SVT > Videos

Thursday, 25 April, 07:22

SVT - 20 jul 11 kl. 09:20

Sverige bygger bort viktig åkermarkMatjordens betydelse ökar i takt med klimatförändringar och en växande befolkning. Trots det så fortsätter Sveriges kommuner att bebygga den allra bästa åkermarken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, bygger, bort, viktig, åkermark
Nyheter 24 - 04 jan 11 kl. 10:11

"Känns som att Sverige gav bort finalplatsen"


Sverige förlorade mot Ryssland på straffar i JVM-semifinalen. Experten Niklas Wikegård tycker att Juniorkronorna gav bort finalplatsen. BUFFALO.

Nyheter 24 - 04 jan 11 kl. 12:57

"Känns som Sverige gav bort finalplatsen"


Sverige förlorade semifinalen i JVM mot Ryssland på straffar. Experten Niklas Wikegård tycker att Juniorkronorna gav bort finalplatsen. BUFFALO.

GöteborgsPosten - 08 feb 17 kl. 18:30

Sverige bygger barnhem för gatubarn

Sverige bygger, tillsammans med Tyskland, barnhem i Marocko för att få gatubarn i Sverige att återvända till hemlandet, rapporterar DN. – Vi är förstås tacksamma för att Tyskland har tagit det här initiativet och ser fram emot att jobba ihop, säger inrikesminister Anders Ygeman till tidningen..

DalaDemokraten - 30 apr 17 kl. 08:00

Debatt: I ett splittrat Sverige bygger vi jämlika och solidariska lösningar - på riktigt

I ett splittrat Sverige bygger vi en rörelse för de som inte har miljarder på banken. För dem som ser solidaritet som något mer än ett fint ord att använda i tal inför partifunktionärer och närmast sörjande på 1 maj, skriver debattörerna..

Skånskan - 13 apr 17 kl. 06:00

”De som inte ska vara i Sverige ska bort”

Skåne/Göteborg Nu vill regeringen skärpa terrorlagen. Det kan bli brottsligt att ordna övernattning och ge skjuts till terrorister. ERWP.

DN - 04 feb 17 kl. 17:52

Sverige lekte bort Norge

Sandviken. Sverige lekte bort Norge i semifinalen i bandy-VM och är klart för final för 29:e gången. 8–0 efter första halvlek blev till slut 17–2 inför 2.

SmålandsPosten - 02 maj 17 kl. 16:04

Sverige tar bort id-kontrollerna

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort..

SVT Debatt - 18 jun 13 kl. 14:38

Regeringen slarvar bort viktig EU-reform

STRUKTURFONDER I Sverige finns 3400 regionala, EU-stödda projekt ? men många som jobbar med dem vittnar om en skrämmande krånglig administration. Aldrig förr har möjligheterna att förenkla EU-fonderna varit så stora.

Blekinge Läns tidning - 10 jun 16 kl. 13:06

Idrotten missas när Sverige bygger nya bostäder

Det behövs många nya bostäder i Sverige. Men bara bostäder gör inte ett hållbart samhälle. Svensk idrott, med fler än tre miljoner medlemmar, är en viktig del för hälsa och välmående..

Cornucopia - 28 nov 15 kl. 12:45

Sverige bygger minst antal nya bostäder i hela EU

I en rapport från Eurostat konstateras det att Sverige sedan år 2000 har byggt minst antal nya bostäder i unionen och anknytna EES-länder. Samtidigt kan man konstatera att Sverige är i toppskiktet på ökande befolkning, men inget av detta kan avfärda den svenska bostadsbubblan.
Källa: Eurostat/People in the EU: who are we and how do we live?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.