DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 07:46

DI - 20 jul 11 kl. 08:44

Apple snart störst i världenKurslyftet i spåren av tisdagskvällens delårsrapport innebär att teknikjätten Apple kommer allt närmare positionen som världens största börsbolag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Apple

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Applesnart , störsti världen
IDG - 05 maj 17 kl. 14:24

Nu är Apple störst på kroppsburen teknik


Apple Watch har gått om Fitbit och därmed har Apple störst marknadsandel bland företaget som tillverkar fitnessarmband och annan kroppsburen teknik..

Affärsvärlden - 19 apr 16 kl. 16:32

Apple förstärker med tidigare Tesla-chef

Apple får nu förstärkning av Chris Porritt som tros komma att leda teknikjättens bilprojekt. Porritt rekryteras från Tesla Motors och han ersätter veteranen Steve Zadesky som tidigare i år ska ha lämnat Apple..

UNT - 20 aug 12 kl. 19:32

Nu är Apple störst

Apple är nu det mest värdefulla bolaget historiskt utifrån värdet på aktiestocken, som stigit till 622 miljarder dollar. Apple passerade i dag den långvariga konkurrenten Microsoft. Microsofts toppnotering är från 1999.

IDG - 02 aug 13 kl. 10:32

Nu är Apple störst på börsen igen


Trots två mediokra kvartalsrapporter i rad är Apple nu återigen det högst värderade företaget i världen..

Affärsvärlden - 27 jan 15 kl. 16:43

Nu är Apple störst i Kina

För första gången har Apple lyckats överträffa de inhemska tillverkarna i Kina och bolaget intog förstaplatsen i det fjärde kvartalet. Det visar estimat från analysfirman Canalys, skriver VentureBeat..

IDG - 03 mar 15 kl. 18:39

Gartner: Apple störst på smarta mobiler


Till skillnad från IDC och Strategy Analytics placeras Apple överst på smartphonetronen av Gartner. .

Nyteknik - 05 mar 15 kl. 08:50

Apple störst för första gången

Apple har aldrig tidigare sålt flest smarta mobiler på den globala marknaden. Samsung har toppat listan sedan 2011,.

DI - 15 feb 16 kl. 09:15

Apple förstärker tv-satsningen med Dr Dres dramaserie

En stagnerande marknadsandel inom smartphones och en fallande andel inom surfplattor, har gjort att Apple trappar upp sin tv-satsning. Det skriver Salem State Log..

Affärsvärlden - 13 jun 16 kl. 11:01

Indien till Apple: Först fabriker, sen butiker

Världens snart folkrikaste land – Indien – vill ha ett löfte från Apple att starta tillverkning i landet innan de får öppna egna butiker. Det skriver Bloomberg..

Computer Sweden - 01 feb 17 kl. 09:00

Påeldade av Samsung – då var Apple störst igen


Apple avslutade 2016 starkt, och kunde under ett kvartal titulera sig världens största mobilleverantör. Men sett över helåret dominerar Samsung fullständigt..

IDG - 01 feb 17 kl. 09:00

Påeldade av Samsung – då var Apple störst igen


Apple avslutade 2016 starkt, och kunde under ett kvartal titulera sig världens största mobilleverantör. Men sett över helåret dominerar Samsung fullständigt..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 9 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 9 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 9 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 10 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 10 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 11 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 12 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 12 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 12 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.