Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 20 April, 11:20

Vimmerby Tidning - 20 jul 11 kl. 08:37

Tisdagar hetast på ALVJa, tisdagsfenomenet verkar fortfarande hålla i sig. Tisdag är nämligen den veckodag då flest väljer att besöka Astrid Lindgrens Värld och särskilt då tisdagarna i juli..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
ALV, Astrid Lindgrens Värld

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tisdagar, hetast, ALV
Nyheter 24 - 06 maj 11 kl. 11:26

Behöver Djurgården ersätta Alvén?


Sportchef Stefan Alvén har lämnat skeppet efter hoten mot hans familj. Nu jagar Dif en ersättare - men behöver de verkligen någon? STOCKHOLM.

Vimmerby Tidning - 18 feb 11 kl. 08:08

ALV:s hotellplaner allt starkare

ALV:s planer på en stor hotellanläggning lever i allra högsta grad.
Styrelsen har givit klartecken att jobba vidare med en idé och en placering på ALV:s egen mark.
Samtidigt drar ALV tillbaka intresset att köpa Halkbanan och Vimmerby Energi- och Miljö:s fastighet..

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 13:10

Stefan Alvén hoppar av efter hot

Djurgården sportchef lämnar den krisdrabbade klubben.
Efter Lennart Wass fick sparken lämnar även Djurgårdens sportchef Stefan Alvén nu den krisdrabbade allsvenska klubben. Enligt Radiosporten tvingas han bort efter ett "allvarligt hot".

Expressen - 04 maj 11 kl. 18:59

Alvén talar ut om hoten mot familjen

Djurgårdens sportchef Stefan Alvén lämnar den krisdrabbade allsvenska klubben med omedelbar verkan efter ha mottagit allvarliga hot riktade mot sig själv och sin familj. Alvén fick ett brev på tisdagen med uppmaningen att avgå innan nästa allsvenska match mot Halmstad. Hotbrevet låg i ett ofrankerat kuvert som lagts i familjens brevlåda.

DN - 06 maj 11 kl. 07:00

Alvén: Dembo kan stämma Adelsohn

Djurgårdens avhoppade sportchef Stefan Alvén menar att det finns fler problem i klubben än risksupportrarna. ,Ulf Adelsohn är ett av dem. Adelsohns negativa uttalanden om målvakten Pa Dembo Touray borde prövas rättsligt menar Alvén.??

Expressen - 05 maj 11 kl. 10:10

Inte bara hoten som fick Alvén att avgå

Stefan Alvén och hans familj hotades. Hoten och sättet han upplevde att Djurgårdens styrelse körde över honom på fick sportchefen att avgå. - Min roll blev otydlig när Magnus kom in, så det har också varit en faktor, säger Alvén..

Expressen - 06 maj 11 kl. 09:25

Alvén till kollegorna: Därför avgår jag

Här är Stefan Alvéns brev till kollegorna i Djurgården efter hoten och beslutet att avgå. I morgon håller Dif:s ledning ett möte - där man ska diskutera Stefan Alvéns efterträdare. - Vi ska diskutera hur vi ska lösa det på kort sikt, säger Ingvar "Putte" Carlsson, sportsligt ansvarig i styrelsen..

LV - 13 jun 17 kl. 16:47

ALV om Bullerbyköpet: "Vill utveckla och förvalta"

Astrid Lindgrens Värld vill köpa Mellangården i Bullerbyn där Astrid Lindgrens far Samuel August en gång har bott, och förra veckan stoppades den öppna försäljningen. ALV:s VD Joakim Johansson säger att det är mycket viktigt för ALV att få köpa huset. Det här är en betydande kulturhistorisk plats så det är ju klart viktigt för oss..

LV - 29 aug 17 kl. 09:50

Högsäsongen avslutad – ALV kan stoltsera med ett nytt rekord

Efter att högsäsongen avslutades i söndags kan ALV stoltserat med nytt rekord. 4301 personer har i snitt besökt ALV varje dag under sommaren. – Det är det bästa dagsnittet genom tiderna, berättar en munter Jocke Johansson, VD..

YLE - 25 jul 17 kl. 12:02

Posten slutar dela ut brev på tisdagar

Posten har slutat dela ut brev, reklam och tidskrifter på tisdagar. Brev som postats på måndagar kommer hädanefter i regel att delas ut på onsdagar, meddelar Posten. På tisdagar fortsätter Posten bara dela ut en del tidningar, paket, expressbrev och laboratorieförsändelser.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.