BT > Nyheter

Monday, 22 April, 07:32

BT - 20 jul 11 kl. 10:11

Åtalas för häleriPolisen hittade stöldgods i en personbil som stoppades för rattfylla.
Det var i februari i år polisen stoppade personbilen med en misstänkt rattfull 53-årig man. I bilen och även i bostaden hittades stöldgods, bland annat en kamera, röjsågar och en dator.
53-åringen åtalas nu för häleri, rattfylleri och narkotikabrott. .
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för häleri
Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 04:00

Grubblande måleri

Måleri hör till en västerländsk kanon, som också omfattar romanen, sonetten och sonaten. Upphöjda genrer, som naturligtvis regelbundet angripits. Från sprängda sonetter till dödförklarat måleri.

Skånskan - 02 dec 16 kl. 16:16

Från gobelänger och mönster till fritt måleri

STAFFANSTORP Konstnären Lotta Hagerman är representerad på både Nationalmuseum och Röhsska Muséet och känd som en i 10-gruppen.
Nu ställer hon ut sitt måleri i Staffanstorps konsthall med vernissage på söndag. ERWP.

Kristianstadsbladet - 13 okt 12 kl. 14:29

Två män åtalas misstänkta för stöldräd och häleri

De två män som suttit häktade misstänkta för några av den senaste tidens många inbrott i Sölvesborg åtalas nu. De är misstänkta för stöld och häleri.
De båda männen, 22 och 23 år gamla, har suttit häktade sedan i slutet av september.

Kristianstadsbladet - 01 nov 12 kl. 11:30

Stoby måleri vill nyanställa

Foto: Annica Jönsson
Stoby Måleri har gjort ett stort företagsförvärv i Sydvästskåne och nyligen även bestämt sig för att låta huvudkontoret ligga kvar i Hässleholm. I samband med nya investeringar på orten på sikt avser företaget nyanställa ett tiotal personer.
Stoby Måleri har kommit överens med nuvarande ägare om ett övertagande av Hetab Golvproduktion AB i Malmö den 1 november 2012.

Magazin24 - 17 feb 13 kl. 15:03

Porträttmåleri och dynamik på italienskt konstgalleri

Gallery Quirinus kommer att visa upp konst från en svensk och en norsk konstnär under två veckor. Den röda färgen slår en direkt i ansiktet när man kommer in i Gallery Quirinus i Köping. Det är en tavla av den svenske konstnären Karl Johan Lilliesköld.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 14:00

Häleri av stöldgods från omklädningsrum

Mellanskåne Tre män stoppades vid Tysklandsfärjan i Trelleborg. I bilen hittade polisen kläder för cirka 20 000 kronor samt mobiler för cirka 50 000 kronor. Flera av dessa kan kopplas till stölder från omklädningsrum i södra Sverige.

BT - 01 jun 12 kl. 16:14

Herrljungatjej SM-tvåa i måleri

Johanna Wigert, 19 år, från Herrljunga blev tvåa när SM i måleri 2012 avgjordes vid yrkes-SM på Malmömässan. Totalsegrare efter tre dagars final blev Nathalie Henningsson från Ingelsta, tvåa Johanna Wigert från Herrljunga och trea blev Sofie Lindgren från Krokom. Johanna Wigert från Herrljunga är lärling hos Celander AB i Mölndal och hon fick hjälp av sin arbetsgivare att träna på de olika tävlingsmomenten.

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 10:05

Sannolikt bra måleri

Det växer fram en bild inom mig, det är avslutning i söndagsskolan, på en äng omgiven av björkar, intill en röd stuga med svarta fönsterluckor, barn ska sjunga sommarvisor, utklädda till blommor, färgglatt kräppapper förvandlar alla.
Någon blir prästkrage, en annan blåklocka och den elake Åke får bli en söt vallmo, prästens fru är där och prästens älskarinna och molnen samlar sig till åska. Den här bilden kommer fram, när jag ser Rebecca Burkhalters måleri, ett tjugotal bilder, oljor på pannå eller duk och oljor på ritfilm.

