Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 19 April, 19:45

Vimmerby Tidning - 20 jul 11 kl. 08:33

Öppnar dörren för ny regionÖstergötlands landsting bjuder in grannlänen Kalmar, Jönköpings och Södermanlands län till att bilda en region..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Kalmar, Södermanlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppnar dörrenför ny , region
Sydsvenskan - 02 okt 14 kl. 15:34

S+MP hoppas styra region Skåne med mittenpartiernas hjälp

På onsdagskvällen stod det klart att även Centern nobbar Socialdemokraternas erbjudande att ingå i styret för Region Skåne. Efter Folkpartiets och Kristdemokraternas avslag tidigare i veckan återstår bara två partier som är redo att ratta region Skåne under den kommande mandatperioden – Socialdemokraterna och Miljöpartiet.– I det här läget hade det naturliga varit ett blocköverskridande styre.

Expressen - 28 jul 16 kl. 20:32

Bildörren öppnades – cyklist kraschade in

En man ska ha öppnat bildörren varpå en kvinna cyklade rakt in i dörren, enligt initiala uppgifter till polisen.– Cyklisten har åkt med ambulans till sjukhus, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i region Väst.Polisen utreder händelsen som vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada..

Expressen - 14 apr 16 kl. 12:04

Här hänger han en bombväska på dörren

Tidigt på morgonen går mannen fram till butiken på Fredsgatan i Malmö och hänger en väska på dörren – bara minuter senare detonerar en kraftig sprängladdning. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot – nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp. – All hantering med sprängmedel är ju delvis okontrollerad och oskyldiga kan komma emellan, säger Ronny Holmberg, kommissarie vid polisen i region Syd, i Brottsplats Sverige..

GT - 11 nov 17 kl. 18:13

Stöldturné mot äldre – polisen varnar: "Öppna inte dörren"

Tre åldringsbrott inträffade på kort tid i Halland på lördagseftermiddagen. En rullstolsburen kvinna i 90-årsåldern finns bland de drabbade. Mycket talar för att samma gärningsmän ligger bakom samtliga brott.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 00:01

Höganäs, öppna dörren till Fristaden.

Miljöpartiet i Höganäs vill att kommunen ska bli fristad åt en konstnär som förföljs och hotas i sitt hemland. Men motionen, som så småningom ska behandlas i kommunfullmäktige, har nu fått avslag i kultur- och fritidsutskottet. Dess ordförande, Anders Ståhl (M), tycker egentligen att idén med en fristadskonstnär är bra.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 21:17

Nu är dörren stäng till Max IV:s framtid

Lund Kungen, statsministern och universitetsrektorn firade under tisdagen att anläggningen Max IV nu är färdig.
Förväntningarna på vad som kan presteras inom laboratoriets cirkelformade väggar är höga, så höga att ingen riktigt ens anar vad de kan förvänta sig.– Det är en grupp rebeller som gjort detta möjligt.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 08:54

Resan mot ett digitalt hem – Håll koll på ytterdörren med Ring

För fem år sedan stod Jamie Siminoff i sitt garage och irriterade sig på att han inte kunde hålla koll på vem som var vid ytterdörren. Idag är Ring ett globalt företag som jobbar med smarta säkerhetslösningar för hemmet med ett mål är att minska brottsligheten i samhället. > Här kan du läsa alla tidigare artiklar om Resan mot ett digitalt hem Jamie säger själv att det är tack vare hans fru som Ring idag ens existerar.

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 07:51

Stendörren: EQT förlänger budperioden

Acceptperioden förlängs ytterligare till och med den 8 februari klockan 15. Det framgår av ett pressmeddelande. Vid utgången av den förlängda acceptfristen den 16 januari 2019 hade erbjudandet accepterats av aktieägare representerande 11,38 procent av samtliga aktier och 6,32 procent av samtliga röster i Stendörren.

SmålandsPosten - 05 dec 13 kl. 06:22

Dörren inte stängd för ett barncentrum

Ett barncentrum på Centrallasarettet i Växjö kan bli verklighet. Även om vuxenpsykiatrin flyttar dit. Det säger landstingsstyrelsens ordförande Suzanne Frank (M).

Skånskan - 23 dec 14 kl. 18:31

C: Vi håller dörren öppen

I morgon är det julafton och om lite mer än en vecka så ringer vi in ett nytt år. 2014 har varit ett spännande, en del skulle nog säga omtumlande, politiskt år.
Vi som parti kom under 2014 att sitta i opposition, både i Region Skåne och nationellt.

ÖstersundsPosten - 09 jan 15 kl. 18:16

Regionstyrelsen öppnar dörren

Regionstyrelsen ersatte landstingsstyrelsen när Region Jämtland Härjedalen bildades vid årsskiftet. Sammanträdena pågår i regel i två dagar och den första dagen kommer mötet att vara offentligt för att öka insynen. Det innebär att allmänheten, regionfullmäktiges ledamöter och regionens personal har rätt att närvara under den första dagen, som framför allt kommer att innehålla informationsärenden.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.