Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 25 April, 17:15

Vimmerby Tidning - 20 jul 11 kl. 09:25

Morfars knappar blev smyckenMorfars vackra knappar frn kappfabriken blir nu smycken. Sofie Didi tillverkar unika smycken av sitt knapparv..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morfars, knapparblev , smycken
GöteborgsPosten - 30 jul 11 kl. 00:01

Giftiga knappar på regnställ

I ett barnregnställ ligger blyhalten 22 gånger över det gränsvärde för smycken som nu diskuteras i EU..

Testfakta - 30 jul 11 kl. 02:20

Höga halter av bly i barnens knappar

Över hälften av regnjackorna har bly i knapparna. ?I ett regnställ ligger halten 22 gånger över det gränsvärde som EU nu diskuterar för bly i smycken.?

YLE - 05 aug 18 kl. 09:27

Metallsökning med detektor har blivit en allt populärare hobby - "jag har hittat smycken, en gevärskula och ett bältesspänne från första världskriget"

Roger Ehrström från Vörå har aktivt hållit på med metallsökning i två och ett halvt år. Med hjälp av sin detektor har han hittat bland annat knappar och mynt, men också mer ovanliga föremål..

Sydsvenskan - 02 nov 15 kl. 00:20

Batra knappar in på Löfven

Det är fortfarande statsminister Stefan Löfven (S) som är skickligast på att leda en regering, men moderatledaren Anna Kinberg Batra knappar in, enligt en mätning från Skop.På frågan om vem av de två ledande statsministerkandidaterna som är bäst lämpad valde 51,8 procent Löfven medan 48,2 procent föredrog Kinberg Batra. Det betyder att M-ledaren knappar in.

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 15 kl. 00:20

Batra knappar in på Löfven

Det är fortfarande statsminister Stefan Löfven (S) som är skickligast på att leda en regering, men moderatledaren Anna Kinberg Batra knappar in, enligt en mätning från Skop.På frågan om vem av de två ledande statsministerkandidaterna som är bäst lämpad valde 51,8 procent Löfven medan 48,2 procent föredrog Kinberg Batra. Det betyder att M-ledaren knappar in.

Hela Gotland - 16 aug 11 kl. 04:00

Morfars butik en sanndröm

Handlaren Anders Nyström har återskapat sin morfars lanthandel på Bungenäs.En vandaliserad gammal konsumbutik har gett liv till en dröm.- Jag är född i butik och nu måste jag gnugga mig i ögonen för att se om det fortfarande är sant, säger Anders Nyström..

SvD - 02 dec 11 kl. 17:34

Morfars mejlbox hade blivit bombad

Morfars mejlbox hade blivit bombad.

BT - 10 nov 14 kl. 14:00

Smycken säljs för rekordbelopp

Intresset för dyra smycken håller i sig. En ny auktion i veckan väntas dra in det hittills största beloppet i Sverige.Abba-sångerskan Anni-Frid Lyngstads collier och armring med pärlor, guld och briljanter i halvmiljonklassen är ett av dragplåstren på hovjuvelerare WA Bolins smyckeauktion i Stockholm.

Skånskan - 25 okt 15 kl. 14:00

Morfars äpplen bestämde yrkesvalet

Personligt FRUKT. Kanske var det besöken i morfars trädgård i Blekinge som fick Inger Hjalmarsson att bestämma sig för att frukt och bär, det var det hon ville arbeta med. Och så blev det.

SmålandsPosten - 16 feb 16 kl. 06:00

Från morfars tygaffär via Dramaten till redovisning

Sofia Samuelssons yrkesbana började i morfars tygaffär och fortsatte hos teaterchefen på Dramaten. I dag är hon delägare i en redovisningsbyrå och arbetar med affärsutveckling och ekonomi..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.