Aftonbladet > Nyheter

Monday, 22 April, 15:36

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 08:59

Mamman mördad framför sin pojke41-åringen ringde polisen och sa att han dödat sin fruAnhölls för mord: Han hade blod på händerna..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamman, mördad, framförsin , pojke
Kristianstadsbladet - 26 okt 13 kl. 14:30

Socialen är självkritisk om flytt av liten pojke

Anmälningar som kom bort och kollegor som pratade förbi varandra. Nu är socialen självkritisk och vill ha en statlig granskning när det gäller flytten av en liten pojke från ett fosterhem till mamman.
Det var barnhälsovården i Hässleholm, Prisma familjecentrum i Kristianstad och Kriscentrum i Kristianstad som slog larm.

BT - 12 okt 14 kl. 07:38

Ett nytt liv i Borås

I det ännu kala pojkrummet skrattar 14-årige Efraim åt en dubbad version av Mr Bean. Efter flykten från Eritrea har han fått ett nytt hem i en familj i Borås. Efraim anlände med allt han ägde i en plastpåse, men precis som andra ensamkommande flyktingbarn har han ett tungt bagage att bära med sig in i framtiden.

Nyheter 24 - 14 jun 12 kl. 22:38

Fick en dotter i stället för en son - dödade spädbarnet


Den tre månader gamla flickan hittades med en vrickad nacke, brännmärken från cigaretter och bitmärken. Nu åtalas pappan. BANGALORE.

Kristianstadsbladet - 19 dec 12 kl. 07:00

"Kanske kan jag skriva på halvtid"

Foto: KB
Ulrika Sandberg, från Kristianstad, debuterar nu med romanen "Gungfly". Kristianstadsbladets Lukas Ernryd ringde henne och ställde fem frågor. Som vad gungfly betyder.

YLE - 27 mar 15 kl. 08:30

Följ med Farbror Fedja in i teaterns magiska värld!

Hur gör man rolig familjeteater? Det vet minsann alla inblandade i ”Farbror Fedja, katten och hunden” som just nu spelas på Wasa Teater. Drutten och Jena minns många av oss.

Skånskan - 12 okt 15 kl. 09:00

Övertygande om försvunna barn

deckarspalten Brittiska Gilly MacMillans debut Bränd himmel (Modernista) är en deckare som gör mig lycklig. Utan större åthävor lyckas den vara något eget i en genre full av bleka kopior. Grundhandlingen är ganska klassisk – ett barn försvinner och det blir en kamp mot klockan för att hitta barnet levande.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 12:00

”Ta med näsduken till Billy!”

Kultur och Nöje Körsjungande gruvarbetare som far ner i jorden, en död mamma som ger sin son budskap, en mormor som fått hålla till godo med korten hon fick – och en pojke som dansar ut till ett nytt liv. Nu intar musikalen Billy Elliot Malmö Operas stora scen.
– Ta med näsduken, säger Åsa Fång, som spelar danslärarinnan Mrs Wilkinson.

YLE - 22 aug 17 kl. 12:25

Antalet barn som vägrar gå till skolan håller på att öka

Ett barn som vägrar eller inte kan gå till eller vistas i skolan kan lida av olika problem. Det kan handla om svår ångest eller om annan problematik som resulterar i att man inte klarar av att gå i skolan. Bland andra Mannerheims barnskyddsförbund varnar för den här formen av problematik eftersom skolfrånvaro i ett barns liv betyder en väldigt stor ökad risk för utslagning eller marginalisering.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 minuter sedan

E20 avstängd efter frontalkrock

Aftonbladet - 04 jul 17 kl. 15:26

Amerikanska pannkakor

Aftonbladet - 16 apr 19 kl. 13:18

Allt du behöver veta om bostadsköp i Spanien

Aftonbladet - 17 apr 19 kl. 10:38

Här får stjärnpappan betala för sonens talang

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Stal showen – utan att vara där

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Ojämställdheten börjar redan på BB

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Sågar Uniteds beslut om VNL: ”Dumhet”Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.