för sig hade fått fotskador orsakade av just åkgräsklippare.

BT - 11 jun 12 kl. 14:07

Läkare varnar för åkgräsklippare

Efter flera olyckor där barn råkat illa ut varnar nu läkare för åkgräsklippare.
? Barn är opålitliga och förstår inte faran, säger läkaren Stina Klasson.

Skånskan - 18 aug 16 kl. 13:54

Tjuvar stjäl åkgräsklippare

SKILLINGE/LÖDERUP Någon gång under kvällen eller natten mot torsdagen har en åkgräsklippare parkerad inne på en fastighet rullats ut genom ett staket, över en åker till en väntande bil ute vid vägen. Tidigare i veckan, mellan tisdagen mitt på dagen och onsdag förmiddag, stals ytterligare en åkgräsklippare från ett låst garage i Skillinge. Värdet på respektive fordon beräknas vara 15-16 000 kronor.

Skånskan - 11 maj 17 kl. 15:51

Stal åkgräsklippare

TÅGARP ERWP.fif(1)En fastighetsägare i Tågarp har polisanmält att någon stulit en åkgräsklippare. Den hade parkerats utanför ett förråd och i måndags upptäcktes det att den var stulen.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 14:23

Åkgräsklippare fattade eld

Strax innan klockan 14 på fredagen ryckte räddningstjänsten ut till Maria Park där en åkgräsklippare stod i lågor i närheten av pizzerian. – Det var en gräsklippare som stod en bit ifrån väggen som brann, säger stabsbrandmästare Lars Anderberg. Elden kunde snabbt släckas.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 12 kl. 17:18

Åkgräsklippare stals

En åkgräsklippare värd drygt 13 000 kronor har stulits från en fastighet på Rössjöholmsvägen. Stölden har skett någon gång under helgen men upptäcktes först på tisdagen.Åkgräsklipparen var fastkedjad, men när ägaren skulle använda gräsklipparen efter helgen så fanns bara den avklippta kedjan kvar..

BT - 03 jul 12 kl. 15:13

Män stal åkgräsklippare i Skene och sålde den samma dag - tre åtalas

Två män åtalas för stöld alternativt häleri efter att en åkgräsklippare, ett bilsläp och musiktillbehör stulits i Mark och Bollebygd. Männen, som är i 45-årsåldern, tros ha stulit eller köpt åkgräsklipparen i Skene och senare sålt godset till en person i Vara kommun. De har även innehaft ett bilsläp, två slutsteg och en baslåda som också varit stulet.

Barometern - 17 jul 13 kl. 22:00

Körde åkgräsklippare rattfull

En man togs misstänkt för rattfylleri när han körde en åkgräsklippare. En polispatrull kom i kapp åkgräsklipparen på länsväg 628 i Tålebo mellan Mönsterås och Blomstermåla vid 21:18 på onsdagskvällen. Vid kontroll visade det sig att mannen var berusad.

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 15 kl. 14:11

Åkgräsklippare stals

En åkgräsklippare stals från ett förråd på Gullvivevägen i Östra Ljungby. Gräsklipparen förvarades i ett förråd på baksidan av garaget. Stölden har inträffat någon gång mellan 2 och 12 februari då någon brutit sig in och tagit den.

Dalarnas tidningar - 22 jun 15 kl. 09:53

Åkgräsklippare började brinna

Det var i Kråkberg i Mora som en åkgräsklippare börjat brinna, men ägaren av åkgräsklipparen kunde släcka branden själv innan brandkåren kom fram till platsen. Inga personer skadades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.