Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:25

Expressen - 20 jul 11 kl. 09:02

Pappan nekar till mordförsök inför häktningenHan blev själv attackerad och försvarade sig själv. Det är den 42-årige pappans inställning inför häktningen. - Han är väldigt otydlig, säger åklagaren Magdalena Holmberg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Holmberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappan, nekartill , mordförsökinför , häktningen
Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 08:30

17-åring omhäktad för mordförsöket på Bataljonsvägen

På måndagen omhäktades en 17-åring som misstänks för mordförsök efter skottlossningen på Bataljonsvägen tidigare i sommar.
Förundersökningen är inte klar och tingsrätten anser att det finns synnerliga skäl för att den misstänkte 17-åringen ska vara fortsatt häktad.17-åringen är frihetsberövad sedan en dryg månad.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför överklagar Lisa Holms misstänkte mördare häktningen

Redan i torsdags överklagade den yngre av de två bröder som misstänks ha mördat 17-åriga Lisa Holm sitt häktningsbeslut – och nu gör även den äldre brodern samma sak, det skriver Aftonbladet. Mannens advokat, Inger Rönnbäck, menar på att det "helt saknas teknisk bevisning".– Med tanke på de stora resurser som avsatts i målet borde någon form av teknisk bevisning nu kunnat anges, skriver hon i sin överklagan enligt Aftonbladet.

Alingsås tidning - 06 dec 18 kl. 06:00

Häktad för tre våldtäkter – nekar till brott

En 48-årig man har häktats misstänkt för tre våldtäkter som ska ha inträffat i Alingsås – mannen har nekat till brott.
Det var i början av förra veckan som en 48-årig man anhölls och senare begärdes häktad för tre våldtäkter som ska ha inträffat i Alingsås. – Det är samma målsägare i samtliga tre fall, säger Stefan U.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 16:13

Fyra tonåringar häktade för mordförsök

Foto: Johanna Wallin
Fyra tonåringar har häktats för mordförsöket mitt under studenttrafiken på Snapphanevägen.
Häktningsförhandlingarna hölls under tisdagen och bakom stängda dörrar. Alla fyra misstänkta - en 16-åring, en 17-åring och två 18-åringar bosatta i Kristianstad - nekade till mordförsök.

BT - 19 mar 14 kl. 13:03

30-åring häktad för mordförsök

Ytterligare en man med kopplingar till nazistiska Svenskarnas parti har häktats misstänkt för mordförsök i Malmö. Åklagaren Neela Frisell begärde 30-åringen häktad i sin frånvaro för fyra fall av mordförsök förrförra helgen då flera personer misshandlades efter en feministisk demonstration. Men mannen häktades endast för ett av fallen.

DalaDemokraten - 21 apr 17 kl. 06:01

Häktad för mordförsök: "Socialförvaltningen borde få straff..."

Misstankarna har skärpts till att gälla två mordförsök. Åklagaren Patrik Säflund vill ha häktningen förlängd i två veckor. 55-åringen som sitter häktad för mordförsöken på arbetsförmedlingen har en annan syn på saken: – Socialförvaltningen borde få straff....

Sydsvenskan - 22 jul 17 kl. 05:11

Mordmisstänkte mannen nekar till brott

Den mordmisstänkte man som misstänks ha dödat en kvinna och tre små barn i Gårdsten i Göteborg nekar till brott. Det framkom när häktningsförhandlingen startade vid lunchtid. Mannen bestrider även häktningen, rapporterar flera medier.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 17 kl. 13:06

Mordmisstänkte mannen nekar till brott

Den mordmisstänkte man som misstänks ha dödat en kvinna och tre små barn i Gårdsten i Göteborg nekar till brott. Det framkom när häktningsförhandlingen startade vid lunchtid. Mannen bestrider även häktningen, rapporterar flera medier.

