Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:50

Liknande nyheter

Taggar: Ipadoch , pattar, Putins, strategi
SvD - 15 okt 15 kl. 14:22

Exklusiv krigsbutik – ”del av Putins strategi”

Patriotiska kläder och motiv på ryska flygräder i Syrien. En nyöppnad rysk exklusiv armébutik i Moskva, nära Kreml, erbjuder ett brett sortiment av kollektioner med militär koppling – allt från muggar med Putins porträtt till läderjackor som kostar drygt 10 000 kronor. Se bilder från butiken här..

DI - 19 apr 17 kl. 22:40

Putins strategi för att påverka USA-valet

En rysk statlig tankesmedja som kontrolleras av president Vladimir Putin lade upp en strategi för att påverka det amerikanska presidentvalet till Donald Trumps fördel, uppger flera källor inom den dåvarande och nuvarande amerikanska administrationen för Reuters..

DN - 15 timmar sedan

Regeringen: Ny strategi ska minska dödsolyckor på jobbet

Under torsdagen fattar regeringen beslut om att ta fram en ny arbetsmiljöstrategi. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) säger att arbetet för att motverka dödsolyckor på jobbet måste ta större plats. – Vi måste vända trenden, säger Ylva Johansson (S)..

YA - 18 aug 12 kl. 06:30

Putins rädsla bakom domen

Den politiska domen mot de tre medlemmarna i Pussy Riot är ett klart besked: Vladimir Putin är livrädd för att tappa sitt grepp om Ryssland.
Putins svar till dem som protesterar mot hans regim är hårdare förföljelse och fängelse av oliktänkande. Domen mot Pussy Riot är allvarlig inte bara för de dömda kvinnorna.

SvD - 28 jul 15 kl. 09:56

Linda Nordlund: Sverigedemokraterna går i Putins ledband

Sverigedemokraterna gillar Putin mest i Norden, i alla fall om man ser till hur de röstar i Europaparlamentet. Detta trots att Ryssland de senaste åren agerat aggressivt och närmast imperialistiskt mot sina grannländer, framförallt i och med den folkrättsvidriga annekteringen av Krim. Att splittra EU är en del i Kremls strategi för att omdefiniera den europeiska säkerhetsordningen, och tillsammans med andra nationalistiska partier i Europa går Sverigedemokraterna i Putins ledband..

SvD - 02 aug 15 kl. 14:16

Expert: ”Butiken ett led i Putins pr-strategi”

En rysk exklusiv armébutik har under sommaren öppnat i Moskva. Butiken ebjuder ett brett sortiment av ryska patriotiska föremål, med militär koppling – allt från muggar med Putins porträtt till läderjackor som kostar drygt 10 000 kronor. Se bilder från butiken här..

IDG - 15 jan 13 kl. 09:57

Två paddor om året är Apples nya strategi

Apples beslut att uppgradera Ipad efter bara ett halvår är företagets nya strategi säger ett nytt rykte. Redan i mars kommer nästa version..

Posh24 - 20 sep 13 kl. 17:19

Snooki tänker operera brösten: "Mina pattar är skitäckliga!"

Snooki älskar livet som mamma till 1-åriga Lorenzo, men hon är inte så förtjust i vad graviditeten gjort med hennes kropp. Nu har hon till och med berättat att hon hatar sin kropp efter födseln, och att hon vill operera brösten.

"Mina pattar är skitäckliga", sade Snooki i en intervju.

DN - 21 dec 17 kl. 20:13

Danska spelarna kritiseras för sång om ”stora pattar”

Efter att det danska herrlandslaget säkrat spel i fotbolls-VM nästa sommar firade spelarna i omklädningsrummet. Bland annat sjöng de en sång med texten ”vem var det som vann i dag? Det var vi från Danmark.

Sydsvenskan - 23 mar 18 kl. 14:25

Danska landslaget körde "stora pattar "-sången –trots kritiken

Trots kritiken från det danska fotbollsförbundet DBU sjöng herrlandslaget återigen sången med orden "stora pattar" efter en landskampsseger. Efter torsdagens landskampsseger över Panama (1–0) lades videon ut på landslagets Facebook-sida. – Det är klart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.