DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 17:31

DI - 20 jul 11 kl. 09:18

Analytiker hyllar SHBHandelsbankens rrelseresultat blev 3 procent bttre n vntat. Framfr allt r analytikerna njda med ett rntenetto som klarade sig ngot bttre n frvntat..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, hyllar, SHB
SvD - 25 aug 16 kl. 12:06

Analytiker hyllar SHB:s aktiedumpning

Fredrik Lundberg tar ett hårdare maktgrepp om näringslivet efter sitt storköp av Handelsbankens Industrivärden-aktier. Det menar flera analytiker som SvD talat med. De senaste förändringarna inom Industrivärdensfären, visar också att Lundberg vill sätta punkt för ”gubbväldet” och upplösa korsägandet, säger analytiker Mattias Eriksson..

Affärsvärlden - 08 feb 17 kl. 09:57

Analytiker om SHB:s rapport: Vissa frågetecken

SHB redovisade starkare kärnintäkter än väntat i det fjärde kvartalet i form av räntenetto och provisionsintäkter. Det går samtidigt delvis att ifrågasätta kvalitén i det oväntat starka räntenettot. Det skriver RBC i en snabbkommentar efter att SHB som sista svenska storbank publicerat bokslut..

DI - 20 jul 11 kl. 10:20

Analytiker hyllar Trelleborg

Verkstadsbolaget Trelleborgs rapport för det andra kvartalet var bra, enligt två analytiker som SIX talat med..

E24 - 18 jan 12 kl. 14:35

Analytiker hyllar SCA-affär

Försäljningen av SCA:s förpackningsdel till brittiska DS Smith hyllas av analytiker på båda sidor Nordsjön. Riktkurserna för SCA-aktien justeras upp på bred front..

DI - 03 feb 12 kl. 08:45

Analytiker hyllar Volvos rapport

Analytiker som Nyhetsbyrån SIX talat med bedömer Volvos rapport som mycket stark..

DI - 24 apr 12 kl. 09:04

Analytiker hyllar Telias uppgörelse

Telia Sonera hör till tisdagens starkaste aktier i Stockholm efter den uppgörelse som träffats kring den ryska operatören Megafon. Analytiker har svårt att finna några svagheter i affären som också löser upp en knut som hämmat Telia Soneras tillväxtstrategi under många år..

IDG - 30 jan 13 kl. 03:45

Video: Analytiker hyllar Blackberry 10

Såväl IDCs som Forresters analytiker gillar RIMs nya operativsystem, men om det räcker för att ta marknadsandelar är en helt annan fråga..

Computer Sweden - 30 jan 13 kl. 03:45

Video: Analytiker hyllar Blackberry 10

Såväl IDCs som Forresters analytiker gillar RIMs nya operativsystem, men om det räcker för att ta marknadsandelar är en helt annan fråga..

Affärsvärlden - 20 sep 13 kl. 10:12

Analytiker hyllar gruvbolaget

Gruvbolaget Semafo får gott betyg av både marknad och analytiker för den reservuppdatering som offentliggjordes på torsdagen..

DI - 06 nov 13 kl. 10:59

Analytiker hyllar Haldex

Fordonsunderleverantören Haldex rusar på Stockholmsbörsen sedan bolaget levererat ett kvartalsresultat som vida överträffade marknadens förväntningar. En analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med har svårt att hitta några svagheter i rapporten..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 2 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 3 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 3 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 4 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 4 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 6 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 6 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 6 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 7 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.