Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 22 April, 15:36

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 10:00

Valen firar sin frihetEn knlval befriades frn en sker dd av valspanare utanfr Kaliforniens kust och visade sin tacksamhet med en hpnadsvckande uppvisning av hopp, dyk och piruetter under en hel timme.

.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valen, firarsin , frihet
Barometern - 14 nov 16 kl. 21:16

Valen firar tio år med öppet hus för alla

Till aktivitetshuset Valen kan man komma och bara ta en kopp kaffe, spela ett parti biljard, pingis, eller prata bort en stund. Huset är till för alla som har haft eller har någon form av psykisk ohälsa. I år firar Valen 10-årsjubileum..

SVT Debatt - 06 jun 13 kl. 11:32

Idag firar jag nationaldagen med en nubbe i Ungern

NATIONALDAGEN Tillsammans med andra svenskar firar jag idag den svenska nationaldagen från Ungern, med kryddat brännvin från Ikea och tal om Gustav Vasa. I en allt mer global värld har det blivit än viktigare med gemensamma traditioner för att hålla samman nationen. Sverige är oerhört rikt på seder och traditioner, historia och kultur.

Sydsvenskan - 06 dec 15 kl. 04:00

Den långa vägen mot frihet

Den 10 december beger sig representanter för tunisiska Kvartetten för nationell dialog till Oslo för att ta emot Nobels fredspris 2015. Tillkännagivandet av priset överraskade såväl världen som tunisierna själva. Få visste att kvartetten fanns bland de nominerade, många kände inte ens till att priset existerade.

Expressen - 24 dec 12 kl. 15:42

Knutbypastorn firar jul i frihet

TIDAHOLM. Livstidsdömde Helge Fossmo firar julafton i frihet. Knutbypastorn lämnade i morse anstalten i Tidaholm för sin första obevakade permission..

YLE - 05 sep 17 kl. 06:39

Grus grus firar tio år med pjäs om liv och död

Grus grus teater firar tioårsjubileum i höst. Teatern grundades i Tammerfors för tio år sedan, men flyttade till Åbo förra året och blev en tvåspråkig teater. Deras senaste pjäs Evangeliet enligt Lasarus som har premiär den 9 september på Studion på Åbo Svenska Teater är skriven av dockkonstnär Ishmael Falke och skådespelare Sofia Molin, som är två av de fem som ingår i teaterns kärntrupp.

Sydsvenskan - 13 jan 11 kl. 00:03

Frihet och jämlikhet

Socialdemokratins kris beror inte på Mona Sahlin. Inte heller utlöstes den av taktiska missgrepp under valrörelsen, även om sådana sannerligen inte saknades. Tillbakagången började långt tidigare och är inte något isolerat svenskt fenomen.

Dagen - 23 dec 11 kl. 03:00

"Den här julen ber vi alla för frihet"

BETLEHEM. Jul och politik hänger ihop i Jesu födelsestad. Budskapet som går ut från Betlehem den här julen uttrycker hoppet om en egen palestinsk stat.

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 07:03

I?morgon firar vi ett Sverige som omfamnar olikheter

Vår öppenhet mot omvärlden och mot olikheter är själva hjärtat i det moderna Sverige. Idén, men också faktumet, att det är i samhällen där olikheter omfamnas som såväl­ ­ekonomin som männi­skorna kan växa på sikt. För detta är Sverige en förebild, skriver Oliver Rosengren (M), riksdagskandidat.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 09:58

Wunderkammaren och valen

På tyska kallas det wunderkammer, det vi lite felaktigt valt att kalla kuriosakabinett på svenska betyder fritt översatt ”en plats för undren” och var som hetast under sjuttonhundratalet. Det var där man samlade allt som fascinerade men inte gick att kategorisera - högt och lågt trängdes sida vid sida och i wunderkammaren var gränsen mellan fakta och fiktion väldigt tänjbar.
Jag är svag för en bra historia och omåttligt förtjust i det svårdefinerbara, så tänk på den här krönikan där jag ska figurera i sommar som en sorts Liverödsk Wunderkammer.

BT - 02 nov 14 kl. 22:46

EU: Valen ett hinder för fred

Proryska rebeller höll på söndagen sina egna val i östra Ukraina. EU kallar valen olagliga och ett "nytt hinder" för fred i landet. Men som väntat säger Ryssland att det respekterar valutgången.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.