SvD > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:30

SvD - 20 jul 11 kl. 09:39

Goran Hadzic gripenDen siste av de efterlysta misstnkta serbiske krigsfrbrytarna har gripits..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Goran, Hadzic, gripen
DN - 20 jul 11 kl. 09:32

Krigsförbrytaren Goran Hadzic gripen

Den siste efterlyste misstänkte serbiske krigsförbrytaren Goran Hadzic har gripits, uppger serbiska myndigheter för Reuters..

Expressen - 20 jul 11 kl. 09:42

Misstänkte krigsförbrytaren Goran Hadzic gripen

Den siste misstänkte krigsförbrytaren Goran Hadzic har gripits, uppger Serbiska myndigheter för Reuters..

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 15:37

Goran Hadzic har förts till Haag

Den gripne Goran Hadzic, misstänkt för krigsbrott i Kroatien på 1990-talet, har landat på Rotterdams flygplats för att ställas inför krigsförbrytartribunalen i Haag.
BELGRAD. Den för krigsbrott misstänkte Goran Hadzic har förts till Nederländerna och landat på Rotterdams flygplats uppger nyhetsbyrån ANP.

NT - 22 jul 11 kl. 15:35

Goran Hadzic har förts Haag

Den för krigsbrott misstänkte Goran Hadzic har förts till Nederländerna och landat på Rotterdams flygplats uppger nyhetsbyrån ANP. Planet med Hadzic landade omkring klockan halv tre på eftermiddagen. Han ska föras till FN-tribunalen i Haag senare under dagen..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 09:34

Krigsförbrytaren Hadzic gripen

Den siste efterlyste misstänkte serbiske krigsförbrytaren Goran Hadzic har gripits, uppger serbiska myndigheter för Reuters..

Expressen - 22 jul 11 kl. 15:41

Misstänkte Goran Hadzic har landat i Rotterdam

Den för krigsbrott misstänkte Goran Hadzic har förts till Nederländerna och landat på Rotterdams flygplats uppger nyhetsbyrån ANP..

Sydsvenskan - 21 jul 11 kl. 06:30

Åtalet - ett steg mot EU Hadzic ställs inför krigsförbrytartribunal Hadzic greps beväpnad

Från lagerarbetare till krigsherre och misstänkt krigsförbrytare. Sju år efter att han försvunnit greps Goran Hadzic på onsdagen. Med honom undanröjs ett viktigt hinder på Serbiens väg mot EU.

Nyheter 24 - 20 jul 11 kl. 09:45

Siste serbiske krigsförbrytaren gripen


Inhemska medier uppger på onsdagen att Goran Hadzic gripits. BELGRAD. Den siste av de serbiska krigsförbrytarna har gripits.

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 09:34

Krigsförbrytaren Hadzic är gripen

Den siste efterlyste misstänkte serbiske krigsförbrytaren Goran Hadzic har gripits, uppger serbiska myndigheter för Reuters..

Expressen - 20 jul 11 kl. 19:29

Här grips krigsförbrytaren Hadzic av maskerade poliser

Här grips den siste eftersökte krigsförbrytaren från forna Jugoslavien, Goran Hadzic, Enligt åklagaren var Hadzic beväpnad med en pistol när han greps. Hadzic greps av maskerad polisstyrka..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.