Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:09

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 08:10

Bisarr robot som kan sjungaTalar som mnniskor.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bisarr, robotsom kan , sjunga
YLE - 13 nov 14 kl. 15:54

Kan kometer sjunga?

- Det finns inte ljud i rymden, kommenterar Marcus Rosenlund de ljudfiler som sprids i sociala medier just nu. Den europeiska rymdorganisationen ESA kallar ljudupptagningarna för Kometens sång. - Ljud behöver något medium för att fortplanta sig.

Cornucopia - 08 dec 14 kl. 14:36

Robot 77 HAWK var tänkt att bara användas i Skåne

Sveriges mellanräckviddiga luftvärn, robot 77 HAWK har en markbaserad målradar, synnerligen olämplig för gruppering i normal svensk skoglig terräng, eller för den delen i bebyggelse. I själva verket införskaffades robot 67 HAWK-systemet på slutet av 60-talet enbart för att användas till luftvärn i Skåne, men har i takt med nedläggningar och avskaffande av bland annat långräckviddiga Robot 68 Bloodhound givits andra uppgifter.

Detta är inget nytt, utan jag har berört det i tidigare inlägg om svenskt medel- och långräckviddigt luftvärn.

Dagensanalys.se - 10 jan 18 kl. 11:40

Egmont köper Robot

Egmont Publishing har förvärvat titeln Robot från Reset Media. Reset Media startade tidningen Robot 2010 och har sedan dess utökat utgivningen såväl i Sverige som internationellt. Robot finns, förutom i Sverige, idag även i Norge, Tyskland, Ungern och Holland.

Cornucopia - 15 jan 19 kl. 09:14

Robot 70 och 90 återinförs som brigadluftvärn och på Gotland

Luftvärnsrobotsystemen 70 och 90 dammas av ur materielreserven och återinförs som brigadluftvärn uppger ÖB på Försvarsmaktens hemsida. Brigaderna behöver utökat luftvärnsskydd, i praktiken mot attackhelikopter och taktiskt attackflyg, men även mot UAV:er. Grundutbildningsplatserna ska också öka till 5 000 och en cyberförsvarsutbildning ska påbörjas för att fylla Försvarsmaktens behov.

BT - 12 apr 13 kl. 13:04

Kerry: Robot vore "enormt misstag"

Det vore ett "enormt misstag" av Nordkorea att skjuta upp en medeldistansrobot i den spända situationen, säger USA:s utrikesminister John Kerry. Kerry och Nato-chefen Anders Fogh Rasmussen besöker i dag Sydkorea.Den sydkoreanska huvudstaden Seoul är John Kerrys första anhalt på en Asienrundresa där det viktigaste stoppet är Peking.

Expressen - 09 maj 11 kl. 10:33

Boork: Det kan bli en bisarr situation

KOSICE. Varken Tre Kronor eller Kanada kommer att lägga sig avsiktligt. Men det kan bli en bisarr situation där inget lag riktigt vill vinna - och tänk om det blir straffar....

Sydsvenskan - 04 maj 12 kl. 08:30

Bisarr visklek. Medierna kollade inte nekrofilifakta

Helena Hägglund Sam Carlshamrefrilansjournalister bosatta i KairoIslamister och nekrofili! Slå upp det stort, med feta rubriker. Ge de suktande läsarnas deras lystmäte av smaskigheter.

Sydsvenskan - 30 sep 12 kl. 06:30

?Bibeln är fantastisk men bisarr?

Hur många böcker har du läst i din bokhylla???Kanske hälften. En gång tänkte jag räkna i kilo för det har ju en viss relevans hur tjocka de är.

UNT - 09 feb 13 kl. 16:00

Vi lever i en bisarr värld

KRÖNIKA. "Men filmen om hatet mot kvinnorna visar något annat, att det faktiskt är något särskilt med den världen. Det är en bisarr värld.

Nyheter 24 - 28 aug 13 kl. 11:39

Bisarr hatvideo skickades till moskéerSe delar av klippet här

Flera moskéer och muslimska center i London och resten av Storbritannien har fått en lika hatisk som bisarr dvd skickade till sig. Bland annat syns en dödskalle i plast med en mus i ena ögonhålen och en mask som slingrar sig ut ur näsan. På pannan står det "Profeten Muhammed".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.