DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 07:22

DN - 20 jul 11 kl. 09:28

Starkare kronaMarknadsrntorna lg stilla under den inledande handeln..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starkare, krona
Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 09:17

Sjunkande räntor och starkare krona

Marknadsräntorna sjönk under den inledande handeln. Kronan stärktes mot dollar och euro. Tioårig statsobligation: 3,22 procent (3,28).

DI - 15 nov 13 kl. 12:13

Hon varnar för starkare krona

Den låga inflationen ger vatten på kvarn för riksbankschefen Stefan Ingves tyngsta kritiker, vice riksbankschefen Karolina Ekholm. Hon varnar också för en starkare krona på sikt, om inte Riksbanken byter kurs..

FriaTider - 10 dec 13 kl. 10:04

Starkare krona ger julhandeln renässans

För första gången på nästan två decennium slog julhandeln i Sverige inte rekord under förra året, då en våg av arbetslöshet drabbade landet. Men i år väntas en starkare krona ge ny skjuts åt julhandeln, som möter ökad konkurrens från utländska e-handlare..

Affärsvärlden - 10 dec 15 kl. 15:22

"Riksbanken kan acceptera en starkare krona"

Riksbanken kommer gradvis att acceptera en starkare krona. Detta i takt att inflationsutsikterna stärks i kölvattnet av en allt hetare arbetsmarknad..

DI - 07 feb 17 kl. 18:45

SEB: Riksbanken måste acceptera starkare krona

SEB står fast vid att Riksbanken höjer räntan innan året är slut. Chefsekonomen Robert Bergwvist tror att Stefan Ingves kommer få ha tålamod med inflationen och acceptera en starkare krona när resursläget i den svenska ekonomin pressas upp..

DI - 25 maj 18 kl. 09:38

Riksgälden positionerar sig för starkare krona

Riksgälden har beslutat att ta en position för en starkare krona i syfte att sänka kostnaderna för statskulden. .

DI - 04 maj 16 kl. 11:16

Ingves varnar för starkare krona

Tack vare en svag krona är inflationen på väg uppåt. Men nu finns det risk att kronan stärks och hotar Riksbankens inflationsmål, varnar riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - 14 feb 11 kl. 06:47

Starkare krona efter helgen

Den svenska kronan inleder den nya veckan på en något starkare nivå än före helgen. En euro betalas i 8,78 kronor och en dollar i 6,49 kronor..

SvD - 14 feb 11 kl. 16:43

Högre räntor och starkare krona

Kronan blev starkare i dag. Räntorna steg efter Egyptens presidents avgång och inför det svenska räntebeskedet i morgon. En euro kostar 8:74 kronor och en dollar 6:48 kronor..

UNT - 14 feb 11 kl. 20:01

Högre räntor och starkare krona

Kronan blev starkare på måndagen..

BT - 29 mar 11 kl. 17:19

Starkare krona

Kronan blev något starkare på tisdagen, som var en nyhetsfattig dag.
Den tioåriga marknadsräntan sjönk något.
Under morgondagen är amerikansk sysselsättningsstatistik för den privata sektorn dagens huvudnummer.

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - Igår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.