Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 April, 23:19

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 09:24

Vi kommer fortsätta bygga ut vårdvaletReinfeldt & Nyman: Vården ska bli mer rättvis och jämlik.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kommer fortsätta, byggaut , vårdvalet
SmålandsPosten - 17 dec 13 kl. 05:44

Vi vill fortsätta utveckla hela Kronobergs län

Med ett direktvalt Region Kronoberg får vi en effektiv organisation med en bättre utveckling i hela länet än om vi hade varit kvar i den regionala tudelning och otydlighet som varit fallet under lång tid, skriver Lena Karlsson (C), landstingsråd. ?Beskedet om att Kronoberg får bilda regionkommun från 1 januari 2015 är en stor framgång för oss kronobergare som vill ha ett regionalt självstyre.

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 12:45

Vårdvalet kan rivas upp

Stefan Löfven gjorde i sin regeringsförklaring klart att S och MP vill riva upp det obligatoriska vårdvalet, som innebär fri etablering av privata vårdcentraler. Ett hårt slag mot patienterna, enligt Vårdföretagarna.
Vårdvalet blev obligatoriskt i alla landsting i början av 2010.

BT - 03 okt 14 kl. 12:45

Vårdvalet kan rivas upp

Stefan Löfven gjorde i sin regeringsförklaring klart att S och MP vill riva upp det obligatoriska vårdvalet, som innebär fri etablering av privata vårdcentraler. Ett hårt slag mot patienterna, enligt Vårdföretagarna. Vårdvalet blev obligatoriskt i alla landsting i början av 2010.

TA - 03 okt 14 kl. 12:45

Vårdvalet kan rivas upp

Stefan Löfven gjorde i sin regeringsförklaring klart att S och MP vill riva upp det obligatoriska vårdvalet, som innebär fri etablering av privata vårdcentraler. Ett hårt slag mot patienterna, enligt Vårdföretagarna.
Vårdvalet blev obligatoriskt i alla landsting i början av 2010.

Regeringen - 06 nov 14 kl. 14:22

Vårdvalet kan bli frivilligt

Regeringen vill ändra lagen så att landstingen inte längre är skyldiga att ha ett vårdvalssystem inom primärvården. I propositionen som har lämnats till riksdagen står att landstingen får fortsätta att ha vårdvalssystem enligt lagen om valfrihetssystem (2008:962) om de vill det. Lagförslagen föreslås träda i kraft den 1 januari 2015.

SmålandsPosten - 21 feb 14 kl. 06:58

Vården i framkant i Kronobergs län

­När vi summerar 2013 kan vi med glädje konstatera att det blev ett mycket bra år för Landstinget Krono­berg. Vi vet att det har varit ett väldigt ansträngt år men det idoga arbetet har gett ett positivt resultat, såväl ekonomiskt som i flera av de mätningar och patientenkäter som presenterats. Landstingets med­arbetare och chefer har gjort ett mycket bra jobb för att uppnå detta.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 06:59

Partiet som vill vara nära

Foto: Moa Dahlin
Birte Sandberg (C) från Tomelilla är en av flera centerpartister som står beredda att axla manteln som partiets regionråd. Hon har haft politiska förtroendeuppdrag ända sedan 18-årsåldern.
Redan som 18-åring tog Birte Sandberg plats för Centern i Tomelillas kommunfullmäktige.

SmålandsPosten - 19 nov 13 kl. 07:24

S hindrar satsning på hudsjukvården

?Kommentar till Satsa offensivt på hudsjukvården av Anna Fransson den 9 november.
?

BT - 26 nov 14 kl. 10:43

Sågat vårdförslag dras tillbaka

Regeringen drar tillbaka sin proposition om att slopa det fria vårdvalet efter lagrådets hårda kritik. - Ett moras för den svaga vänsterregeringen, säger Cecilia Widegren (M).Lagrådet slog fast att den knappt tre veckor långa remisstiden för förslaget var "orimligt kort" och att regeringen inte förklarat varför lagändringen måste införas så snabbt.

SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 07:30

Två intressenter vill öppna hudmottagning

Efter mycket debatt och stor oenighet startade Vårdval Hud i Landstinget Kronoberg den första april. Nu har två ansökningar om att öppna hudmottagningar i Växjö landat på landstings­ledningens bord. – Ja, det är två ansökningar som vi jobbar med just nu.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 08:43

Diagnostiskt center på CSK är ett föredöme

Foto: Erik Svensson
I Region Skåne har det inrättats ett så kallat diagnostiskt centrum på Centralsjukhuset i Kristianstad. Denna verksamhet har visat på goda resultat, skriver Filippa Reinfeldt (M) och Carl Johan Sonesson (M).
Var tionde minut drabbas någon av cancer i Sverige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.