DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 23:38

DI - 20 jul 11 kl. 10:20

Analytiker hyllar TrelleborgVerkstadsbolaget Trelleborgs rapport fr det andra kvartalet var bra, enligt tv analytiker som SIX talat med..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, hyllar, Trelleborg
SvD - 25 aug 16 kl. 12:06

Analytiker hyllar SHB:s aktiedumpning

Fredrik Lundberg tar ett hårdare maktgrepp om näringslivet efter sitt storköp av Handelsbankens Industrivärden-aktier. Det menar flera analytiker som SvD talat med. De senaste förändringarna inom Industrivärdensfären, visar också att Lundberg vill sätta punkt för ”gubbväldet” och upplösa korsägandet, säger analytiker Mattias Eriksson..

E24 - 18 jan 12 kl. 14:35

Analytiker hyllar SCA-affär

Försäljningen av SCA:s förpackningsdel till brittiska DS Smith hyllas av analytiker på båda sidor Nordsjön. Riktkurserna för SCA-aktien justeras upp på bred front..

DI - 03 feb 12 kl. 08:45

Analytiker hyllar Volvos rapport

Analytiker som Nyhetsbyrån SIX talat med bedömer Volvos rapport som mycket stark..

DI - 24 apr 12 kl. 09:04

Analytiker hyllar Telias uppgörelse

Telia Sonera hör till tisdagens starkaste aktier i Stockholm efter den uppgörelse som träffats kring den ryska operatören Megafon. Analytiker har svårt att finna några svagheter i affären som också löser upp en knut som hämmat Telia Soneras tillväxtstrategi under många år..

IDG - 30 jan 13 kl. 03:45

Video: Analytiker hyllar Blackberry 10

Såväl IDCs som Forresters analytiker gillar RIMs nya operativsystem, men om det räcker för att ta marknadsandelar är en helt annan fråga..

Computer Sweden - 30 jan 13 kl. 03:45

Video: Analytiker hyllar Blackberry 10

Såväl IDCs som Forresters analytiker gillar RIMs nya operativsystem, men om det räcker för att ta marknadsandelar är en helt annan fråga..

Affärsvärlden - 20 sep 13 kl. 10:12

Analytiker hyllar gruvbolaget

Gruvbolaget Semafo får gott betyg av både marknad och analytiker för den reservuppdatering som offentliggjordes på torsdagen..

DI - 06 nov 13 kl. 10:59

Analytiker hyllar Haldex

Fordonsunderleverantören Haldex rusar på Stockholmsbörsen sedan bolaget levererat ett kvartalsresultat som vida överträffade marknadens förväntningar. En analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med har svårt att hitta några svagheter i rapporten..

Affärsvärlden - 06 nov 13 kl. 11:14

Analytiker hyllar Haldex

Fordonsunderleverantören Haldex rusar på Stockholmsbörsen sedan bolaget levererat ett kvartalsresultat som vida överträffade marknadens förväntningar. En analytiker på Swedbank har svårt att hitta några svagheter i rapporten..

DI - 08 aug 14 kl. 14:54

Analytiker hyllar Semafo

Gruvbolaget Semafos rapport för det andra kvartalet får överlag gott betyg av nordamerikanska analytiker, som tagit fasta på den högre guldproduktionen och bolagsledningens optimism inför kommande kvartal..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 9 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 10 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 11 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 12 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 13 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 13 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 14 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 14 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 14 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.