Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 19 April, 15:53

Affärsvärlden - 20 jul 11 kl. 07:47

Teliasonera: Vi är glada för EstlandFör första gången sedan 2008 visar Teliasonera positiv tillväxt i Estland och Lettland..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Estland, Teliasonera, Lettland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TeliasoneraVi är , gladaför , Estland
HBL - 22 jan 15 kl. 04:39

Nato-Estland är mer macho än vi

Vi finländare är tillmötesgående medan esterna är "hökaktiga" i sin inställning till Kreml. Inställningen till Rysslands intervention i Ukraina avslöjar stora skillnader i våra länders sätt att hantera det ryska hotet. Bakgrund Så lika, så olika Finland och Estland känner av ett gemensamt hot från Ryssland, men hanterar det helt olika Esterna uppfattar oss som undfallande, vi ser dem som hökar.

YLE - 23 aug 13 kl. 04:25

Lustgasförsäljare flyr förbud till Estland

Ett stort företag som säljer lustgas har flyttat sin verksamhet till Estland. Myndigheterna ger inte upp, utan kommer att fortsätta övervaka företaget i Estland, uppger Säkerhets- och kemikalieverket till Radio Vegas samhällsgranskande program Radar. Lustgasförsäljning är inte olagligt i Finland, men produkten får inte säljas i berusningssyfte.

YLE - 27 sep 12 kl. 18:26

Solidium: Inga "drastiska" beslut gällande TeliaSonera

Statens placeringsbolag Solidium planerar inte att sälja ut Finska statens aktier i TeliaSonera, trots att teleoperatören misstänks för korruption i Uzbekistan. Ägaransvariga ministern Heidi Hautala litar på att TeliaSoneras affärer i Uzbekistan utreds i grunden. En av TeliaSoneras storägare, bankkoncernen Nordea, har sålt ut så gott som hela sitt innehav i teleoperatören på grund av TeliaSoneras skandalomsusade affärer i korrupta, forna sovjetstater.

YLE - 25 jan 16 kl. 11:02

Dålig insyn i telekombolag- Nokia och TeliaSonera gömmer mer än genomsnittet

Det finns brister i insynen i många av världens telekombolag - också i de finska. Det här avslöjar en undersökning gjord av organisationen Transparency International, som har undersökt 35 av de största telekombolagen i världen. Telekommunikationsbranschen en mångmiljardindustri.

YLE - 25 jan 16 kl. 11:02

Dålig insyn i telekombolag - Nokia och TeliaSonera döljer mer än genomsnittet

Det finns brister i insynen i många av världens telekombolag - också i de finska. Det här avslöjar en undersökning gjord av organisationen Transparency International, som har undersökt 35 av de största telekombolagen i världen. Telekommunikationsbranschen är en mångmiljardindustri.

VA - 24 mar 11 kl. 08:57

Teliasonera i ny strid om Turkcell

24 mars Teliasonera vidtar rättsliga åtgärder mot styrelseordföranden i intressebolaget Turkcell, Colin J Williams. Detta sedan Williams, enligt Telia Sonera, tillsammans med Turkcells andra storägare Cukurova blockerat en utökning av antalet oberoende styrelseledamöter i bolaget. Williams bör lämna sina uppdrag för att inte orsaka bolaget och aktieägarna mer skada, skriver Cecilia Edström, kommunikationsdirektör på Telia Sonera, i ett pressmeddelande.

YLE - 31 jan 13 kl. 09:05

Fler jobb försvinner vid Teliasonera

Telekombolaget Teliasonera kommer att minska antalet arbetsplatser i de nordiska länderna och Baltikum med 1 800 i år, meddelade Teliasonera då resultatet för fjolåret offentliggjordes i dag. Nedskärningarna har redan påbörjats, sedan oktober har 300 arbetsplatser försvunnit i Finland och Sverige. Teliasonera kommer ändå att rekrytera ny personal eftersom teknologin i allt högre grad omvandlas till digital efter att ha varit analog.

YLE - 10 feb 15 kl. 18:21

Solidium säljer TeliaSonera

Statens kapitalförvaltningsbolag Solidium fortsätter att sälja ut aktier i TeliaSonera. Den här gången bjuder Solidium ut 175 miljoner aktier i TeliaSonera AB. De aktier som bjuds ut motsvarar omkring 4,0 procent av de emitterade aktierna i TeliaSonera.

VA - 19 apr 11 kl. 08:03

Teliasonera sänker sin tillväxtprognos

19 april Teliasoneras underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, blev 8.812 miljoner kronor för det första kvartalet 2011, framgår det av delårsrapporten. Analytikernas förväntningar låg på ett ebitda-resultat på 8.

Nyheter 24 - 21 apr 12 kl. 11:07

TeliaSonera: "Vi bryter inte mot mänskliga rättigheter"


Avslöjades som informationsläcka till östeuropeiska regimer - nu hävdar svenska telefonföretaget att ansvaret ligger hos lagstiftarna. Det var i onsdags som svenska TeliaSonera avslöjades av Uppdrag Granskning efter att de läckt information om oppositionella och andra oliktänkade till östeuropeiska säkerhetstjänster. De läckta uppgifterna ledde till gripande av både aktivister och journalister - men nu menar TeliaSoneras chef Lars Nyberg att ansvaret ligger hos politikerna och regeringen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - Igår: 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - Igår: 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - Igår: 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - Igår: 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - Igår: 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - Igår: 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - Igår: 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - Igår: 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - Igår: 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.