Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:31

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 08:18

LIVE: David Cameron i parlamentetPremirminister David Cameron kommer att framtrda i parlamentet p onsdagen angende avlyssningsskandalen och sitt beslut att anstlla News of the Worlds fre detta chefredaktr Andy Coulson som sin egen kommunikationschef.

Nyheterna.se snder live med start frn 12.30!.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LIVE, David, Cameroni , parlamentet
NSD - 24 jun 16 kl. 09:24

Live: David Cameron avgår efter Bretix

Storbritanniens premiärminister David Cameron avgår inom kort, meddelar han på en presskonferens utanför 10 Downing Street..

Nerikes Allehanda - 28 jan 14 kl. 05:06

Pinsamt läge för David Cameron

Att fjäska med främlingsfientliga krafter har sina risker. Fråga Storbritanniens premiärminister David Cameron! Det kan vara ett gott syfte att försöka mota tillbaka det EU- och främlingsfientliga partiet UK independence party, Ukip.

Nerikes Allehanda - 27 jun 14 kl. 05:03

Okej David Cameron – lämna EU!

Hej David Cameron! Vill du inte vara med i EU? Var så god: Dörren är där!

BT - 19 sep 14 kl. 08:30

David Cameron: Dags att gå vidare

Det blev ett tydligt nej i den skotska folkomröstningen om självständighet. - Nu är det dags för Storbritannien att samla sig och gå vidare, säger premiärminister David Cameron.Frågan om huruvida Skottland ska vara ett självständigt land har nu avgjorts för en generation framåt, säger Cameron i en första kommentar till resultatet i folkomröstningen som blev ett tydligt nej.

SR - 11 aug 11 kl. 03:24

David Cameron kallar in parlamentet

Idag är det extrainkallat möte i det brittiska parlamentet med anledning av upploppen. Premiärminister David Cameron har bett ledamöterna bryta semestern för en debatt. Samtidigt pågår uppröjningsarbetet i de drabbade områdena..

SvD - 27 jun 16 kl. 18:47

David Cameron: Brexit måste accepteras

Storbritanniens avgående premiärminister David Cameron säger att parlamentet inte ska försöka stoppa landets utträde ur EU. – Det kan inte finnas något tvivel om resultatet. Jag är tydlig med att regeringen denna morgon var enig om att beslutet måste accepteras, sade han inför parlamentet..

SR - 20 jul 11 kl. 12:30

Just nu: David Cameron talar i parlamentet

Ekot rapporterar direkt när Storbritanniens premiärminister David Cameron talar inför extrainkallat parlament..

SR - 11 aug 11 kl. 12:58

David Cameron i krismöte efter kravallerna

I Storbritannien har parlamentet precis satt sig ner i ett extrainsatt krismöte med anledning av upploppen runt om i landet. Premiärminister David Cameron har bett ledamöterna avbryta semestern för en debatt. Ekots utsände Annika Digréus rapporterar från London..

DI - 16 feb 16 kl. 09:14

David Cameron inleder operation övertalning

Den brittiske premiärministern David Cameron ska i dag försöka övertyga EU-parlamentet om att gå med på Storbritanniens krav på förändringar i unionen..

Nyheter 24 - 12 feb 11 kl. 18:36

Le Pen gillar David Cameron


Marine Le Pen välkomnar att David Cameron och Tories närmar sig Front National. Brittiske premiärministern David Cameron höll ett tal vid en säkerhetspolitisk konferens förra helgen i München där han slog tillbaka mot "den statliga multikulturalismen som har stoppat oss från att stärka den nationella identiteten" och mot att Storbritannien tidigare har "accepterat och till och med uppmuntrat grupper som inte delar brittiska värderingar". Camerons tal resulterade i stor glädje bland brittiska nationalistgrupper, men även hos franska höger-nationalistpartiet Front Nationals ledare Marine Le Pen, dotter till nyligen avlidne Jean-Marie Le Pen:?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.