GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:22

GöteborgsPosten - 19 jul 11 kl. 15:14

Misstänkt i rätten i BelgradEn svensk medborgare från Göteborgsområdet som häktats i Serbien misstänkt för krigsbrott i Kosovo i slutet av 1990-talet ställs inför rätta på onsdag i Belgrad..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Belgrad, Göteborgsområdet, Serbien, Kosovo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkti , rätteni , Belgrad
Sydsvenskan - 18 nov 13 kl. 06:30

Svensk misstänkt för krigsbrott i Kosovo

Serbiska åklagare misstänker en svensk för delaktighet i en massaker i Kosovo 1999, bekräftar åklagarkammaren för krigsbrottsmål i Belgrad. Mannen bor i en stad i Mellansverige och är serb från Kosovo. Troligen nämns han nu som formellt misstänkt för att ett åtal är nära.

SmålandsPosten - 26 jul 14 kl. 09:32

Rånhäktad misstänktäven för grova stölder

En 19-årig Alvestabo omhäktades på fredagen för rån i Ryd sedan åklagaren begärt förlängd åtalstid. Men nu är han på sannolika skäl även misstänkt för grov stöld i två fall. För ett par veckor sedan häktades mannen misstänkt för ett för ett rån i Ryd på kvällen den 8 juli hemma hos en ung kvinna som var ensam hemma.

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 17:44

Misstänkt för mordförsök släppt


En av männen som misstänks för mordförsök på Möllevången i Malmö i mars har släppts ur häktet. Men han är enligt åklagaren fortsatt misstänkt för inblandning i knivdådet då flera personer misshandlades efter en feministisk demonstration.Hovrätten har nu upphävt det överklagade häktningsbeslutet som tingsrätten fattade i mars, rapporterar Kvällsposten på nätet.

BT - 09 apr 14 kl. 17:44

Misstänkt för mordförsök släppt

En av männen som misstänks för mordförsök på Möllevången i Malmö i mars har släppts ur häktet. Men han är enligt åklagaren fortsatt misstänkt för inblandning i knivdådet då flera personer misshandlades efter en feministisk demonstration. Hovrätten har nu upphävt det överklagade häktningsbeslutet som tingsrätten fattade i mars, rapporterar Kvällsposten på nätet.

HBL - 13 dec 13 kl. 15:51

Misstänkt också för grovt narkotikabrott

Snaran runt Jari Aarnios hals dras åt. Nu misstänks den häktade, tidigare höga polischefen också för grovt narkotikabrott.Chefen för Helsingfors narkotikapolis Jari Aarnio hade begärt att släppas på fri fot efter att ha suttit en månad häktad.

Alingsås tidning - 15 okt 15 kl. 05:20

22-åring misstänkt för upprepade hot

En 22-årig man som greps av polis i början av oktober har häktats för en rad brott som ska ha begåtts under året.
Under den gångna helgen ställdes den 22-årige mannen inför en jourhäktning i Alingsås polishus. Det resulterade i att han häktades som på sannolika skäl misstänkt för en misshandel och två fall av olaga hot som ska ha skett vid Max hamburgerrestaurang under våren, samt ett olaga hot som ska ha skett på Bankgatan under slutet av sommaren.

ÖstersundsPosten - 18 dec 15 kl. 12:42

34-åringen häktad misstänkt för dråp i Ytterhogdal

Häktningsförhandlingen hölls i dag på tingsrätten i Östersund. Åklagaren Karin Johnsson Rydh hade yrkat på att 34-åringen skulle häktas misstänkt för mord, men tingsrätten ändrade detta till misstänkt för dråp. Mannen är häktad som sannolika skäl misstänkt för brottet.

BT - 19 aug 13 kl. 17:26

Misstänkt föremål ingen bomb

Det var ingen bomb utanför tingsrätten i Uddevalla i dag. Det misstänkta föremålet innehöll inget farligt och brottsutredningen är nedlagd bekräftar polisen för P4 Väst. Det var efter att en besökare larmat om ett misstänkt föremål vid entrén under förmiddagen som området kring fastigheten spärrades av och boende evakuerades.

YLE - 16 nov 15 kl. 16:09

Tingsrätten häktade misstänkt krigsförbrytare

Polisen i inre Finland grep i fredags en utländsk man misstänkt för krigsförbrytelser. Ärendet behandlas nu av Centralkriminalpolisen. Enligt utredningarna så här långt har mannan gjort sig skyldig till krigsbrott i Irak under sommaren 2014.

BT - 11 sep 14 kl. 13:07

Kvinna häktad ? misstänkt koppleri

En kvinna i 50-årsåldern i Jönköping har häktats misstänkt för koppleri. Kvinnan driver ett kroppsvårdsföretag där tre unga kvinnor är anställda. Hon har även tidigare varit misstänkt men vid häktningsförhandlingen släppte tingsrätten i Jönköping henne på fri fot.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa Holm

Den 35-årige man som suttit häktad misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm kommer att vara kvar i häkte, det rapporterar P4 Skaraborg. Åklagaren Anette Olsson yrkade på förlängd åtalstid och att den misstänkte mannen ska vara häktad på sannolika skäl misstänkt för mord – något som rätten alltså höll med om.LÄS MER: Ny teknisk bevisning i Lisa Holm-falletMan beviljar nu förlängd utredningstid fram till och med den 25 augusti.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

V och KD i gemensam aktion mot penningtvätt

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna har funnit varandra. Politiken har ibland sina överraskningar, säger Vänsterpartiets talesperson Ulla Andersson..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Minister angriper M:s kärnkraftskrav

Näringsminister Ibrahim Baylan (S) angriper Moderaterna för partiets kärnkraftskrav och kallar det ansvarslöst..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Kirchsteiger drar till Österlen

I år blir Skånes sydöstra hörn Ernst Kirchsteigers myshörna när "Sommar med Ernst" spelas in på nytt..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Starkare, andra skalv i Filippinerna

Två kraftiga jordbävningar har skakat Filippinerna under loppet av två dagar..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Torpederat fartyg funnet efter 77 år

Ett australiskt fraktfartyg som sänktes av en japansk ubåt under andra världskriget har hittats utanför Australiens sydöstra kust, uppger marinarkeologer..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Nya namn till Liseberg

I sommar fortsätter Liseberg i Göteborg att samla flera stora artister under en och samma kväll..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Man död i trafikolycka – körde in i brofäste

En man omkom vid en trafikolycka på länsväg 723 strax norr om Karlstad på tisdagsförmiddagen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Valter Skarsgård klar för Hollywoodrysare

Svenske skådespelaren Valter Skarsgård ska spela huvudrollen i den kommande långfilmen "Don't click", skriver Hollywood Reporter..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Nytt spelpris delas ut i Skellefteå

En ny utmärkelse för insatser inom spelskapande har instiftats..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Kor befaras innebrända i ladugårdsbrand

Ett tjugotal kor befaras ha brunnit inne efter en brand i en ladugård i Särdal utanför Halmstad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.