Opinionen.se > Opinion

Friday, 26 April, 05:06

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Inget sjöfylleri i Blekinge
Sjöfylleriet har minskat kraftigt sedan den nya lagen trädde i kraft förra sommaren. I Blekinge har kustbevakningen inte gripit en enda person för sjöfylleri i år.Den främsta orsaken att kustbevakningen ingriper är fortkörning, uppger SR Blekinge..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Blekinge, SR Blekinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, sjöfyllerii , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 27 mar 17 kl. 17:59

Inget hospice till Blekinge

Frågan om ett hospice i Blekinge lever. Till viss del. Trots att kommunerna säger nej vill landstingspolitikerna inte helt lägga ner planerna på palliativ vård i hemliknande miljö..

Blekinge Läns tidning - 03 jul 14 kl. 09:08

Gasbilar inget för Blekinge

Blekinge Läns tidning - 15 okt 15 kl. 17:28

Ny metod mot fetma inget för Blekinge

Sjukhusnämndens politiker befattar sig inte med specifika vårdmetoder. Beslutet blev därför att inte fatta beslut om en ny behandling mot övervikt..

Corren - 25 jun 17 kl. 14:30

Minskat sjöfylleri under midsommar

En grundstötning och inget sjöfylleri, därför tros midsommarhelgen ha varit havets lugnaste på tre år..

NT - 25 jun 17 kl. 14:30

Minskat sjöfylleri under midsommar

En grundstötning och inget sjöfylleri, därför tros midsommarhelgen ha varit havets lugnaste på tre år..

Blekinge Läns tidning - 07 sep 16 kl. 19:01

Inget beslut om fristad i Blekinge

Allt fler åsiktsyttrare och kulturarbetare förtrycks och hotas i världen. Region Blekinge hade frågat länets kommuner och flera är positiva till att bli fristad. Men på regionstyrelsen blev det inget beslut..

Blekinge Läns tidning - 12 apr 16 kl. 13:27

Zlatan kräver inget skådestånd

Zlatan Ibrahimovics stämningansökan mot före detta förbundskaptenen i friidrott, Ulf Karlsson, är nu inlämnad. Fotbollsstjärnan kräver inget skadestånd utan endast ersättning för rättegångskostnaderna. Stämningsansökan har nu på morgonen lämnats in till tingsrätten i Karlstad.

Blekinge Läns tidning - 15 apr 16 kl. 20:13

Inget åtal mot Eniros förre vd

En utredning om bokföringsfiffel mot Eniros förre vd Johan Lindgren läggs ned. - Det blir inget åtal, säger överåklagare Gunnar Stetler vid riksenheten mot korruption, till TT.(TT) En utredning om bokföringsfiffel mot Eniros förre vd Johan Lindgren läggs ned.

Blekinge Läns tidning - 27 aug 17 kl. 16:15

Inget toppresultat av Rissveds

Det blev inget VM i mountainbike för Jenny Rissveds på grund av ett sponsorbråk. Men hon körde världscupavslutningen i Val di Soli, Italien. Där blev dock inget toppresultat för OS-guldmedaljören, som tävlat ytterst sparsamt den här säsongen.

Blekinge Läns tidning - 23 jun 18 kl. 08:44

"Inget lag har det lätt mot oss"

Tyskland vinner enkelt. Sami Khediras kaxiga utspel är inget som stör Bundesliga-proffset Ludwig Augustinsson. Han vänder på det.

Blekinge Läns tidning - 17 jun 16 kl. 13:06

Blekinge Offshore utgör inget hot mot försvaret i Blekinge.

Blekinge Offshores mål är samexistens med försvarsmakten. Förutsättningarna för detta är så väl underbyggt att det i Mark- och Miljödomstolens yttrande till Miljödepartementet tydligt slås fast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.