DN > Utrikes

Sunday, 21 April, 07:28

DN - 20 jul 11 kl. 09:24

Omständigheterna spelade Israel i händernaI en oblodig operation tolv sjömil norr om Gazaremsan bordade det israeliska sjöstridskommandot på tisdagseftermiddagen den franska motorbåten ?Dignité?, den enda kvarvarande båten i årets Ship to Gaza-flottilj..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Israel, Gazaremsan, Ship, Gaza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omständigheterna, spelade, Israeli , händerna
Expressen - 18 dec 15 kl. 02:58

Svensk man hittad död i Nederländerna

En svensk man hemmahörande i mellersta Sverige har hittats död i Nederländerna. Dödsfallet bekräftas av UD. – Nederländsk polis utreder omständigheterna, säger Lotta Kjellander på UD:s presstjänst.

DN - 18 dec 15 kl. 07:03

Svensk man död i Nederländerna

En svensk man har dött i Nederländerna. Polisen utreder omständigheterna kring dödsfallet..

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 15:54

Att vara eller inte vara en narr

Drottningen. Jaha, nu kommer drottningen. Och då talar vi inte om Gertrud, Hamlets olyckliga moder.

YLE - 06 feb 15 kl. 15:06

Kristdemokraterna om familj, trygghet, företagande

Mod, företagande, barnfamiljer och trygghet är några ord som Kristdemokraterna vill bli förknippade med i riksdagsvalet 2015. Denhär helgen inleder KD sin valkampanj. De första valaffischerna och broschyrerna publicerades på fredagen vid en presskonferens i riksdagshuset.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 09:08

"Det är nolltolerans oavsett division"

Foto: Tom Wall
?Pinsamt?, säger Näsby IF.

HBL - 26 jan 15 kl. 10:45

ECB säger nej till Grekland

Den europeiska centralbanken ECB tänker inte gå med på någon skuldavskrivning för Grekland. Det gjorde en av bankens styrelseledamöter klart dagen efter vänsterpartiets Syrizas stora seger.– Det är inte upp till ECB att avgöra om Grekland behöver skuldlättnader, säger styrelseledamoten Benoit Coeure i en intervju med den tyska affärstidningen Handelsblatt.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 16:29

Uppmanar andra att anmäla våld

Sjöbo Morgonen den 16 november i fjol sprang Jessika för sitt liv in till grannen. Mannen hon haft ett förhållande med hade tagit struptag om hennes hals.Det var i dagarna som det sista beslutet från rättssamhället damp ner i Sjöbobon Jessikas brevlåda, tio månader efter natten i november som blev en vändpunkt i hennes liv.

Skånskan - 28 sep 18 kl. 15:22

Oxiebo begärs häktad för brand

Malmö Efter att anhållits misstänkt för en bilbrand i Oxie släpptes 27-åringen i måndags. Men på fredagen begärdes han häktad, misstänkt för ännu en brand.I måndags släpptes en 27-årig Oxiebo, som misstänks för en bilbrand den 16 september.

SVT Debatt - 24 maj 13 kl. 14:18

Vi måste prata om polisens upptrappade Husbyvåld

FÖRORTSKRAVALLERNA Det finns tydliga paralleller mellan händelserna i Stockholm och de senaste årens förortsupplopp i Paris och London. Polisens övervåld har agerat startskott, och bilbränderna sker i områden som de senaste 20 åren stigmatiserats både socialt och geografiskt. Genom upploppen ser vi en ökad normalisering av polisvåld, som på sikt leder till en militarisering av förorten.

YLE - 04 okt 13 kl. 14:32

Tuomioja: EU behöver humanare flyktingpolitik

Trycket på att ta i bruk en enhetlig invandringspolitik inom EU ökar i och med katastrofer som fartygsolyckan utanför Lampedusa, säger utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP). Tuomioja efterlyser gemensamma principer, solidaritet i att dela bördan och möjligheter för asylsökande att få ansökningar behandlade utan att tvingas ta stora risker. Vad kunde EU göra för att förhindra liknande katastrofer som den utanför ön Lampedusa i går?

HBL - 28 jan 15 kl. 04:28

Förlorade sonen ska återvända med miljarder

Jyrki Katainen lämnade Finlands ihåliga budget bakom sig och ska nu, som vice ordförande i EU-kommissionen, övertyga om att hans planerade investeringsfond ska generera 300 miljarder. Det ska ge nytta för både Grekland och Finland, säger han.BRYSSEL Det är veckan efter något som med fog kan kallas en ekonomisk supervecka i Europa, med det världsekonomiska forumet i Davos, Europeiska centralbankens beslut om ett massivt stödköpsprogram och så det uppmärksammade parlamentsvalet i Grekland.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Två allvarligt skadade i skottlossning

Två män har förts till sjukhus med mycket allvarliga skador efter en misstänkt skottlossning i Helsingborg, skriver polisen på sin hemsida..

DN - 8 timmar sedan

Polis söker flera personer efter våldsamt bråk i Skåne

Mellan fem och tio personer var med i ett stort slagsmål med tillhyggen i Borrby i sydöstra Skåne på lördagskvällen. Två män fick föras till sjukhus med sårskador..

DN - 8 timmar sedan

Länkar till Itunes kan peka ut mördaren

En kvinnlig författare som misstänks för att ha mördat sin make hade sparat en länk till en artikel med rubriken ”10 sätt att dölja ett mord” på sin dator. Hon hade dessutom skrivit en egen artikel döpt till: ”Hur du mördar din man”..

DN - 9 timmar sedan

En gripen efter skottlossning i Malmö

En man greps på lördagskvällen efter en skottlossning i en trappuppgång på Nobelvägen i centrala Malmö..

DN - 9 timmar sedan

AKP fortsätter överklaga resultat i Istanbul

Regeringspartiet Rättvise- och utvecklingspartiet (AKP) gör ett till försök att få till ett nyval i Istanbul, efter ett nederlag för tre veckor sedan..

DN - 9 timmar sedan

Tiger gick till attack mot zoo-anställd inför besökare

En tiger attackerade en kvinnlig djurskötare på ett zoo i Kansas på lördagsmorgonen. Inför vittnen lyckades den skadade kvinnan undkomma rovdjuret med livet i behåll..

DN - 9 timmar sedan

AIK har sagt upp alla handbollskontrakt

AIK:s styrelse säger upp alla avtal med spelare och ledare med omedelbar verkan.  – Jag blev chockad. Det är ju avtalsbrott, säger spelaren Adam Tumba till tidningen Aftonbladet.

DN - 9 timmar sedan

Många jobbår ger tidigare pension i Italien

ROM. Är du 60 år och har jobbat i 40 år? Som italienare skulle du kunna gå i pension nu.

DN - 10 timmar sedan

Striderna utanför Tripoli har krävt minst 220 liv

Omfattande strider pågick under lördagen i utkanten av Libyens huvudstad Tripoli. De två senaste veckornas strider mellan den libyska armén och krigsherren Khalifa Haftars styrkor har hittills krävt minst 220 människors liv..

DN - 11 timmar sedan

Halla-aho tar inte avstånd från blogginlägg

Sannfinländarnas ledare Jussi Halla-aho backar inte från tidigare uttalanden på sin blogg, där han bland annat ventilerat främlingsfientliga åsikter. När Finland ska få en ny regering på plats väljer Halla-aho att ge den kontroversiella bloggen nytt liv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.