Kristianstadsbladet - 02 nov 12 kl. 09:30

Fängelse för stöld och häleri

De två män som suttit häktade sedan i september misstänkta för stöld och häleri döms nu till ett år och två månaders fängelse respektive skyddstillsyn.
Det var i slutet av september som de två männen från Sölvesborg, 22 och 23 år gamla, greps med stöldgods från ett inbrott på Folkets hus i Sölvesborg.Nu döms 23-åringen för inbrottet i Folkets hus där han bland annat stal kontanter, alkohol, en väska, hårdiskar, en mobil och två kassaskrin.

Magazin24 - 08 feb 13 kl. 11:10

Herotika, måleri och skulpturer på konstscenen

Just nu pågår det en utställning på Gallery Quirinus i Köping och på lördag är det vernissage i utställningshallen i Köping och även i galleriet i Arboga bibliotek. I det italienska galleriet Gallery Quirinus i Köping pågår just nu utställningen Herotika, sex och skönhet på 1900-talet. Det är en utställning som visar svartvita foton från 1900-talet som skildrar män och kvinnor i erotiska och sensuella attityder.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 14:48

Måleri,makt,moral

Foto: Moderna Museet
Iransk-amerikanska Tala Madani gestaltar i sina bilder av män en generell bild av makten, som ett hav av ryggdunkande män. Konstskribent Isac Nordgren lämnar Moderna museet i Malmö med gott om tankar och frågor.
Konst
Tala Madani: ?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Salming om dopning: "Funnits i hockeyn"

Börje Salming varnar för försäljning av prestationshöjande preparat i Sverige. Den 68-årige ishockeylegendaren är övertygad om att hans egen sport har problem med dopning..

BT - 30 minuter sedan

Misstanken: Säs-läkare tog ut föräldraledighet – jobbade samtidigt

En läkare på Säs åtalas för bidragsbrott efter att ha jobbat samtidigt som hon vabbat. Vid 24 tillfällen ska hon ha lurat till sig pengar – en summa på totalt 80 000 kronor..

BT - 45 minuter sedan

Skyller vansinnesfärd på låtsaskompisen Erik – tingsrätten: ”Anmärkningsvärt”

En 25-årig boråsare klarade sig med hjälp av livsfarligt och fartfyllt rattande undan från en civil polisbil. Men 25-åringens tur varade inte länge. Kort därefter stoppades mannen till fots – med bilnycklarna i fickan.

BT - 45 minuter sedan

Konstresa i tre delar – nu är det dags för Paris

Paris är världens huvudstad för konst. Det har blivit än tydligare sedan Louis Vuitton Foundation invigdes 2014. Frilansskribenten Tomas Polvall har besökt museet och sett deras stora utställning om impressionism.

BT - 1 timme sedan

Stor genomgång: Vilka av de uppskattade väggmålningarna blir kvar?

Vilka väggmålningar blir kvar? Var ska de kommande vara – och hur många storverk tål Borås stadsbild? Många frågor väntar på svar när arbetet med No limit 2020 nu påbörjas..

BT - 1 timme sedan

Lista: Här är alla No limit-verk i staden

En är redan borta och någon till ska försvinna – annars är nära samtliga väggmålningar skapade under No limits tre festivaler kvar på fasader runt om i Borås. Här är alla samlade i bilder..

BT - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Kvinna slagen med flaska på Hässleholmen..

BT - 1 timme sedan

Hertl sänkte Vegas i femte perioden

91 minuter och 17 sekunder, eller drygt en och en halv övertidsperiod, behövdes för att få fram en vinnare mellan Vegas och San Jose. Då kontrade Tomas Hertl in 2–1 för San Jose och fixade en sjunde och avgörande match mellan lagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.