Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:58

Affärsvärlden - 20 jul 11 kl. 07:13

Yahoo stärker aktienYahoo redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:19 dollar för det andra kvartalet 2011 (0:16)..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yahoo, stärker, aktien
Nyheter 24 - 05 dec 13 kl. 07:54

Kommer du ihåg Yahoo? De finns kvar och växer med kinesisk hjälp Yahoo svarar

USA. I går stannade Yahoo-aktien på 38 dollar, motsvarande 247 kronor. Det är företagets högsta notering sedan år 2006, rapporterar TC.

Nyheter 24 - 05 dec 13 kl. 07:54

Minns du Yahoo? De finns kvar – och växerYahoo svarar

USA. I går stannade Yahoo-aktien på 38 dollar, motsvarande 247 kronor. Det är företagets högsta notering sedan år 2006, rapporterar TC.

BT - 22 dec 11 kl. 08:47

Yahoo funderar på asiatisk storaffär

Det amerikanska internetföretaget Yahoo överväger att sälja merparten av sina tillgångar i Asien, Yahoo Japan och större delen av innehavet i kinesiska Alibaba, för cirka 17 miljarder dollar (närmare 120 miljarder kronor). Det uppger källor med insyn i planerna. Uppgifterna fick Yahoo-aktien att stiga på onsdagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svag ökning för Yahoo

Internetföretaget Yahoo redovisar under nya vd:n Marissa Meyer en liten ökning av omsättningen för tredje kvartalet. Nettoomsättningen, som exkluderar avgifter som betalas till kompanjoners webbsajter, uppgick till 1,09 miljarder dollar jämfört med 1,07 miljarder dollar samma period i fjol. Yahoo uppger att vinsten blev 35 cent per aktie.

E24 - 29 jul 11 kl. 17:19

Alibaba-fred ger Yahoo-rally

Yahoo har löst sitt stora kinesiska problem. En överenkommelse med det trilskande kinesiska dotterbolaget Alababa fick Yahoo-aktien att stiga 6 procent..

Affärsvärlden - 09 jul 12 kl. 14:14

Yahoo och Facebook begraver stridsyxan

Yahoo och Facebook har enats om en lösning på en patenttvist som pågått sedan mars, samtidigt som de startar ett reklampartnerskap och stärker sitt distributionssamarbete..

E24 - 28 jan 14 kl. 23:36

Svagare försäljning för Yahoo

Försäljningen sjunker för fjärde kvartalet i rad. Aktien sjönk..

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 07:09

Färger, fingeravtryck och foto duger inte för Apple

Gårdagens väckelsemöte hos Church of St Jobs (NASDAQ:AAPL) bjöd inte på några som helst överraskningar, utan den som följer t ex macrumors.com eller andra insatta onlinekällor kände till i princip allt i förväg. Vad man kan säga är att Apple presenterade tre F - färger på telefonerna, fingeravtrycksinloggning och -verifikation på den nya premiummodellen 5S och lite nya kameraegenskaper för fotografering.

Cornucopia - 01 aug 14 kl. 09:51

Kurdisk oljeexport avbryts - DNO faller på börsen

En större köpare av den kurdiska exportoljan avbryter sin handel med Kurdistans regionala styre (KRG) i Irak, till KRG och Bagdad kommer överens. Detta drabbar bland annat norska DNO International (OSE:DNO), som faller hårt på börsen.
DNO-aktien har varit under press ända sedan ISIS/ISIL/IS uppnådde sina militära genombrott i Irak, även om den rekylerade uppåt när kurdernas peshmerga-krigare säkrat upp irakiska Kurdistan och KRG börjat sälja oljan direkt i egen regi.

VA - 20 jul 11 kl. 07:45

Upp på nytt skuldtaksförslag

20 juli Det positiva börshumöret fick inledningsvis stöd av flera fina bolagsrapporter från bland andra IBM. Efter att president Barack Obama sagt att han stödjer det kompromissförslag kring ett minskat underskott som ledande kongresspolitiker presenterade på tisdagen lyfte handeln ytterligare. Vid stängning var Dow Jones upp 1,6 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.