Kristianstadsbladet - 16 jul 13 kl. 18:21

Fyra tonåringar misstänkta för mordförsök kvar i häktet

Foto: Johanna Wallin
De fyra tonåringar som mitt under studenttrafiken försökt mörda en 22-åring på Snapphanevägen tvingas sitta kvar i häktet. Alla fyra är på sannolika skäl misstänkta för dådet.
Under tisdagen omhäktades de fyra, som suttit inlåsta sedan den 18 juni, vid tingsrätten i Kristianstad.

Expressen - 05 nov 13 kl. 13:37

Tre män häktade för mordförsök på biltvätt

MALMÖ. Mordförsöket i biltvätten har utvecklats till en märklig historia. I dag var den skjutne 25-åringen på plats vid häktningen - för att fria de tre som misstänktes ha försökt mörda honom.

GT - 27 jun 16 kl. 15:31

Män begärs häktade efter mordförsök

Två män begärs häktade efter mordförsöket på midsommarafton. Både två med koppling till den så kallade Vårvädersligan, skriver Göteborgs-Posten. – Jag har precis fått ärendet till mig och håller på att läsa in mig inför häktningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Buss och personbil i olycka – oklart skadeläge

En buss och en personbil är inblandad i en trafikolycka i småländska Strömsnäsbruk. Enligt Trafikverket är det begränsad framkomlighet på platsen och stor påverkan på trafiken. .

Expressen - 1 timme sedan

Nya planen för att stoppa kriminell djurrättsaktivism

Regeringen ändrar i Polismyndighetens regleringsbrev. Myndigheten ska nu redovisa hur de arbetar för att motverka brottslighet kopplad till djurrättsaktivism..

Expressen - 1 timme sedan

Ytterligare en jordbävning skakar Filippinerna

En jordbävning inträffade i går måndag på Filippinerna. Bara timmar senare drabbas landet av ytterligare en jordbävning, det skriver Times of India. .

Expressen - 1 timme sedan

Barn påkört – fört till sjukhus

Ett barn har blivit påkört i Härryda utanför Göteborg.Barnet har förts till sjukhus med ambulans.Skadeläget är oklart..

Expressen - 2 timmar sedan

Landssorg efter dåden – dödssiffran stiger

Det har utlysts landssorg i Sri Lanka på grund av bombdåden som krävt 311 människoliv och skadat 500. Dyster musik spelas på radiostationerna och flaggorna är på halvstång. På tisdagen hölls tre tysta minuter för att hedra offren.

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka i Göteborg – två till sjukhus

Två bilar har krockat på Mellbyvägen i Göteborg.Två personer kommer föras till sjukhus.Skadeläget är oklart..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya IRA tar på sig journalistmordet

Nya IRA tar på sig mordet på journalisten Lyra McKee, 29, i Londonderry i Nordirland. I ett uttalande ber gruppen om ursäkt till McKees vänner och familj.”IRA sänder våra mest uppriktiga ursäkter”, skriver de enligt The Irish News.

Expressen - 2 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Dödssiffran stiger i Sri Lanka • En allvarligt skadad efter krock • Skogsbranden har begränsats

Dödssiffran stiger efter terrorbombningarna i Sri Lanka – 311 personer har omkommit, enligt Washington Post. En person är allvarligt skadad efter en kollision mellan en personbil och en lastbil söder om Borås.Räddningstjänsten har nått framsteg i att begränsa den stora skogsbranden som brinner utanför Motala.

Expressen - 2 timmar sedan

Eldningsförbud råder i Skåne och Blekinge

Sedan annandagen råder eldningsförbud i fem blekingska och tio skånska kommuner. Fler väntas följa efter i början av veckan.Det har brunnit ute i naturen på många ställen i Sydsverige under helgen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre till sjukhus efter flerbilskrock

Tre bilar krockade på tisdagsmorgonen på Härskogsvägen i Lerum.Ambulanshelikopter har larmats till platsen och tre personer kommer föras till sjukhus.Skadeläget är oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.