Opinionen.se > Opinion

Saturday, 20 April, 11:19

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre dog i frontalkrock
Tre personer omkom när två personbilar frontalkrockade på riksväg 41 utanför Kinna på tisdagskvällen.Personerna i bilarna klämdes fast i den svåra kollisionen. De båda förarna, en man i 45-årsåldern och en man i 65-årsåldern, klämdes så illa att deras liv inte gick att rädda. Även en 85-årig kvinna omkom och ytterligare en kvinna blev allvarligt skadad. Hon vårdas på Sahlgrenska sjukhuset och tillståndet för henne är kritiskt, uppger polisen i Västra Götaland.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kinna, Sahlgrenska, Västra Götaland, Borås, Varberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, dogi , frontalkrock
Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 02:19

Tre dog i frontalkrock på E 10


Tre personer - två män och en kvinna - omkom i en frontalkrock mellan två personbilar på E 10 i Norrbotten på söndagen, enligt polisen.Larmet om olyckan - som inträffade av oklar orsak i höjd med Räktforsen, mellan Svartbyn i Överkalix och Västannäs i Kalix - kom klockan 17.31.

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 13 kl. 02:21

Tre dog i frontalkrock på E 10

Tre personer ? två män och en kvinna ? omkom i en frontalkrock mellan två personbilar på E 10 i Norrbotten på söndagen, enligt polisen.

VBL - 16 mar 13 kl. 17:33

Tre dog i snöskoterkrock

UTSJOKI. Tre finländare dog i en frontalkrock mellan två snöskotrar vid den finsk-norska gränsen på sjön Pulmankijärvi på lördagen. Polisen säger att olyckan var mycket ovanlig..

HBL - 14 dec 14 kl. 18:41

Tre dog i krock med långtradare

Tre unga kvinnor har omkom i en frontalkrock mellan en långtradare och en personbil i Laukas i Mellersta Finland. Olyckan inträffade klockan 18.30 kring 17 kilometer norr om Jyväskylä.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 13 kl. 01:28

Tre dog i brand på äldreboende

Minst tre människor dog i en brand på ett äldreboende i sydöstra Frankrike på fredagen. Tillståndet var kritiskt för ytterligare en person. Elden startade i ett av rummen, men anledningen var oklar.

Kristianstadsbladet - 24 aug 13 kl. 01:26

Tre dog i brand på äldreboende


Minst tre människor dog i en brand på ett äldreboende i sydöstra Frankrike på fredagen. Tillståndet var kritiskt för ytterligare en person.Elden startade i ett av rummen, men anledningen var oklar.

BT - 24 aug 13 kl. 01:28

Tre dog i brand på äldreboende

Minst tre människor dog i en brand på ett äldreboende i sydöstra Frankrike på fredagen. Tillståndet var kritiskt för ytterligare en person. Elden startade i ett av rummen, men anledningen var oklar.

Aftonbladet - 09 aug 11 kl. 15:48

Tre dog på spanskt tivoli

Tre unga män dog och en tonårig tjej skadades svårt i spansk tivoliolyckaSlungades i väg ur karusellen "Extreme"..

Västerbottens Folkblad - 23 jun 13 kl. 22:16

Tre dog i midsommartrafiken

Tre personer dog i olyckor i midsommartrafiken. Det är en ovanligt låg siffra som bekräftar senare års trend med sjunkande antal döda under årets trafiktätaste [...].

NT - 24 aug 13 kl. 01:26

Tre dog i brand på äldreboende

Minst tre människor dog i en brand på ett äldreboende i sydöstra Frankrike på fredagen. Tillståndet var kritiskt för ytterligare en person..

SvD - 24 aug 13 kl. 01:26

Tre dog i brand på äldreboende

Minst tre människor dog i en brand på ett äldreboende i sydöstra Frankrike..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.