DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:19

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Gratisbussar under nostalgidagarnaFör boende i orterna runt Säter som vill lämna bilen hemma under torsdagens parad och fredagens cruising har kommunen satt in gratisbussar. Här är alla tider och avgångar..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Säter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gratisbussarunder , nostalgidagarna
DalaDemokraten - 19 jul 17 kl. 11:07

Kommunen ordnar gratisbussar till Nostalgidagarna

Säters kommun satsar på ett välbeprövat knep för att locka besökare till de traditionella Nostalgidagarna..

Dalarnas tidningar - 19 jul 17 kl. 11:07

Kommunen ordnar gratisbussar till Nostalgidagarna

Säters kommun satsar på ett välbeprövat knep för att locka besökare till de traditionella Nostalgidagarna..

Magazin24 - 03 mar 13 kl. 10:37

Västmanlands teater anordnar gratisbussar till föreställningar

Vid tre tillfällen denna vår kommer det att gå gratisbussar till föreställningar på Västmanlands teater i Västerås. Söndagen den 10 mars går det gratisbussar till föreställningen En familj/Perheenjäsen, som startar klockan 16.00 på Västmanlands teater.

Hela Gotland - 25 okt 12 kl. 11:26

Gratisbussar från Ungdomsgalan

Nu ordnar region Gotland gratisbussar så att alla ungdomar som inte bor i Visby kan ta sig hem efter Ungdomsgalan nästa fredag..

UNT - 19 jun 13 kl. 08:26

Studentförbund ordnar gratisbussar

Fria Moderata studentförbundet ordnar gratisbussar för personer som vill resa mellan Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Södersjukhuset..

SR - 19 jun 13 kl. 08:26

Kommunal rasar över moderata gratisbussar

Fria Moderata studentförbundet (FMS) ordnar i dag gratisbussar för personer som vill resa mellan Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Södersjukhuset i Stockholm..

DN - 19 jun 13 kl. 08:50

Kommunal: Oacceptabelt med gratisbussar

Fria Moderata studentförbundet (FMS) ordnar med anledning av strejken i kollektivtrafiken i dag gratisbussar för personer som vill resa mellan Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Södersjukhuset i Stockholm.?Fullständigt respektlöst?, säger Kommunals avtalssekreterare Lenita Granlund..

P3 - 19 jun 13 kl. 09:33

Moderata studenter trotsar strejken med gratisbussar - Kommunal rasar

Fria Moderata studentförbundet (FMS) ordnar gratisbussar för personer som vill resa mellan Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Södersjukhuset i Stockholm. Respektlöst och oacceptabelt, säger Kommunal..

SVT - 19 jun 13 kl. 11:08

Trotsar strejken ? hyr gratisbussar

Fria Moderata studentförbundet (FMS) ordnar i dag gratisbussar mellan två sjukhus i Stockholm med anledning av strejken i kollektivtrafiken i dag. Kommunal ser allvarligt på initivativet..

SvD - 12 aug 16 kl. 16:22

Gratisbussar till Södertälje efter broskadan

Trafikverket vill underlätta för trafikanterna som ska resa mellan Stockholm och Södertälje nu när bron över E4:an är trasig. Gratisbussar sätts in mellan Skärholmen och Södertälje från och med måndag, då trafiken ökar efter semestrarna..

Dalarnas tidningar - 19 aug 13 kl. 07:05

800 mopedister i kortege under Nostalgidagarna

Nästan 800 mopedister deltog i kortegen genom stan, men på Stora Björn var det sämre uppslutning. Arrangörerna av Nostalgidagarna har blandade känslor efter helgen..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.