DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 21:44

Liknande nyheter

Taggar: Miljardvinstför , Tele2
Affärsvärlden - 20 jul 11 kl. 07:06

Tele2 presenterar miljardvinst

Med ett resultat före skatt på 1 505 miljoner kronor låg Tele2:s vinst något lägre än förväntat..

Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 08:32

Tele2-partner kan få 1,3 miljarder

Tele2 är inte bara partner i Kazakstan med en kvinna som utpekas som presidentfamiljens förvaltare. När som helst kan partnern kräva att Tele2 köper ut den för drygt 1,3 miljarder kronor.
När Telia Sonera höll stämma i april stormade det om bolagets misstänkt korrupta affärer i Kazakstan.

TA - 12 maj 14 kl. 08:32

Tele2-partner kan få 1,3 miljarder

Tele2 är inte bara partner i Kazakstan med en kvinna som utpekas som presidentfamiljens förvaltare. När som helst kan partnern kräva att Tele2 köper ut den för drygt 1,3 miljarder kronor.
När Telia Sonera höll stämma i april stormade det om bolagets misstänkt korrupta affärer i Kazakstan.

BT - 12 maj 14 kl. 08:32

Tele2-partner kan få 1,3 miljarder

Tele2 är inte bara partner i Kazakstan med en kvinna som utpekas som presidentfamiljens förvaltare. När som helst kan partnern kräva att Tele2 köper ut den för drygt 1,3 miljarder kronor. När Telia Sonera höll stämma i april stormade det om bolagets misstänkt korrupta affärer i Kazakstan.

BT - 12 maj 14 kl. 17:22

Tele2-vd försvarar Kazakstanaffär

Tele2 är partner i Kazakstan med en kvinna som utpekas som presidentfamiljens förvaltare. Och när som helst kan hennes bolag kräva att Tele2 köper ut den för drygt 1,3 miljarder kronor. Vd Mats Granlund försvarar affären.

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 10:12

Berenberg föredrar Tele2 framför Telia

”Vid dessa aktiekursnivåer anser vi att risk/avkastningen blir mer balanserad med en 20-procentig uppsida i en pair trade med Telia”, skriver Berenberg om Tele2 i en analys. Tele2-aktien har fallit drygt 10 procent från kurstoppen den 20 juli, och därmed utvecklats klart sämre än index och Telia under den perioden. Bakom den svaga utvecklingen för Tele2 ligger en kombination av tekniska och fundamentala skäl, bland annat inför fusionen med Com Hem, menar Berenberg.

Dagens PS - 10 jan 18 kl. 07:13

Tele2 + Com Hem = Sant

Morgonens nyhetsbomb kring operatörerna Tele2 och Com Hem påverkar såväl näringslivet som dig som aktieägare. Här är allt du måste veta. Tele2 och Com Hem har enats om ett samgående för att skapa en ledande integrerad operatör.

VA - 19 apr 11 kl. 08:16

Tele2 prickar förväntningarna

19 april Tele2:s rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) uppgick till 2.457 miljoner kronor för det första kvartalet (2.358).

BT - 07 jul 14 kl. 15:18

Telia köper norska Tele2 - igen

Tele2 säljer sin verksamhet i Norge till Telia Sonera för 5,1 miljarder kronor. Det är andra gången som Telia köper norska Tele2. Men affären innebär inte att Tele2 nödvändigtvis håller sig borta från Norge framöver.

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:21

Tele2 och T-Mobile fusionerar i Nederländerna

Teleoperatörerna Tele2 och Deutsche Telekom ska slå samman sina verksamheter i Nederländerna. Det innebär att Tele2 får en kontantbetalning på 190 miljoner euro vid affärens fullgörande samt ett ägande på 25 procent i det nya gemensamma bolaget. I dagsläget konkurrerar Tele2 och Deutsche Telekom-ägda T-Mobile Nederländerna med två aktörer som kontrollerar mer än 80 procent av marknaden.

PrivataAffärer - 13 feb 19 kl. 07:20

Tele2 lovar extrautdelning

Tele2:s rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) uppgick till 1.956 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Genomsnittet av fyra analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt, visade inför rapporten på ett ebitda-resultat på 1.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 1 timme sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 2 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 2 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 2 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 2 timmar sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 3 timmar sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 3 timmar sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 3 timmar sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 3 timmar sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.