Aftonbladet > Sport

Wednesday, 24 April, 11:27

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 08:26

Så svalkar sig idrottsstjärnorna
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , svalkarsig , idrottsstjärnorna
Dagens PS - 29 sep 17 kl. 14:46

Så mycket tjänar idrottsstjärnorna på reklam

I SAMARBETE MED IGC: Guldkantade avtal för hundratals miljoner är vardagsmat för namn som Roger Federer, Tiger Woods och Zlatan Ibrahimovic, visar färsk genomgång. På planen är de kända för sina sportsliga framgångar. Utanför är de förknippade med storföretag som Coca Cola, Volvo, Nike och Rolex.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 13 kl. 08:38

Idrottsstjärnorna ska tackas av

Anja Pärson, Helena Ekholm, Carolina Klüft och Christian Olsson ? alla idrottsstjärnorna slutade under 2012. I Idrottsgalan under måndagskvällen ska de, och andra stora idrottsprofiler, tackas av under en ceremoni, skriver Aftonbladet.

Västerbottens Folkblad - 11 jun 15 kl. 13:48

Idrottsstjärnorna som tjänar mest – hela listan

En boxare toppar listan över de bäst betalda idrottsstjärnorna i världen. Den amerikanska proffsboxaren Floyd Mayweather tjänar mest av alla idrottare i världen. Det uppger den amerikanska ekonomiska tidningen Forbes.

DN - 08 nov 16 kl. 16:10

Om idrottsstjärnorna får välja president

De flesta idrottsstjärnorna ligger lågt med USA-valet. Men det finns några som väljer att öppet stödja Hillary Clinton eller Donald Trump. Här är tio idrottstjärnor som uttalat sig offentligt om vem som borde bli president..

DN - 08 nov 16 kl. 16:10

Vilken president väljer idrottsstjärnorna?

De flesta idrottsstjärnorna ligger lågt med USA-valet. Men det finns några som väljer att öppet stödja Hillary Clinton eller Donald Trump. Här är tio idrottstjärnor som uttalat sig offentligt om vem som borde bli president..

GöteborgsPosten - 03 jul 17 kl. 17:23

Idrottsstjärnorna gifte sig under helgen

Idrottsstjärnorna, tillika djurgårdarna, Emilia Appelqvist och Daniel Brodin har blivit man. Under helgen svor de varandra evig trohet på Lidingö. – Det hade inte kunnat bli bättre, säger Appelqvist till Expressen..

Nyheter 24 - 08 jul 17 kl. 12:47

Idrottsstjärnorna kastar kläderna – se de heta bilderna här

Den amerikanska sportmagasinet ESPN släpper varje år bilagan Body 2017 där idrottsstjärnor får vara modeller för en dag. Lättklädda bilder där idrottarna får komma ur sina träningskläder och matchtröjor för att ställa upp som modeller.  Igår släpptes samtliga namn och bilder från fotograferingen, och så här har vi tidigare inte sett stjärnorna.

GöteborgsPosten - 22 jan 17 kl. 14:49

Idrottsstjärnorna som hamnat bakom lås och bom

Idrottsstjärnor har genom alla år verkat haft problem med rättvisan. Listan på idrottare som gjort bort sig kan göras lång. GP har listat några av alla idrottare som fått problem med lagens långa arm..

Expressen - 04 feb 17 kl. 15:51

Idrottsstjärnorna fast i kaoset på Arlanda

Thai Airways har haft stora problem med att få i väg sina plan från Arlanda till Bangkok under helgen. På lördagen drabbade förseningarna en rad idrottsstjärnor som ska vara med i andra inspelningsetappen av "Det största äventyret". – Vi har fått veta att vi ska få ny information klockan 18.

GöteborgsPosten - 19 feb 17 kl. 14:33

Idrottsstjärnorna som slog igenom sent

För många idrottsstjärnor börjar karriären tidigt. Men för flera blir väntan på genombrottet lång – stjärnor som Tim Duncan och Luca Toni fick vänta länge på sina genombrott..

GöteborgsPosten - 20 feb 17 kl. 16:36

Idrottsstjärnorna som miste sina liv – när de var som bäst

Sportens värld är full av glädje och fina ögonblick. Men då och då drabbas den av hemska olyckor och andra tragiska händelser. I bildspelet ovan har GP-sporten samlat några idrottsstjärnor som har lämnat oss, alldeles för tidigt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.