SvD > Ekonomi

Saturday, 20 April, 11:19

SvD - 20 jul 11 kl. 08:11

Vinstmarginalen gick upp i rökMindre vinst än väntat för Swedish Match..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Swedish Match

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstmarginalen, gickupp i , rök
Kristianstadsbladet - 03 jan 11 kl. 23:51

Så gick det i måndagens matcher


Iför Bromölla IF 1 1 (1)
Åhus IF 1 0 (0)

Målet: 1?0 Viktor Dahl.

Så gick det till: Försiktighet varar längst.

Kristianstadsbladet - 28 jan 12 kl. 06:30

Gick ned 60 kilo - fick ett nytt liv

Från övervikt, till ett aktivt liv som träningsinstruktör. För Lotta Holst blev magoperationen vägen till ett helt nytt liv.
KRISTIANSTAD.

Nyan - 02 aug 16 kl. 08:30

…Hur gick auktionen?

Hallå där Kjell Ekström, mäklare på auktionen på Matsmårs i Hummersö, hur gick auktionen?

– Det gick bra. Allt blev sålt.

BT - 30 okt 14 kl. 06:44

Gick hem i alla kretsar

Klas Ingesson var ett levande bevis på att den med mest talang inte alltid blir den störste spelaren. BT:s sportkrönikör Jan Hansson följde Klas Ingesson genom en lysande karriär, från IFK Göteborg till manageruppdraget i Elfsborg. I mitten av 1980-talet var IFK Göteborg en klubb av högsta internationella klass.

BT - 30 okt 14 kl. 06:44

Gick hem i alla kretsar

Klas Ingesson var ett levande bevis på att den med mest talang inte alltid blir den störste spelaren. BT:s sportkrönikör Jan Hansson följde Klas Ingesson genom en lysande karriär, från IFK Göteborg till manageruppdraget i Elfsborg. I mitten av 1980-talet var IFK Göteborg en klubb av högsta internationella klass.

YLE - 28 jan 15 kl. 05:00

"Självförtroendet försvann när jag gick upp i vikt"

Nya forskningsrön visar att problem med övervikt kryper allt lägre ner i ålder i Finland. En studie visar att problemen blir allvarligare hos de allra yngsta barnen, en annan att till och med treåringar sitter för mycket stilla. Många experter oroar sig över utvecklingen.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 12:05

En dröm gick i uppfyllelse

BROTTNING Det var en dröm som gick i uppfyllelse för 19-årige Elias Andersson från Svarte utanför Ystad när han den gångna helgen blev svensk juniormästare i brottning.
– Men nu hungrare jag efter ännu mer. JVM i Frankrike är nästa mål och långsiktigt är drömmen att bli bäst i världen, hälsar Marsvinsholms IF-brottaren.

Sydsvenskan - 16 maj 11 kl. 08:24

Terroristjakten som gick fel

Foto: Erik Magnusson
En terrorbomb skulle sprida död i centrala Göteborg. Maskerade poliser stormade in med skjutklara automatvapen och skrämde slag på fyra barnfamiljer. Men allt var ett misstag.

Sydsvenskan - 29 jun 11 kl. 06:30

Favoritmusikal gick inte att motstå

Förberedelser. Den här veckan träffas gänget som i höst ska göra "Les Misérables" på Malmö opera för att gå igenom musiken. Vi fick en pratstund med huvudrollsinnehavaren Dan Ekborg efter första dagen i Malmö.

Sydsvenskan - 04 jul 11 kl. 00:36

Snabb Cyklon gick vidare

Foto: Hussein El-Alawi
Det såg ut som raggarhopnning, en råchansning som gick hem. Men efteråt förklarade Niklas Arvidsson, Helsingborg, den ruskiga farten i omhoppningen på hingsten Cyklon.
?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.