DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 22 April, 15:34

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Sverigedemokrat jagas av kronofogdenEn kommunpolitiker i 60-årsåldern, tillhörande Sverigedemokraterna jagas av kronofogden..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Sverigedemokraterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigedemokrat, jagasav , kronofogden
UNT - 20 jul 11 kl. 17:02

Sverigedemokrat jagas av Kronofogden

Sverigedemokratiske kommunpolitikern Mikael Bergman har obetalda skulder på drygt 18 000 kronor och jagas därför av Kronofogden..

Nyheter 24 - 08 mar 12 kl. 17:40

Kronofogden jagar ytterligare två politiker


En Socialdemokrat och en Sverigedemokrat har skulder på mer tillsammans skulder på nästan 800 000 kronor och jagas just nu av kronofogden. Allt fler kommunpolitiker skuldsätter sig själva och jagas av Kronofogden. Nu har ytterligare två politiker hamnat i kronofogdens register för sina omfattande skulder.

Magazin24 - 12 sep 12 kl. 15:56

Politiker jagas av kronofogden

En skuldsatt politiker i Hallstahammar jagas av kronofogden. En politiker som är ledamot i kommunfullmäktige i Hallstahammar har inte betalat fordonskatt på 2 528 kronor och jagas nu av kronofogden..

Magazin24 - 20 aug 12 kl. 10:34

Politiker jagas av kronofogden

En politiker i Köpings kommun jagas av kronofogden av obetalda skulder. Kronofogden jagar en politiker i Köping för obetalda skulder. Enligt kronofogden rör det sig om bland annat obetalda studiemedelsavgifter.

Magazin24 - 21 jul 11 kl. 13:26

Politiker jagas av Kronofogden

Sex kommun- och landstingspolitiker i Västmanlands- och Örebro Län jagas av Kronofogden. De aktuella politikerna kommer från bland annat Surahammar, Fagersta, Arboga och Kumla. Skulderna varierar från några hundralappar upp till 100 000 kronor.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 12 kl. 15:14

Kronofogden jagar Umeåpolitiker

UMEÅ En Umeåpolitiker jagas av Kronofogden för en skuld på över en halv miljon kronor.UMEÅ En Umeåpolitiker jagas av Kronofogden för en skuld på över en halv miljon kronor. En politiker i Umeå kommun med flera tunga uppdrag för Moderaterna ?

Nyheter 24 - 15 feb 12 kl. 16:05

Kronofogden jagar SD-politiker - för stora skatteskulder


De två SD-kommunpolitikerna har över en halv miljon i skulder. Men även miljöpartister och sossar har problem med ekonomin. SVERIGE.

Nyheter 24 - 12 mar 12 kl. 21:04

Politiker jagas av fogden - hundratusentals kronor i skulder


En vänsterpartist och en moderat jagas just nu av Kronofogden. Tillsammans har de skulder på 210 000 kronor. Två politiker har hamnat i Kronofogdens register på grund av skulder till privata fodringsägare och obetald skatt.

Kristianstadsbladet - 14 aug 12 kl. 09:44

C4 teknik låter kronofogden jaga ordföranden

Foto: Annica Jönsson
Tekniska nämndens ordförande Anita Zieme (MP) jagas av Kronofogden för skulder till den egna förvaltningen C4 Teknik. Nu funderar hon på om hon ska avgå som ordförande för nämnden.
Anita Zieme (MP), ordförande i tekniska nämnden, har en skuld hos Kronofogden som gäller obetalda parkeringsböter från Kristianstads kommun.

Dagens PS - 02 jun 17 kl. 11:13

Mediepampen gömmer sig för Kronofogden

Metros storägare Christen Ager-Hanssen jagas, som DagensPS berättade i går, av Kronofogden för en skatteskuld på över 17 miljoner kronor. Myndigheten har utan framgång sökt honom på flera adresser, däribland på tidningen Metro, berättar nu Dina Pengar i Expressen. ”Vi försökte nå honom där.

Dalarnas tidningar - 12 feb 11 kl. 07:16

Politiker jagas av kronofogden

[SMEDJEBACKEN] En kvinna som representerar socialdemokraterna och är politiskt aktiv i Smedjebackens kommun har obetalda skulder på över 80 000 kronor och jagas av kronofogden..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.