VA > Ekonomi

Monday, 22 April, 15:32

VA - 20 jul 11 kl. 09:18

Positiv öppning20 juli

Klockan 8.45 var Euro Stoxx 50-terminen upp 1,0 procent. Terminerna för CAC 40 och DAX ökade 0,8 respektive 0,9 procent.
De amerikanska börserna avancerade på tisdagen. Det positiva börshumöret fick inledningsvis stöd av flera fina bolagsrapporter från bland andra IBM.
Läs mer på VA
Läs mer om:
Euro Stoxx, CAC, DAX, IBM, Barack Obama, Dow Jones, Nasdaq Composite, USA, SME Direkt, Match, STG, Astrazeneca, FDA, Astrazenecas, Bristol Myers Squibbs, Dapagliflozin, SME Direkts, UBS, Sandvik, Husqvarna, Neutral, Köp, SSAB,  kommentera

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiv, öppning
Affärsvärlden - 22 feb 13 kl. 09:01

Positiv öppning väntas på börsen

Terminerna för de ledande europeiska börserna indikerar en svagt positiv öppning på fredagen. Ytterligare ett koppel bokslut har inkommit före börsöppning..

Affärsvärlden - 08 aug 13 kl. 15:12

Positiv öppning väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen pekade mot en positiv öppning på torsdagen efter tre dagar av negativare utveckling. Stark kinesisk statistik stärkte sentimentet från makrohåll, medan Tesla och Groupon gick starkt på rapport..

DI - 08 aug 13 kl. 15:23

USA-börserna: Positiv öppning väntas

Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen pekade mot en positiv öppning på torsdagen efter tre dagar av negativare utveckling. Stark kinesisk statistik stärkte sentimentet från makrohåll, medan Tesla och Groupon gick starkt på rapport..

DI - 13 aug 13 kl. 15:14

USA-börser: Positiv öppning väntas

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på tisdagen efter detaljhandelsdata för juli..

Affärsvärlden - 04 sep 13 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Positiv öppning i korten

Terminerna för de ledande Europabörserna pekar mot en svagt positiv öppning på onsdagens handel i linje med morgonens handel i Asien..

Affärsvärlden - 12 sep 13 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Positiv öppning i korten

Terminerna för de ledande Europabörserna pekar överlag mot en positiv öppning på torsdagen inför industriproduktionsstatistik för juli i EU-zonen klockan 11. Även på hemmaplan väntar diverse konjunkturdata..

DI - 19 jun 14 kl. 09:39

Positiv öppning på börsen

Terminerna för de ledande europeiska börsindexen indikerade en positiv öppning på torsdagen, i linje med hur USA-börserna stängde på onsdagen..

DI - 05 nov 15 kl. 15:05

USA-terminer pekar mot positiv öppning

De amerikanska börsterminerna indikerar en marginellt positiv öppning inför att torsdagens aktiehandel ska dra i gång. På den amerikanska rapportfronten väntas inga större bolag komma med siffror och torsdagens makroskörd innehåller inga i förväg viktiga händelser..

Affärsvärlden - 13 jan 17 kl. 08:46

Positiv öppning väntas på Stockholmsbörsen

Om fredagen den trettonde blir en otursdag återstår att se, men terminerna pekar mot en positiv öppning för de stora Europabörserna. Även för Stockholms del väntas börsen börja med stigande kurser..

Affärsvärlden - 01 mar 17 kl. 08:57

Positiv öppning väntar Stockholmsbörsen

Börsterminerna indikerade en positiv öppning inför onsdagens handelsstart. Donald Trumps tal i natt, som var föga detaljerat men mer positivt betonat än installationstalet, har följts av en blandad utveckling på Asienbörserna. Dollarn har stärkts på Fedledamöters kommentarer som har tolkats som höjd sannolikhet för räntehöjning redan om två veckor..

DI - 22 okt 18 kl. 15:12

USA-börser går mot positiv öppning

Terminerna tydde på måndagseftermiddagen på en positiv öppning för USA-börserna efter en mindre optimistisk stängning på fredagskvällen. Även i Europa har de ledande börserna stigit under dagen..

Fler nyheter från VA

VA - 18 apr 19 kl. 11:56

Amazon flyr Kina – klarar inte konkurrensen från Alibaba och JD.com

Lägger ned kinesiska sajten från och med juli i år. .

VA - 18 apr 19 kl. 10:33

Greta spränger drömgräns, skrotat BNP-mått och världens viktigaste affärsidéer – har du koll på vad som hänt i VA:s värld?

Veckans Affärers uppskattade quiz är tillbaka! Testa dina kunskaper med 10 frågor. .

VA - 18 apr 19 kl. 10:07

Svenskt lyxluftskepp till Nordpolen – de blåser liv i gammal teknik som skonar klimatet

Carl-Oscar och Carl-Franz Lawaczeck är i färd att ta fram ett luftskepp för lyxresor till Nordpolen. Första avgång sker 2023. I nästa steg ser de luftskeppen som nyckeln till flygets gröna omställning, såväl för transporter som för passagerare.

VA - 18 apr 19 kl. 09:22

Påskbörsen öppnar nedåt – här är vad som ligger bakom

Verkstadsbolaget Sandviks rapport är huvudnumret i torsdagens handel innan börsen stänger för påsk. .

VA - 18 apr 19 kl. 09:01

Tesla-storägaren har i tysthet dumpat nästan alla sina aktier

Fondjätten T Row Price har stordumpat Tesla-aktier, visar nya siffror. .

VA - 18 apr 19 kl. 08:27

Facebooks nya blunder: Laddade av misstag upp 1,5 miljoner mejladresser

Berörda användare ska ha kontaktats av sociala medier-jätten. .

VA - 17 apr 19 kl. 16:33

”Du blir en bättre människa på berget” – möt entreprenörerna som kombinerar jobb med äventyr

Ingenjören, fotografen och pr-konsulten. Här är tre kvinnor som lyckas förena sin passion för äventyr och upptäckande med en entreprenörslivsstil. .

VA - 17 apr 19 kl. 15:52

Skönhetsjätten säger hejdå till över 1 miljon följare på sociala medier - vill slippa ”algoritmernas tyranni”

Brittiska skönhetsjätten Lush - med 202 000 följare på Twitter, 569 000 följare Instagram och 423 000 likes på Facebook - stänger ned sina konton på sociala medier. Experter varnar för att Lush begår ett stort misstag, men redan förra året beslutade sig pubkedjan JD Weatherspoon för att göra samma sak. .

VA - 17 apr 19 kl. 15:22

10 globala problem som snart är ett minne blott – tack vare teknikutveckling

Bota demens och förutspå jordbävningar? Snart kan lösningarna till flertalet globala problem vara här, åtminstone om vi ska tro ansedda tidskriften MIT Technology Review. .

VA - 17 apr 19 kl. 14:16

Googles innovationschef: Snart kan du koppla upp din hjärna mot molnet och nå oändlig intelligens

Smarta mobiler i alla ära, men snart blir vi människor ännu smartare. Genom att koppla upp våra hjärnor direkt mot molnet kan vår intelligens fortsätta att accelerera i all oändlighet, spår en av världens främsta tänkare, Googles innovationschef och superfuturisten Ray Kurzweil. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.