Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:25

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 09:28

FN: Tre miljoner behöver hjälpDen svåra torkan på Afrikas horn har lett till hungersnöd i två regioner i södra Somalia, sade FN på onsdag förmiddag..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Afrikas, Somalia, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FN Tremiljoner behöver , hjälp
Expressen - 2 timmar sedan

Klingbergs mål kan bli Tre Kronors lycka

LOS ANGELES. Utslagna efter sex matcher i åttondelsfinalen.Nashville föll tungt i natt, svensk tid, efter förlängning mot Dallas och är utslaget ur Stanley Cup redan i åttondelsfinalen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre till sjukhus efter flerbilskrock

Tre bilar krockade på tisdagsmorgonen på Härskogsvägen i Lerum.Ambulanshelikopter har larmats till platsen och tre personer kommer föras till sjukhus.Skadeläget är oklart..

Dagens PS - 45 minuter sedan

Miljardärens tre barn dödade i Sri lanka

Danske affärsmannen Anders Holch Povlsen förlorade tre av sina fyra barn i de omfattande bombattentaten i Sri Lanka under Påskdagen, rapporterar Reuters. Anders Holch Povlsens företag Bestseller, som bland annat äger klädaffärerna Jack & Jones och Vero Moda, står för största delen av Povlsens inkomster. Uppgifterna har bekräftats av Bestsellers kommunikationschef Jesper Stubkier, som gav följande kommentar till SVT: ”Tyvärr kan vi bekräfta uppgifterna.

Skånskan - 26 apr 17 kl. 01:00

Skill­nad mel­lan re­li­gi­on och ex­tre­mism

ERWP.fif(1)Sam­ti­digt som stödet för Sverigedemokraterna ökat, har även sam­hälls­kli­matet hård­nat. Det har med­fö­rt ökad främ­lings­fi­ent­lig­het, ofta mot re­li­gi­onen Is­lam.

YLE - 25 aug 15 kl. 16:37

Grönborg efterträder Mårts i Tre Kronor

Pär Mårts efterträdare på posten som förbundskapten för det svenska ishockeylandslaget Tre Kronor blir Rikard Grönborg. Rikard Grönborg, 47, hade enligt SVT Sport länge varit förhandsfavoriten till att ta över Tre Kronor efter Mårts. Rikard Grönborg skriver under som förbundskapten för Tre Kronor #twittpuck #trekronor #worldcupofhockey pic.

Cornucopia - 03 dec 16 kl. 16:05

Prepping: Tre-regeln

Det finns en enkel regel, tre-regeln, som beskriver vad man behöver prioritera i en överlevnadssituation. Även om vatten är viktigare än mat, så är det inte det viktigaste.Tre-regeln lyder som följer.

Dagen - 06 apr 11 kl. 03:00

Fas tre hjälper inte långtidsarbetslösa

Fas tre, slut-stationen i jobb- och utvecklingsgarantin, har utvecklats till att bli en återvändsgränd utan utfart. Det finns inte mycket som säger att de som befinner sig där verkligen får hjälp till den reguljära arbetsmarknaden.

Frågan som Sveriges alla arbetslösa borde ställa sig är hur länge regeringen kan hålla dem i strykklass.

YLE - 08 nov 15 kl. 17:39

Lars Sunds ”Tre systrar” på Wasa Teater

”Tre systrar och en berättelse” är en kvinnornas historia, i ett Finland som med tillförsikt blickar framåt när kriget äntligen gått till historien. Vi kommer in i handlingen år 1948, strax innan ett amatörteatersällskap under ledning av den bestämda teaterprofessor Bergbom ska ha premiär på Anton Tjechovs ”Tre systrar”. Pjäsen är ett modigt val för sin tid och den har varit en utmaning för stadens teateramatörer.

Magazin24 - 15 apr 12 kl. 20:01

De tre månaderna är över

Nu är de tre månaderna över för de fem personer som har tränat med personliga tränare sedan januari. Vi sammanfattar hur det har gått för deltagarna. Den andra januari drog träningen i gång för Trond Sverkmo, George Elian, Annica Storås, Walter Pickl och Jeanette Nyqvist.

Nyhetskanalen - 06 okt 12 kl. 20:48

Tre döda efter villabrand på Orust

Tre personer omkom när en stor villa brann ner i Ellös på Orust på fredags- kvällen.

Sex personer befann sig i huset när branden tog fart. Tre av dem lyckades ta sig ut, medan de andra tre blev kvar i huset.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 09:05

Rosén hjälte i tre mot tre

Mitt i det glåmiga spelet stack en färgsprakande lirare ut.
När det blev förlängning klev Robert Rosén fram och avgjorde.
– Första intrycket är positivt, sa han om den nya spelformen tre mot tre.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.